גראצ'מפ, בייליף, טייפלוז'ן
גראצ'מפ, בייליף, טייפלוז'ן
צ'אריזארד , סנפלורה , דיוגונג
(שישיה ממש גרוע)
אירודקטייל,היטמונטופ וקלוייסטר
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
אוקיי הקרבות הבאים מתחילים-
עדי (AdiMor)+
VS
סטיב+
VS
אבטיח חשמלי+
התחלה לכם-
שגיא+קוד:[QUOTE] אתם עומדים זה מול זה בזירה העגולה. אתם יודעים שרק שניים זוכים והאחרון מפסיד. אתם שולפים פוקדורים[/QUOTE]
VS
רונלד פאיין (zombimonky)+
VS
שמוליקיפוד (suicune)+
התחלה לכם-
קוד:[QUOTE]אתם עומדים בזירה הגדולה והמשולשת כשאתם מוארים באור הזרקורים. כ אחד מכם שולף פוקדור.[/QUOTE]
שנייה, שולחים לך את מה שעושים בה"פ? נראה לי שעדיף שככה...Originally posted by Dragonite!!!@Oct 8 2009, 01:01 AM
אוקיי הקרבות הבאים מתחילים-
עדי (AdiMor)+
VS
סטיב+
VS
אבטיח חשמלי+
התחלה לכם-
קוד:[QUOTE] אתם עומדים זה מול זה בזירה העגולה. אתם יודעים שרק שניים זוכים והאחרון מפסיד. אתם שולפים פוקדורים[/QUOTE]
אם לא, תגיד ואני אערוך
ספוילר
מה לא הבנתי מה צריך לעשות?
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
כן, הכי עדיף.Originally posted by איש האבטיח@Oct 8 2009, 01:03 AM
שנייה, שולחים לך את מה שעושים בה"פ? נראה לי שעדיף שככה...
אם לא, תגיד ואני אערוך
צריך לישלוח רק פוקימון?
לא לבעלי לב חלש
suicide,the real pain
קמפורט' לפרס , אלאקזם
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
כן אבל אתם צריכים להמתין עד שכל חברי הקרב שלחו.
עדי (AdiMor)+
VS
סטיב+
VS
אבטיח חשמלי+
מאצ'מאפ רץ אל דיוגונג אבל דיוגונג אפילו לא מסתכל עליו וישירות כשעדי זורק פוקדור, כשהפוקימון שלו עוד מוקף בזוהר לבנבן, דיוגנוג תוקף אותו בכדור קרח. מתוך הפוקדור יוצא פוליטוד שנפגע מכדור הקרח. הדיוגונג מתכוון להמשיך בהתקפה, אלה שמאצ'מאפ פוגע בו ובפוליטוד עם אגרופי אש וקרח ואז פוליטוד פוגע במאצ'מאפ במשאבת הידרו.
מאצ'מאפ- 90%
דיוגונג- 90%
פוליטוד- 85%
שגיא+
VS
VS
שמוליקיפוד (suicune)+
סלווקינג- 100%
וויביל- 100%
עכשיו מתחילים את הקרב גם השלישייה הבאה-
ג'ימי (Grass-Man)+
VS
ירין (Dingo)+
VS
ניתאי+
התחלה לכם-
קוד:[QUOTE] אתם עומדים זה מול זה בזירה העגולה. אתם יודעים שרק שניים זוכים והאחרון מפסיד. אתם שולפים פוקדורים[/QUOTE]
עריכה:שיט, לא שמתי לבOriginally posted by Dragonite!!!@Oct 8 2009, 01:21 AM
כן אבל אתם צריכים להמתין עד שכל חברי הקרב שלחו.
עדי (AdiMor)+
VS
סטיב+
VS
אבטיח חשמלי+
מאצ'מאפ רץ אל דיוגונג אבל דיוגונג אפילו לא מסתכל עליו וישירות כשעדי זורק פוקדור, כשהפוקימון שלו עוד מוקף בזוהר לבנבן, דיוגנוג תוקף אותו בכדור קרח. מתוך הפוקדור יוצא פוליטוד שנפגע מכדור הקרח. הדיוגונג מתכוון להמשיך בהתקפה, אלה שמאצ'מאפ פוגע בו ובפוליטוד עם אגרופי אש וקרח ואז פוליטוד פוגע במאצ'מאפ במשאבת הידרו.
מאצ'מאפ- 90%
דיוגונג- 90%
פוליטוד- 85%
שגיא+
VS
VS
שמוליקיפוד (suicune)+
סלווקינג- 100%
וויביל- 100%
עכשיו מתחילים את הקרב גם השלישייה הבאה-
ג'ימי (Grass-Man)+
VS
ירין (Dingo)+
VS
ניתאי+
התחלה לכם-
כל אלו שהקרב שלהם התחיל ועוד לא שלחו לי ה.פ. שישלחו!
וכל אלו שעוד לא אישרו את המשחק שיאשרו אחרת יעופו!
נו בבקשה תשלחו!!!....
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)