Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23
  1. היכל התהילה
    סליחה על הדאבל אבל יש לנו 3 אנשים שמאוד מצליחים במשחק.
    הם טוענים שהם נתקעים אבל כשאני שולח אותם לחשוב על זה שוב, הם מוצאים את התשובה הנכונה.
    ככה שעדיין לא מאוחר לנסות לפתור את המסלולים ולהגיע מקום ראשון באחד המסלולים.

אל תשכחו את הפרסים שלנו !!!
    אחד מהם זה 3 נקודות שלמות בתחרות הקלפים בפורום וזה הרבה !
    ויש עוד 2 פרסים למקום שני, ומקום שלישי ככה שאתם יכולים רק להרוויח !

2. משתמש מנוסה
    גמרתי!!
    יש לי שאלה..צריך להרכיב את הפזל או ישר רק להראות את שרשרת הטופיקים?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. היכל התהילה
    תשרשר לפה את כל התשובות ואת כל התמונות של הפאזל וזה יהיה מספיק טוב.

4. YoRt3m
    Guest
    אני נכנעתי בשלב 4 או 5 ב-A.

• משתמש מנוסה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

• היכל התהילה

ירין - מקום ראשון

כל הכבוד לך על עבודה מדהימה &#33;
    בינתיים כל מה שאני יודע זה שיש לך 3 נקודות בתחרות הקלפים &#33;
    מכיוון שאתה הראשון, ונראה לי היחידי שהשלים את זה, אני אדאג שתצ&#39;ופר בפרס המיטבי.
    אנסה לדאוג לך גם לאיזה ווינר ל9 ימים (על כמות השלבים שפתרת) + שינוי שם + כותרת.

מדהים &#33;&#33;&#33; B)

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 03:33 AM

ירין - מקום ראשון

כל הכבוד לך על עבודה מדהימה &#33;
    בינתיים כל מה שאני יודע זה שיש לך 3 נקודות בתחרות הקלפים &#33;
    מכיוון שאתה הראשון, ונראה לי היחידי שהשלים את זה, אני אדאג שתצ&#39;ופר בפרס המיטבי.
    אנסה לדאוג לך גם לאיזה ווינר ל9 ימים (על כמות השלבים שפתרת) + שינוי שם + כותרת.

מדהים &#33;&#33;&#33; B)
    תודה&#33;&#33;
    עבדתי על זה קשה&#33;
    והיה מצחיק.. B)
    --------

-------

• היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    איציק לך תחפש מי יגע בך&#33;

עריכה: שיט תעבירו תתגובה לנוד
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

• עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •