מגזין חת"ם מהדורה 2
אחרי ההצלחה של המגזין הקודם, הגיעה הזמן והוצאנו מגזין המשך, חג סוכות שמח וקריאה מהנה.
~משחק החודש~
ושוב שלום לכם קוראים וקוראות חמודים.
אני כאן בפינה הקבועה והמגניבה של משחק החודש של חת"מ.
המשחק שעשה הכי הרבה גלים והכי מדובר בחודש האחרון.
החודש הזה ניבחר לא אחר מאשר המשחק "שובו של סירוס- The Return Of Cyrus של רומה שלנו.
בשנת 2022, 12 שנים אחרי שנפל צוות גאלקטיק הישן ונוצח על ידי שלושה מאמנים, ישב סיירוס (הלא הוא אותו מפקד צוות גאלקטיק) ספר ישן שנכתב על ידי סביו, שהקים את צוות גאלקטיק והיה מפקדו הראשון, שבו נכתב על מחוזות חדשים ולא מוכרים ברחבי העולם.
אחד במיוחד קרץ לסיירוס, מחוז דרקו.
המחוז החדש הזה ידוע בשל האגדה הישנה שלו על חמישה פוקימונים אדירים כאשר הם מתחברים, הם יוצרים את הפוקימון הכי חזק, היכול בהינף אצבע להשמיד את כל העולם והגאלקסייה. לאחר שהתלהב מהרעיון הוא הקים מחדש את צוות גאלקטיק והם עברו למחוז החדש.
כיום,שלוש שנים אחרי שצוות גאלקטיק השתלט על המחוז החדש והצליח ללכוד שניים מתוך החמישה הפוקימונים האדירים. אתם, השחקנים יוצאים למסע חייכם לשחרר את הפוקימונים האדירים האלה ולהפיל את צוות גאלקטיק.
לעומת שאר המשחקים, במשחק זה ישנה אפשרות גם לשחק חייל של צוות גאלקטיק והצד הזה, נוגד את הצד השני.
מטרתם לעלות בדרגות בצוות גאלקטיק, לתפוס פוקימונים אגדיים ולעזור להשתלט על העולם!
ראיון קצר עם רומה על המשחק:
אז רומה, בוא תספר לי מאיפה קיבלת את הרעיון למשחק?
"קיבלתי את הרעיון מסרט שראיתי. בסרט הביסו מישהו והוא חזר רשע יותר וחזק יותר!"
טוב, המשחק שלך מאוד מצליח וזה ניראה שהרבה נהנים ממנו. תוכל לומר מה לדעתך הצדדים הטובים של המשחק?
"אני חושב שאני לא תוקע אנשים במשך הרבה זמן ומנסה לקדם אותם כמה שיותר.
כמו כן, אני עושה הרבה איוונטים מעניינים. בנוסף אני חושב שהרעיון המקורי של המשחק עוזר. וכמובן, הפייקים שהוספו למשחק מוספים למשחק עניין חדש."
מה הדבר שאתה הכי מתרשם ממנו במשחק?
" האמת הייתי בטוח שהמשחק ייסגר בעמוד 40 אבל הופתעתי לחיוב."
ודבר אחרון, תוכל לתת לנו ספויילר קטן?
"בהחלט.
'לילה אפל, סיירוס מטייל בחדרו בחוסר שקט מנסה לחשוב אם תוכניתו תעבוד.
במקביל במערת דארק, סנטורן אומר:"קדימה סיירוס אמר שהוא אמור להיות כאן תמשיכו לחפש".
נראה שמשלחת של חיילי צוות ג' מחפשים משהו חשוב או שזה משהוא.
בנוסף, בעיר דראקר, הפוקימונים האפלים ממשיכים להופיע ולתקוף בלי הפסקה. בעיר רימקוויל לעומת זאת, קרבות פוקימונים עד מוות מתרחשים שם והפעם צוות גאלקיט אינו מפחד את עוצמתו.
( קרדיט ענקי לThe Cheshire Cat על כתבה מדהימה)
נא לא להגיב