Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 44
  1. משתמש מנוסה
    מגזין חת"ם מהדורה 2
    אחרי ההצלחה של המגזין הקודם, הגיעה הזמן והוצאנו מגזין המשך, חג סוכות שמח וקריאה מהנה.

~משחק החודש~
    ושוב שלום לכם קוראים וקוראות חמודים.
    אני כאן בפינה הקבועה והמגניבה של משחק החודש של חת"מ.
    המשחק שעשה הכי הרבה גלים והכי מדובר בחודש האחרון.
    החודש הזה ניבחר לא אחר מאשר המשחק "שובו של סירוס- The Return Of Cyrus של רומה שלנו.

בשנת 2022, 12 שנים אחרי שנפל צוות גאלקטיק הישן ונוצח על ידי שלושה מאמנים, ישב סיירוס (הלא הוא אותו מפקד צוות גאלקטיק) ספר ישן שנכתב על ידי סביו, שהקים את צוות גאלקטיק והיה מפקדו הראשון, שבו נכתב על מחוזות חדשים ולא מוכרים ברחבי העולם.
    אחד במיוחד קרץ לסיירוס, מחוז דרקו.

המחוז החדש הזה ידוע בשל האגדה הישנה שלו על חמישה פוקימונים אדירים כאשר הם מתחברים, הם יוצרים את הפוקימון הכי חזק, היכול בהינף אצבע להשמיד את כל העולם והגאלקסייה. לאחר שהתלהב מהרעיון הוא הקים מחדש את צוות גאלקטיק והם עברו למחוז החדש.

כיום,שלוש שנים אחרי שצוות גאלקטיק השתלט על המחוז החדש והצליח ללכוד שניים מתוך החמישה הפוקימונים האדירים. אתם, השחקנים יוצאים למסע חייכם לשחרר את הפוקימונים האדירים האלה ולהפיל את צוות גאלקטיק.

לעומת שאר המשחקים, במשחק זה ישנה אפשרות גם לשחק חייל של צוות גאלקטיק והצד הזה, נוגד את הצד השני.
    מטרתם לעלות בדרגות בצוות גאלקטיק, לתפוס פוקימונים אגדיים ולעזור להשתלט על העולם!

ראיון קצר עם רומה על המשחק:
    אז רומה, בוא תספר לי מאיפה קיבלת את הרעיון למשחק?

"קיבלתי את הרעיון מסרט שראיתי. בסרט הביסו מישהו והוא חזר רשע יותר וחזק יותר!"

טוב, המשחק שלך מאוד מצליח וזה ניראה שהרבה נהנים ממנו. תוכל לומר מה לדעתך הצדדים הטובים של המשחק?
    "אני חושב שאני לא תוקע אנשים במשך הרבה זמן ומנסה לקדם אותם כמה שיותר.
    כמו כן, אני עושה הרבה איוונטים מעניינים. בנוסף אני חושב שהרעיון המקורי של המשחק עוזר. וכמובן, הפייקים שהוספו למשחק מוספים למשחק עניין חדש."

מה הדבר שאתה הכי מתרשם ממנו במשחק?
    " האמת הייתי בטוח שהמשחק ייסגר בעמוד 40 אבל הופתעתי לחיוב."

ודבר אחרון, תוכל לתת לנו ספויילר קטן?
    "בהחלט.
    'לילה אפל, סיירוס מטייל בחדרו בחוסר שקט מנסה לחשוב אם תוכניתו תעבוד.
    במקביל במערת דארק, סנטורן אומר:"קדימה סיירוס אמר שהוא אמור להיות כאן תמשיכו לחפש".
    נראה שמשלחת של חיילי צוות ג' מחפשים משהו חשוב או שזה משהוא.
    בנוסף, בעיר דראקר, הפוקימונים האפלים ממשיכים להופיע ולתקוף בלי הפסקה. בעיר רימקוויל לעומת זאת, קרבות פוקימונים עד מוות מתרחשים שם והפעם צוות גאלקיט אינו מפחד את עוצמתו.
    ( קרדיט ענקי לThe Cheshire Cat על כתבה מדהימה)

