בראש השנה
ביום כיפור
בסוכות א' - הכי טוב
חוק העישון
בסוכות ב'
מה שאדום חובה לראותת זה כזה מפגרר XDD
הקטע זה לא שהבדיחות שלהם מצחיקות, הם פשוט עושים דברים לא קשורים בשיט XD
בראש השנה
ביום כיפור
בסוכות א' - הכי טוב
חוק העישון
בסוכות ב'
מה שאדום חובה לראותת זה כזה מפגרר XDD
הקטע זה לא שהבדיחות שלהם מצחיקות, הם פשוט עושים דברים לא קשורים בשיט XD
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
מוזר OO הפסקתי ליראות אחרי ראש השנה ^^"
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
תראה את הפיספוסים של סוכות א'Originally posted by Torkoal@Nov 24 2007, 04:41 PM
מוזר OO הפסקתי ליראות אחרי ראש השנה ^^"
אם אתה לא נשפך אני מניאק
אני לא יספר לך מה יש שם כי אחרי זה זה לא יהיה מצחיק P:
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)