דור אולי תרשם למשחק של רומה? אם בא לך?
מישהו!!!
דור אולי תרשם למשחק של רומה? אם בא לך?
מישהו!!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
*פליאה*Originally posted by איש האבטיח@Oct 9 2009, 12:47 AM
I was me, but now hes gone
*קול של ילדה בסרט אימה*
לאן לקחת את נדב?
בברכה, דור.
אני נדב יא נעל OםOriginally posted by CraZy BlaZy@Oct 9 2009, 12:48 AM
*פליאה*
*קול של ילדה בסרט אימה*
לאן לקחת את נדב?
ספוילר
ירין זה לא יעזור אם הם היו רוצים הם היו נרשמים מזמן עוד אני כל כך מאוכזב מסאוסייד הוא בין הרשונים שנרשמו כל כך נהינתי להגיב לו והוא פרש גם נדב רק אתה ירין נשארת =]
אני נאמן למולדת!
ובאמת חבל..היה כיף איתם..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
-______-Originally posted by איש האבטיח@Oct 9 2009, 12:49 AM
אני נדב יא נעל Oם
בברכה, דור.
פרשתי כי ראיתי את זה לנכון, אם הייתי נשאר כנראה שלא הייתי משקיע כל כך, אז די עשיתי לך טובה, תפסיק להתלונן :/Originally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 12:49 AM
ירין זה לא יעזור אם הם היו רוצים הם היו נרשמים מזמן עוד אני כל כך מאוכזב מסאוסייד הוא בין הרשונים שנרשמו כל כך נהינתי להגיב לו והוא פרש גם נדב רק אתה ירין נשארת =]
ספוילר
למה לא נועלים את הנו''ד?
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
אין פה אף מנהלOriginally posted by lapion-Chan$@Oct 9 2009, 12:52 AM
למה לא נועלים את הנו''ד?
בברכה, דור.
איזה טובה לא היית לך שום סיבה לפרוש הייה לך צ'רמנדר זוהר בצבעי צ'ריזרד לעזלזל היה לך גם הרקרוס מריפ וטוטודייל שפחד ליהיות סדיסט היה לך חברה והייתה אמור לקבל ביצה של פוקימון שאתה היית בוחר איזה סיבה הייתה לך לפרוש אני לא יבין לעולם
אתה לא יכול להכריח אותו להיות במשחק שלך X.XOriginally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 12:52 AM
איזה טובה לא היית לך שום סיבה לפרוש הייה לך צ'רמנדר זוהר בצבעי צ'ריזרד לעזלזל היה לך גם הרקרוס מריפ וטוטודייל שפחד ליהיות סדיסט היה לך חברה והייתה אמור לקבל ביצה של פוקימון שאתה היית בוחר איזה סיבה הייתה לך לפרוש אני לא יבין לעולם
בברכה, דור.
מה שדור אמר.Originally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 12:52 AM
ספוילר
טוב לא צריך כפוי טובה
ירין לפחות נאמן הוא הרשום הראשון והיה לו הרבה מכשולים אבל רק היום הוא עבר תמכון הראשון
הוא הרשום הראשון, עמדו 90 והוא רק עכשיו עבר את המכון הראשון? OםOriginally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 12:57 AM
טוב לא צריך כפוי טובה
ירין לפחות נאמן הוא הרשום הראשון והיה לו הרבה מכשולים אבל רק היום הוא עבר תמכון הראשון
מזל שלא נשארתי ~_~
שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מנסה לרדת אומשו, פשוט אין לי כוח לחכות 90 עמודים בשביל לעשות קרב אחד
ספוילר
אני בכלל כל הזמן דחיתי את זה..מטעם עצמי..אל תשווה אותי לשחקנים אחרים ובטח שלא אליך..Originally posted by איש האבטיח@Oct 9 2009, 12:59 AM
הוא הרשום הראשון, עמדו 90 והוא רק עכשיו עבר את המכון הראשון? Oם
מזל שלא נשארתי ~_~
שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מנסה לרדת אומשו, פשוט אין לי כוח לחכות 90 עמודים בשביל לעשות קרב אחד
ואף אחד לא מכריח אותך..
ושלא תשכח את הקטעים המיניים..
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)