נא לא להגיב

2. משתמש מנוסה
    ~משתמש החודש~
    עומר הינו משתמש החודש של חודש זה בגלל הפעילות הרבה שלו בתור מנהל חת"מ, שחקן ושה"מ.
    בתור מנהל חת"מ עומר שומר על סדר הפורום, מאשר משחקים ונועל משחקים שנפתחו בלי אישור, עוזר למשתמשים שיש להם בעיה כלשהיא ומנסה לפתח ביחד עם שה"מים את המשחקים שהם שולחים לאישור.
    בתור שחקן עומר משחק בכמות גדולה של משחקים, ובמשחקים הטובים שבטובים. הוא משקיע בתגובות שלו את הכול ומתחבר לדמות, ובכך יוצר משחקיות טובה.
    בתור שה"מ עומר הצליח מאז ומתמיד, וכעת הוא מנהל את המשחק השלישי שלו, גרסת המשחק של המשחק הראשון שקיבל ביקוש גבוה להחזרה.
    ההשקעה הגדולה שלו בשלוש התחומים האלה היא אחת הסיבות להצלחה של חת"מ ולעליית הרמה בזמן האחרון.

ראיון עם משתמש החודש עומר:
    ש': מתי התחלת להתעניין במ"ת?

ת': האמת דיי מזמן.
    שני אנשים שהכרתי למדו לשחק וחיפשו קבוצה אבל לא היו להם אנשים לכן הם לימדו אותי ועוד כמה אנשים מבוכים ודרקונים.
    זה לא הצליח כ"כ הרבה ודיי נטשתי את זה.
    כשהצטרפתי לפורום ראיתי את המשחק הישן של קובי וניסיתי להירשם ומאז הכל התחיל מחדש~
    ש': מי השה"מ שאתה הכי מעריך בפורום?
    ת': אין ספק שתמיר.
    הוא שה"מ מעולה,יש לו משחק מעולה והוא גם אחלה בן אדם =]
    ש': מה אתה מוצא בתמיר, שגורם לך להעריך אותו בתור שה"מ?
    ת': מזאת אומרת מה אני מוצא בתמיר?
    אני חושב ששיטת המשחק שלו, הרעיון והמשחק עצמו נהדרים.
    אני חושב שהוא נותן יחס אישי לכל שחקן ועוזר לו להתקדם ככל שהוא יכול.
    הוא לא מקשה יותר מידי אבל, גם לא עושה את המשחק קל מידי.
    המשחק שלו מהנה ומאתגר ואני חושב שהוא עושה עבודה מעולה בניהול המשחק.
    ש': נפתח משחק חדש בפורום, מה תבדוק במשחק הזה לפני שתחליט אם להירשם אליו או לא?
    ת': קודם אם העלילה מעניינת אותי.
    אח"כ אני אבדוק שאין למשחק שגיאות כתיב רציניות, הרעיון הכללי מעניין אותי ואיך אני רואה משתלב במשחק ורמת ההנאה האישית שלי.
    כמובן אני תמיד שמח לנסות דברים חדשים 3:
    ש': מה נתן לך את הרעיון למשחקים שלך, ומה גרם לך לפרוש מכל אחד מהם?
    ת': זאת טיפה שאלה קשה ואישית =\
    את הרעיון של המשחק הראשון שלי לקח לי המון זמן לחשוב עליו (חודשיים למען הפרוטוקול) וקיבלתי השראה ממספר ספרים וסרטים שקראתי\ראיתי והציתו בי את הרעיון. הקו מחשבה הכללית הייתה לעשות משהו שלא היה אף פעם, משהו שיכול להראות כשערורייה (משחק שמתנגד לקבוצות דתיות) אבל יצא בפאן החיובי.
    את הרעיון למשחק השני שלי כתבתי בהשראה הסרט 'האחים גרים למבוגרים בלבד'.
    הסרט מספרים על שני אחרים המוצאים טירה נטושה באמצע שום מקום ומגלים שבעיר ליד נחטפות בנות ונעלמות והם מנסים להציל אותן. במשחק שיניתי את זה מעט והם מנסים לעצור פוקימון סודי וחזק.
