נראה שיש משתמשים שרשומים ולא נמצאים והאחרים מתעכבים בגללם.
קצת קרבות התחילו וכמו שזה נראה יגיעו לחצי הגמר חלק לפני שכל הקרבות יתחילו.
מה קורה?
נראה שיש משתמשים שרשומים ולא נמצאים והאחרים מתעכבים בגללם.
קצת קרבות התחילו וכמו שזה נראה יגיעו לחצי הגמר חלק לפני שכל הקרבות יתחילו.
מה קורה?
אני את שלי עשיתי אני מחכה בקוצר רוח לראות מתי כולם יסיימו!!!!!!!!! ;!
נו אולי תביא את של הקרבות שכבר סיימו
אני מוציא את איציק ואתת רומהמהתחרות כי הם לא מגיבים וזה אומר-
שהקרב של
ניב (נורג)+
VS
אנג'ל (flupy)+
מתחיל!
והקרב של-
ג'ו (DarK EviL)+
VS
Suicide+
מתחיל!
התחלה-
קוד:[QUOTE] אתם עומדים זה מול זה בזירה העגולה. אתם יודעים שרק שניים זוכים והאחרון מפסיד. אתם שולפים פוקדורים[/QUOTE]
עדי (AdiMor)+
VS
סטיב+
VS
אבטיח חשמלי+
המאצ'מאפ של נדב הופך את כל 4 זרעותיו לאגרופי רעם ומזנק על פוליטוד, אך הוא מחטיא כיוון שבמקומו יוצאת ג'ינקס המכוונת קרן קרח אל מאצ'מאפ, החומק בקושי מההתקפה ורץ אל דיוגונג. דיוגונג מזנק ומשלח קרן קרח חזקה מאוד על שני הפוקימונים. ג'ינקס כמעט לא נפגעת וכך גם מאצ'מאפ, שהספיק לחמוק ולפגוע עם אחד מאגרופיו בדיוגונג
ג'ינקס- 99%
מאצ'מאפ- 85%
דיוגונג- 80%
אפשר להחליף פוקימונים?
כמו שהחליפו את וויביל בג'ינקס?
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
נו מה עם שלנו?Originally posted by Dragonite!!!@Oct 8 2009, 01:53 AM
אני מוציא את איציק ואתת רומהמהתחרות כי הם לא מגיבים וזה אומר-
שהקרב של
ניב (נורג)+
VS
אנג'ל (flupy)+
מתחיל!
והקרב של-
ג'ו (DarK EviL)+
VS
Suicide+
מתחיל!
התחלה-
קוד:[QUOTE] אתם עומדים זה מול זה בזירה העגולה. אתם יודעים שרק שניים זוכים והאחרון מפסיד. אתם שולפים פוקדורים[/QUOTE]
עדי (AdiMor)+
VS
סטיב+
VS
אבטיח חשמלי+
המאצ'מאפ של נדב הופך את כל 4 זרעותיו לאגרופי רעם ומזנק על פוליטוד, אך הוא מחטיא כיוון שבמקומו יוצאת ג'ינקס המכוונת קרן קרח אל מאצ'מאפ, החומק בקושי מההתקפה ורץ אל דיוגונג. דיוגונג מזנק ומשלח קרן קרח חזקה מאוד על שני הפוקימונים. ג'ינקס כמעט לא נפגעת וכך גם מאצ'מאפ, שהספיק לחמוק ולפגוע עם אחד מאגרופיו בדיוגונג
ג'ינקס- 99%
מאצ'מאפ- 85%
דיוגונג- 80%
אני וגראס מן הגבנו, דינגו תוקע אותנו.. שוב...
אני הגבתי!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אז למה לא ממשיכים? Q:Originally posted by Dingo@Oct 8 2009, 01:57 AM
אני הגבתי!!
לי אמרו שמור לא הגיב..Originally posted by ~nitay~@Oct 8 2009, 01:58 AM
אז למה לא ממשיכים? Q:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הגבתי כבר
חזרתי!!
שגיא אתה הגבת??
כי אם כן זה אומר שגם אנחנו צריכים להמשיך
פלופי הגבת?
וליאור תמהר להגיב לקרבות שכבר ממשיכים!
תפסיקו ללחוץ כבר על ליאור, 'תמשיך תמשיך', כאילו זה קל לעמוד בלחץ של הלילה הלבן והאתגר, ועוד אתם תורמים ממש.
הוא מנסה ומשתדל, אז תפסיקו להציק לו, זה סתם מעצבן ולא עוזר.
ספוילר
הגבתי ...
אתם יודעים הוא לא חייב להיות כל הזמן בנושא
אל תספאימו פה סתם
יכול להיות שהוא מכין המשכים
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
מצטער אני נועל את האתגר...
אני צריך ללכת לישון.
אני עכשיו שולח מי המועמדים הזוכים לדעתי עקב האירועים עד עכשיו.
לילה טוב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)