משעמם מחכה ש2 אנשים יגיבו אצל אליעד ואז אני יגיב
משעמם מחכה ש2 אנשים יגיבו אצל אליעד ואז אני יגיב
אוקייOriginally posted by CraZy BlaZy@Oct 9 2009, 12:15 AM
אני אעזור לך להגיע ל4K
זמנו של נו"ד זה להנעל הגיע
עכשיו אתה צריך עוד 7, נכון?Originally posted by Suicide@Oct 9 2009, 12:15 AM
אוקיי
בברכה, דור.
להאשים אותנו?Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 11:59 PM
אתה אומר לי בגלל שאנשים לא מגיבים אני בתקופת ניסיון של עצמי אם לינהול את המשחק הזה ותאשים את נדב וסאוסייד שהם פרשו הם היו הכי פעילים וגרמו לי להנות ממהמשחק שעככשיו אני מנסה למשוך רשומים ועוד עם המזל שלי אף אחד לא ירשם זה הכ חרא דווקא במשחק החודש שהוא שלי כמובן ויש פול מקום הרבה מאד מאד תגובות אף אחד לא נרשם זה כל כך מתסכל אותי =[
למה אני חייב להישאר רשום למשחק שלך? Oם
ספוילר
עוד 6Originally posted by CraZy BlaZy@Oct 9 2009, 12:16 AM
עכשיו אתה צריך עוד 7, נכון?
זה כבר כלום =]Originally posted by Suicide@Oct 9 2009, 12:17 AM
עוד 6
בברכה, דור.
עוד 4Originally posted by CraZy BlaZy@Oct 9 2009, 12:18 AM
זה כבר כלום =]
*הודעה*Originally posted by Suicide@Oct 9 2009, 12:19 AM
עוד 4
בברכה, דור.
הודעהOriginally posted by CraZy BlaZy@Oct 9 2009, 12:20 AM
*הודעה*
:oOriginally posted by Suicide@Oct 9 2009, 12:20 AM
הודעה
איך עושה פרה?
תצססס תצססס
בברכה, דור.
כי אולי אני ינעל תקודם שבקושי מצליח לעשות עמוד ביום מאז הפרישה המצערת של נדב וסאוסיייד וייייאיייי זכיתי בעצמי בהאי האסור
צריך עזרה?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
וזאת אשמתנו כי...? :/Originally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 12:21 AM
כי אולי אני ינעל תקודם שבקושי מצליח לעשות עמוד ביום מאז הפרישה המצערת של נדב וסאוסיייד ו
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)