ג'ייןOriginally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 12:59 PM
ירין:
"כן אני באה לפה הרבה,
לא ראיתי אותך פה..
אתה חדש כאן?"
היא עונה
----------
איך אתה רוצה שיקראו לה?
----
"כן..אז חבר שלך גבוהה?" אני שואל אותה
ג'ייןOriginally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 12:59 PM
ירין:
"כן אני באה לפה הרבה,
לא ראיתי אותך פה..
אתה חדש כאן?"
היא עונה
----------
איך אתה רוצה שיקראו לה?
----
"כן..אז חבר שלך גבוהה?" אני שואל אותה
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין:
"לא.. אני אין לי חבר.." היא אומרת ומעט מתביישת.
רון:
הבוס מגיע לתת לך את המשכורת.
"הנה 300 דולר על זה שעבדת פה
אבל אני מביא לך עוד 300 דולר על זה שעבדת כל כך יפה ואנשים ממש אהבו את מה שהכנת.
תודה ילד! תבוא מחר." הוא אומר לך ומושיט לך 600$
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
"לבחורה יפה כמוך אין חבר?" אני שואל כיאילו מופתעOriginally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 01:17 PM
ירין:
"לא.. אני אין לי חבר.." היא אומרת ומעט מתביישת.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני אומר "תודה רבה אדוני" ולוקח את הכסף לכיס(אם יש)Originally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 12:17 PM
רון:
הבוס מגיע לתת לך את המשכורת.
"הנה 300 דולר על זה שעבדת פה
אבל אני מביא לך עוד 300 דולר על זה שעבדת כל כך יפה ואנשים ממש אהבו את מה שהכנת.
תודה ילד! תבוא מחר." הוא אומר לך ומושיט לך 600$
אני הולך הביתה ושואל את אימי "כמה זה דמי הבית ספר?"
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
"רוצה ללכת לים?" אני שואל ומתסכל עליה.Originally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 10:36 AM
נדב:
"אני לא יודעת.." היא עונה וממשיכה לצפות בטלויזיה.
ספוילר
נדב:
"כן אני אשמח.."
רון:
"1500$ למה?"
היא שואלת
ירין:
"כן, כי לא רוצה חבר.
אם הייתי רוצה הייתי משיגה."
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
"אפשר לשלם בתשלומים?" אני שואלOriginally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 12:39 PM
רון:
"1500$ למה?"
היא שואלת
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
"אז ללכת?" אני שואלOriginally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 01:39 PM
ירין:
"כן, כי לא רוצה חבר.
אם הייתי רוצה הייתי משיגה."
--------
![]()
-------
![]()
"טוב, אז בואי נתארגן ונצא" אגיד.Originally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 01:39 PM
נדב:
"כן אני אשמח.."
אתלבש בבגדי ים, אכין תיק עם מגבות, קצת במבה, קרם הגנה, מים וכוסות חד פעמיות, ואז אחכה שיובל תסיים להתארגן. אחרי זה אלך אל כיוון הים.
ספוילר
נדב:
יובל מראה לך את בגד הים שלה והיא נראית פשוט פצצה..
"נו איך הבגד ים יפה?"
היא שואלת..
ירין:
"כן אני אשמח..
בעצם לא אל תלך."
רון:
"לא. לצערי אי אפשר."
I want to play a game
תודה לOdin Borson
"הוא נראה מדהים, אבל את יותר"Originally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 01:52 PM
נדב:
יובל מראה לך את בגד הים שלה והיא נראית פשוט פצצה..
"נו איך הבגד ים יפה?"
היא שואלת..
ספוילר
"טוב..איך קוראים לך?" אני שואל אותהOriginally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 01:52 PM
ירין:
"כן אני אשמח..
בעצם לא אל תלך."
--------
![]()
-------
![]()
"ועד מתי אפשר לשלם?"Originally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 12:52 PM
רון:
"לא. לצערי אי אפשר."
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
רון:
"הם אמרו שברגע שתשלם תחזור לבית הספר.."
ירין:
"קוראים לי ג'יין, איך קוראים לך?"
נדב:
"אתה כזה חמוד!" היא אומרת..
ואז אתם הולכים לים..
הגעתם לים
ג'ייסון:
אתה הגעת לאוסטרליה.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
אני מחפש את דוד שלי .Originally posted by איש התפוח@Oct 8 2009, 07:11 PM
ג'ייסון:
אתה הגעת לאוסטרליה.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)