    את המשחק השלישי שלי, שהוא בעצם גרסא מחודשת למשחק המקורי, החלטתי להחזיר עקב ביקוש של מספר משתמשים שביקשו וביקשו והחלטתי להחזיר אותו בגרסא חדשה.
    הסיבה שפרשתי' מהם זה בגלל הרצון שלי. המשחק הראשון הרגשתי שאחרי 170 עמודים הוא מיצה את עצמו והחלטתי לסגור אותו.
    המשחק השני לא הייתה לי את אותה התלהבות כמו שהיה לי למשחק הראשון והיו לי סוג של השוואות בינו לשני.
    לא שלא אהבתי לבנות ולחשוב עליו, פשוט זה לא היה זה.
    ש': מה הביא אותך לניהול משחק?
    ת': החלטתי לפתוח משחק משלי כי הרגשתי שאני מוכן לזה ורציתי שיהיה לי משחק ולא סתם אחד את ה-משחק (זה שזה לא יצא לא נורא~). חשבתי על זה הרבה וראיתי הרבה משחקים מהצד.
    ראיתי טעויות של מנהלים מ"ת וראיתי דברים טובים שלהם ולמדתי מזה.
    וככה התחלתי לחשוב על רעיונות ולכתוב אותם וככה אחרי חודשיים של מחשבות,תיקונים כתיבה מחדש ועריכות יצא המשחק הראשון שלי.
    ש': אתה המנהל של חת"מ. מה גרם לך לרצות את התפקיד הזה, ועוד אחרי כל הדברים הרעים שאמיר ציין על הניהול כשהוא פרש?
    ת': האמת, בחיים לא ראיתי מה הוא רשם ורק שמעתי דברים. ספק נכונים ספק לא.
    בכ"מ אחרי ניהול משחק (שאפשר לומר מצליח) והשתתפות במספר משחקים, עזרה בכתבה של גרסאות בטא, יצירת מדריך החלטתי שאני רוצה לנסות בעצמי.
    בהתחלה לא הייתי בטוח כ"כ בעצמי אבל אמרתי ששווה ניסיון ושאני יכול לעשות את זה.
    ובסוף הצלחתי ואני מקווה שאני עדיין XD
    ש': אתה מצליח לשמור על הפורום נקי מספאם, ברמה גבוהה, ועדיין, אין משחק שמצליח להגיע לסיום העלילה שלו. מה לדעתך הסיבה העיקרית לכך שכל המשחקים ננטשים באמצע, בפורום שמגיע לרמת משחק גבוהה שכזו?
    ת': אני חושב שהבעיה נובעת מהשחקנית ומהשה"מ.
    מצד השחקנים, המשחק יכול להימאס. הוא קשה מידי,קל מידי,משעמם אותם. ואין יותר שום גירוי לעודד אותם להמשיך. העלילה יכול להיות נשכחה והם תקועים באותו קרב כבר כמה ימים ולכן מחליטים לעזוב את המשחק.
    מצד שני לשה"מ גם יכול להיות שפשוט נימאס לו מהמשחק. הוא לא נהנה לנהל אותו בגלל שיעמום ושגרת המשחק כבר לא מרגשת אותו או שפשוט הוא לא מקבל שום עידוד ורצון להמשיך בגלל יחס השחקנים.
    בגלל דברים כאלה המשחקים נסגרים. אין זה דבר רע כי על כל משחק שניסגר קמים משחקים חדשים. זה מעגל כזה שלא ניגמר.
    ש': הלילה הלבן קרב, תוכל לספר לקוראים קצת על הספיישלים שיהיו במשחק שלך לכבודו, אם יהיו?
    ת': יהיה מרתון כמעט בטוח.
    פרסים ואיוונטים מגניבים וכמה טוויסטים לא צפויים בעלילה (:
    ( קרדיט ענקי לWar Norg על כתבה מדהימה)

נא לא להגיב

3. משתמש מנוסה
    ~איפה יש מקום~
    DS וGBA כברר לא מספיק בשבילכם? אז למה שלא תצטרפו לאחד המשחקים בפורום משחקי תפקידים?
    פורום משחקי תפקידים גדוש היום במשחקי תפקידים איכותיים, רובם עוסקים בנושא הפוקימון! אז מה יש, ומה צריך בשביל להירשם?

