כןן זוכרת??Originally posted by Captain_Nitz@Oct 8 2009, 10:51 PM
היה איזה אחד שקראו לו שגיא שעשה 777 הודעות
אלירן פתח על זה נושא
בכל הודעה הוא כתב ספאם,הייתה לו שיטה שהוא שולח הודעה,רושם 1 במסן אני שולח ורושם 1
חחח
כןן זוכרת??Originally posted by Captain_Nitz@Oct 8 2009, 10:51 PM
היה איזה אחד שקראו לו שגיא שעשה 777 הודעות
אלירן פתח על זה נושא
בכל הודעה הוא כתב ספאם,הייתה לו שיטה שהוא שולח הודעה,רושם 1 במסן אני שולח ורושם 1
חחח
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
שגיא עשה 800 בערך..
ורק שתדעו שזה לא באמת ביום אחד..זה כמות של כמה ימים שיורדת אם אתה מגיב פחות..זה לא ב24 שעות..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הוא היה חרשןOriginally posted by לוך ראשי@Oct 8 2009, 09:52 PM
כןן זוכרת??
חחח
אני מתפלאת שהוא היה רק ב9,000
And If You Don't Know, Now You Know
לא זה לא..Originally posted by Dingo@Oct 8 2009, 10:53 PM
שגיא עשה 800 בערך..
ורק שתדעו שזה לא באמת ביום אחד..זה כמות של כמה ימים שיורדת אם אתה מגיב פחות..זה לא ב24 שעות..
זה ה24 שעות האחרונות.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
זה כמה עשית ב24 שעות האחרונותOriginally posted by Dingo@Oct 8 2009, 11:53 PM
שגיא עשה 800 בערך..
אם לפני 24 שעות בדיוק הגבת, ועכשיו לא הגבת זה יורד -.-
בברכה, דור.
באמת..לא יעדתי..טוב גם כנראה בלילה הלבן..Originally posted by לוך ראשי@Oct 8 2009, 11:54 PM
לא זה לא..
זה ה24 שעות האחרונות.
ותכלס שגיא היה ספאמר בטרוף אבל נראה לי רק בסוף..שהוא היה לפני חצי שנה..פחות..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ידוע שזה 24 שעות אחרונות
260 הודעות
חבל
טוב אני הלכתי לישון
אני עייפה
ישנתי בחמש וחצי (לא ההייתי עייפה)
וקמתי בשתיים
אבא שלי הקרץ הזה
And If You Don't Know, Now You Know
רומה שיגיבו כבר במשחק!!!
--------
![]()
-------
![]()
בייOriginally posted by Captain_Nitz@Oct 8 2009, 11:55 PM
ידוע שזה 24 שעות אחרונות
260 הודעות
חבל
טוב אני הלכתי לישון
אני עייפה
וקמתי בשתיים
אבא שלי הקרץ הזה
ביי..Originally posted by Captain_Nitz@Oct 8 2009, 10:55 PM
ידוע שזה 24 שעות אחרונות
260 הודעות
חבל
טוב אני הלכתי לישון
אני עייפה
וקמתי בשתיים
אבא שלי הקרץ הזה
תכף באים אלי חברים הורים שלי לא בבית אז גם אני תכף זז.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
בייOriginally posted by Captain_Nitz@Oct 8 2009, 11:55 PM
ידוע שזה 24 שעות אחרונות
260 הודעות
חבל
טוב אני הלכתי לישון
אני עייפה
וקמתי בשתיים
אבא שלי הקרץ הזה
בברכה, דור.
אתה אומר לי בגלל שאנשים לא מגיבים אני בתקופת ניסיון של עצמי אם לינהול את המשחק הזה ותאשים את נדב וסאוסייד שהם פרשו הם היו הכי פעילים וגרמו לי להנות ממהמשחק שעככשיו אני מנסה למשוך רשומים ועוד עם המזל שלי אף אחד לא ירשם זה הכ חרא דווקא במשחק החודש שהוא שלי כמובן ויש פול מקום הרבה מאד מאד תגובות אף אחד לא נרשם זה כל כך מתסכל אותי =[
למה ניראה לי שממישהו מחק פע כמה הודעות =\=עריכה
אני מבין..ואין מצב שתחזיר אותם חזרה..Originally posted by ~SciZor~@Oct 8 2009, 11:59 PM
אתה אומר לי בגלל שאנשים לא מגיבים אני בתקופת ניסיון של עצמי אם לינהול את המשחק הזה ותאשים את נדב וסאוסייד שהם פרשו הם היו הכי פעילים וגרמו לי להנות ממהמשחק שעככשיו אני מנסה למשוך רשומים ועוד עם המזל שלי אף אחד לא ירשם זה הכ חרא דווקא במשחק החודש שהוא שלי כמובן ויש פול מקום הרבה מאד מאד תגובות אף אחד לא נרשם זה כל כך מתסכל אותי =[
סואוסייד ונדב-אם אתם רואים את ההודעה הזאת..חזרו למה היה כיף איתכם.. יאללה חאפלה!
מצתער שמחקתי את ההודעה..
--------
![]()
-------
![]()
תסביר את זה לאחד הפקחים שיעלו ליי תמד אזהרות ל80 אחוזים =[
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)