באיזה שעה קבעתי עם ג'יין?Originally posted by איש התפוח@Oct 11 2009, 10:29 PM
ירין:
אתה מגיע הביתה מתקלח והולך לישון.
אתה קם לבוקר גשום.
-----
"אוף!" אני אומר והולך לראות טלוויזיה
באיזה שעה קבעתי עם ג'יין?Originally posted by איש התפוח@Oct 11 2009, 10:29 PM
ירין:
אתה מגיע הביתה מתקלח והולך לישון.
אתה קם לבוקר גשום.
-----
"אוף!" אני אומר והולך לראות טלוויזיה
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ואללה לא ידעתי שהמיטה שלי קרובה לשלהOriginally posted by איש התפוח@Oct 11 2009, 10:29 PM
נדב:
היא מסכימה..
למרות שהמיטה שלך 2 מטרים מהמיטה שלה..
--------------------------------
ביקשת רומנטיקה תקבל ממש בקרוב.
--
"לילה טוב" אגיד ואנשק אותה, לאחר מכן אחבק אותה ואנסה להירדם מחובק איתה.
ספוילר
ירין:
15:00
------------------
אתה פותח טלויזיה ויש חדשות.
"ביניין מאריו סוארש הופצץ,
חוסלו כמה מראשי המחתרת הבאסקית."
אתה מקבל מכתב:
"צוואתם של חואן סוזה דייגו די ארמנדו(הבוס) וגוסטבו מיגל מנדש די ארמנדו היא- ג'ייק יקבל 100 מיליארד יורו."
אתה מקבל עוד מכתב אחד עם צ'ק על סך 100 מיליארד יורו, הוא כבר הופקד בחשבונך."
נדב:
אתם מתעוררים בבוקר ערומים.
היא מתלבשת במהירות וזורקת עליך את בגדיך בחיפזון.
"מה קרה פה?!" היא מעט לא מבינה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
מה OםOriginally posted by איש התפוח@Oct 11 2009, 10:33 PM
נדב:
אתם מתעוררים בבוקר ערומים.
היא מתלבשת במהירות וזורקת עליך את בגדיך בחיפזון.
"מה קרה פה?!" היא מעט לא מבינה.
--
"אין לי מושג, חיבקתי אותך והלכתי לישון... גם לי אין מושג ממש מה היה פה" אגיד ואתלבש במהירות.
ספוילר
נדב:
מה שמה..
--------------------
"עזוב סתם לא קרה כלום. בטח היה חם יותר מדי.."
היא מרגיעה אותך.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
ידעתי שאני מסטול כשאני ישן, אבל לא עד כדי כך ><Originally posted by איש התפוח@Oct 11 2009, 10:38 PM
נדב:
מה שמה..
--------------------
"עזוב סתם לא קרה כלום. בטח היה חם יותר מדי.."
היא מרגיעה אותך.
--
"כן, אבל לא זכור לי שהתפשטתי בכלל" אגיד ואז אוסיף "כדאי שנלך כבר לבית-ספר לא?"
ספוילר
נדב:
"לא משנה.. עזוב..
כן בוא נלך לבית הספר."
I want to play a game
תודה לOdin Borson
החברה שלי אנסה אותי, אני מרגיש מבויש >:Originally posted by איש התפוח@Oct 11 2009, 10:42 PM
נדב:
"לא משנה.. עזוב..
כן בוא נלך לבית הספר."
--
"בסדר" אגיד ואבדוק שכל המערכת בתיק שלי, ארים אותו ואצא לכיוון בית הספר עם יובל.
ספוילר
נדב:
אולי עשיתם את זה..
--------------------------
אתם יוצאים לבית הספר ואתה חושב על מה קרה אתמול..
I want to play a game
תודה לOdin Borson
עשינו את זה? O:Originally posted by איש התפוח@Oct 11 2009, 10:45 PM
נדב:
אולי עשיתם את זה..
--------------------------
אתם יוצאים לבית הספר ואתה חושב על מה קרה אתמול..
בלי קונדומים? שיט
--
אתיישב בכיתה ליד יובל ואשאל אותה "את בטוחה שאת לא יודעת מה קרה אתמול? כי לי אין מושג..."
ספוילר
נדב:
"אני חושבת שקמנו באמצע הלילה..
אני זוכרת שזזנו די הרבה."
היא אומרת בשקט.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
"...את חושבת שעשינו את 'זה'...?" אשאל אותה טיפה מבויש.Originally posted by איש התפוח@Oct 11 2009, 10:48 PM
נדב:
"אני חושבת שקמנו באמצע הלילה..
אני זוכרת שזזנו די הרבה."
היא אומרת בשקט.
ספוילר
"וואו! אני חחיב לספר לג'יין!" אני אומר ורץ אליה הביתהOriginally posted by איש התפוח@Oct 11 2009, 10:33 PM
ירין:
15:00
------------------
אתה פותח טלויזיה ויש חדשות.
"ביניין מאריו סוארש הופצץ,
חוסלו כמה מראשי המחתרת הבאסקית."
אתה מקבל מכתב:
"צוואתם של חואן סוזה דייגו די ארמנדו(הבוס) וגוסטבו מיגל מנדש די ארמנדו היא- ג'ייק יקבל 100 מיליארד יורו."
אתה מקבל עוד מכתב אחד עם צ'ק על סך 100 מיליארד יורו, הוא כבר הופקד בחשבונך."
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין:
"אני מקווה שזה משהו חשוב.. הערת אותי משינה." היא אומרת.
נדב:
"יש סיכוי כזה.. אבל אני לא בהריון או משהו.." היא אומרת, ונראה שהיא יותר מבויישת ממך.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
"מצתער אבל את לא תאמיני! זכיתי ב100 מילירד יורו!!!" אני אומר בשמחהOriginally posted by איש התפוח@Oct 12 2009, 02:29 PM
ירין:
"אני מקווה שזה משהו חשוב.. הערת אותי משינה." היא אומרת.
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)