המשחק של Grass-Man פתוח להרשמה. במשחק יש מחוז חדש- מחוז דרייגנו, שבו צוות גלקטיק היה הרע (מין הסתם). סיירוס מנהיג צוות גלקטיק לשעבר פרש מגלקטיק ונרצח בנו ע"י הגלקטיקים. במשחק המשתתפים יתמודדו במכוני פוקימונים, בתחרויות סרט וגם יעשו משימות נגד מספר גורמים לרצח פאולו, בנו של סיירוס. בסוף יהיו מלא הפתעות... הייחוד של המשחק זה העלילה- מרצח בנו של סיירוס, דרך המשימות החדשות, המכונים החזקים, תחרויות הסרטים המאתגרות, ומסתיים בנוהל המשחק, וכשאני אומר "נוהל המשחק" אני מתכוון- בקרבות פה ישנם ספריטים של הפוקימונים הנלחמים והחיים שלהם הם על אחוזים (אתה יודע 100% מלא 0% ריק), ישנו חידוש של הנהגת צוות גלקטיק, קשר בין כל איש לאיש וכמובן הכיף שבמשחק!
    כדי להירשם יש למלא טופס:
    שם במשחק: איזה שתרצו
    שם משתמש: הכינוי בפורום...
    תמונת שחקן: תמונה!
    פוקימון התחלתי: מה שתרצו, רק לא נדיר ולא מפותח. אני אחליט מי מקבל זוהר ולמה!!!
    רקע: 2-5 שורות
    עוד 10 פוקימונים שתרצו לתפוס במשחק: חמישה מהעשרה האלו תתפסו בהמשך. חובה 10 או יותר.
    הערות\בקשות: אין טעם להסביר

דבר השה"מ:
    "מומלץ להירשם למשחק מכיוון שהוא מהנה, יש הפתעות טובות, הרבה איוונטים מותכננים וסיום מעולה! אני מודע לזה שבזמן האחרון המשחק בפיגור רציני, אבל בסוף הכול משתלם."

המשחק של המנהל שלנו mamoswine פתוח להרשמה. המשחק מדבר על אי שהתגלה לפני 100 שנים כאשר כל מי שמגיע עליו נעלם, חבורת מאמנים נשלחת לאי ומגלה שהוא מחוז, ובתוך האי מסתתרים מפלצות וסודות ענקיים של עולם הפוקימונים.
    כשנשאל מה הייחוד של המשחק, mamoswine ענה ש"לא יודע, אולי זה שאני מנהל אותו, במשחק יש משימה גדולה ומסובכת מאוד, והמשחק יגמר שהמשתמשים יבצעו את המשימה."
    כדי להירשם, כל שצריך זה:
    שם משתמש:
    שם במשחק:
    תמונת מאמן:
    רקע:
    פוקימון התחלתי:
    דבר השה"מ:
    אני חושב שהמשחק הזה הוא באמת טוב ומושקע, הוא מתחיל בצורה שאתה לא יודע כלום ולאט לאט אתה מגלה את כל המסגרת של המשחק.
    נשאר כ5 מקומות, רוצו בהמוניכם!

יש להדגיש שהמשחק לא מכיל תכנים מיניים (רגע, מה הכיף?)
    המשחק הנהדר של ~SciZor~ על חמשת הפוקימונים החדשים והאגדיים למדי. לכל אגדי יש עלילה משלו, ומכל אגדי תתפתח עלילה מיוחדת!
    המשחק בנוסף מכיל צדדים, הצד הטוב, של צוות גאלאקטיק, ושל האלים (האגדיים), לכל צד עלילה ייחודית משלו. כדי להירשם יש להוסיף טופס:
    שם משתמש:שלכם.
    שם במשחק:שם מה שאתם רוצים .
    צד:באיזה צד אתם הצצדדים:מאמן רגיל,מרגל,גאלקטיק,הפוקימונים האגדיים,הפוקימונים האפלים
    תמונה רצוי ספרייט מפוקימון אלייט 2000 או מהאתר שמכינים בו כרטיסי מאמן הינה 2 לינקים אל תעלו לבד:
    http://www.pokemonelite2000.com/sprites.html
    http://www.pokecharms.com/trainercards/tcm2/
    רקע 3-4 שורות שיהיה מושקע וקשור לעלילה בצורה מסוימת הורים לא יכולים ליהיות מנהיגי מכון.
    חפצים:לא לגעת.
    פוקימונים:לא לגעת.
    תגים:לא לגעת.
    פוקימון התחלתי:הכול חוץ ממפותחים,אגדי ובלי התפתחויות רצוי להביא אייקון[לא ספרייט] מהאתר הזה
    http://www.pokemonelite2000.com/dpiconsani.html.
    בקשות:חפץ שאתם רוצים לתפוס פוקימון כלשהו אסור לבקש חפצי פיתוח ופוכדורים.
    דבר השה"מ:
    כדאי להירשם כי אני מגיב הרבה+יש הרבה אוונטים+ובגלל המשחק עצמו =]
    נשאר מקום אחד, אז רוצו בהמוניכם!

