נכוןOriginally posted by TickTak@Oct 8 2009, 09:25 PM
" ההרגשה הכי טובה בעולם, זה להצליח במשהו שכולם חשבו שתיכשל בו"
משפט לחיים =]
וסוייסיד, יעני חיטוב?
נתונים?
עד כמה עשית מסה?
בת דודה שלי אמרה לי שההייתי בת 5 שאני יהיה יפה
ואני לא
חעחעחעחע
נכוןOriginally posted by TickTak@Oct 8 2009, 09:25 PM
" ההרגשה הכי טובה בעולם, זה להצליח במשהו שכולם חשבו שתיכשל בו"
משפט לחיים =]
וסוייסיד, יעני חיטוב?
נתונים?
עד כמה עשית מסה?
ואני לא
חעחעחעחע
And If You Don't Know, Now You Know
חעחעחע מצחיקה את.
אם אתה מכוערת אני לי פריסט.
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
נכון..Originally posted by Captain_Nitz@Oct 8 2009, 10:27 PM
נכון
ואני לא
חעחעחעחע
סתם את הכי יפה בעולם :}
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
בסדר,היא יפה
הבנו
לאOriginally posted by Dingo@Oct 9 2009, 12:25 AM
חזרת!
לא ראיתי אותך..אצלי בסדר..משהו השתנה אצלך מאז שעזבת?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
גם אצלי..Originally posted by THE MEFISTOFELE@Oct 8 2009, 11:29 PM
לא
אתה מתכנן משחק או משהו בקרוב?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יאי D:
אני מתכנן רק חבל שעומר חתול כבר יומיים לא עונה לי והוא היה מחובר גם היום וגם אתמול
הוא אמר שהוא ילך לאנשהו בבוקר..
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
מה מתכנן?Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 11:33 PM
אני מתכנן רק חבל שעומר חתול כבר יומיים לא עונה לי והוא היה מחובר גם היום וגם אתמול
ולמה לא הגבת..?
איזה מבאס שרואים שכתוב מגיב בחתמ ופתאום הוא יוצא מזה..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
חזרתי כולם =]
בברכה, דור.
הי..איפה הייתה?Originally posted by CraZy BlaZy@Oct 8 2009, 11:36 PM
חזרתי כולם =]
--------
![]()
-------
![]()
משעמם
הלכתי לחבריםOriginally posted by Dingo@Oct 8 2009, 11:38 PM
הי..איפה הייתה?
הלכתי לאיזה יותר מ5 שעות XD
בברכה, דור.
הגבתי כבר תגובה הבאה הגרלה דודי אל תפספס אותה=]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)