The Life Of The Poor People
    המשחק החדש חדש של Hornswoggle, הוא משחק חדש, וסוף סוף בלי שום קשר, רופף או חזק, לפוקימון, הוא למעשה משחק חיים.המשחק הוא על 6 ילדים עניים במקומות שונים בעולם.
    הם כולם מקובלים וטובים בלימודים אך עניים, בהמשך המשחק יצטרכו לבחור בין העקרונות שלהם למקובלות שצברו בקושי רב.המחסור במשחקים שלא קשורים בפוקימון מורגש היטב, לפחות בעייני, וכך גם השה"מ Hornswoggle:
    "משחקי החיים דומים בבסיסם, אולם כל משחק חיים יש נושא הנושא שלי הוא ייחודי כי אין כאלו.
    זה לא כמו משחקי פוקימון שאפשר ששניים יעשו על מחוז קנטו ולא תהיה בעיה. אולם יוצרי משחקי חיים חייבים לשמור על מקוריות ולשמר את המקוריות של השאר. להיזהר שהמשחק שלך לא יהיה דומה מדי למשחק חיים אחר."
    כדי להירשם, כל שצריך הוא למלא:
    שם משתמש:
    שם+שם משפחה(שם הדמות, התאימו אותו למוצא)
    מוצא: (איפה נולדתם, זה יכול להיות ישראל אמריקה או אפילו מדגסקר.. לבחירתכם.)
    מיקום התחלתי: (אם זה בארץ שנולדתם או במקום אחר, היכן תחיו את חייכם במשחק)
    מראה:תארו כיצד הדמות שלכם נראית, אפשר לצרף תמונה מאנימה או משהו במקום לא ספרייטים כמובן.
    רומאנס: (האם גם אהבה תהיה בעלילה שלכם? מתחת ל50% זה אומר שיהיו ניצוצות אבל לא משהו מתקדם, מעל 50% תהיה לכם חברה ותהיו מקובלים ו100% אולי גם משהו מתקדם יותר)
    רקע: תארו את חייכם עד לרגע זה, איך הייתה הילדות? איפה נולדתם? אם עברתם לעיר אחרת למה? ועוד. 3-5 שורות ללא אנטרים שיהיה מושקע כי זה יעזור לכם)
    דבר השה"מ:
    "מי שזה מעניין אותו, משחקי חיים, משהו מעבר לפוקימון אז שירשם בשמחה. חוץ מזה נשמרו 4 מקומות מתוך 6 שהיו בסיס ליצירת המשחק שכן אם הם לא היו שומרים מקום לפני לא יכולתי לפתוח, מאוד חששתי מחוסר היענות לכן עשיתי את זה."
    יש שני מקומות פנויים, אז רוצו מהר פן תאחר

כרגע יש עוד משחק, של LORDABIZI, אך לצערנו הוא סירב לדבר על כך, ואני מצטט:
    "ש לי מקום פנוי במשחק, אבל אה... אני מסרב להכיר בקיומי אה... ולכן כדאי שתעבור למישהו אחר."
    מסתורי בהחלט, או אולי שיווק מתוחכם על מנת למשוך יותר שחקנים?

בקיצור, הפורום משגשג ומכיל משחקים רבים ואיכותיים, ולא חסר מה לעשות
    ( קרדיט ענקי לabits על כתבה מדהימה)

נא לא להגיב

4. משתמש מנוסה
    ~המשחקים החדשים~

המשחק יוצא בגרסתו השנייה, על ידי אותו המנהל מהפעם הקודמת, עומר.
    המשחק לוקח אותך אל מחוז בשם קולומביה, והעלילה שלו היא עלילת ההמשך למשחק הקודם.
    אחרי שהתנועות התפרקו, ארבעה פוקימונים בעלי כוח בלתי יאמן, הביסו את קרסיליה, הו-או ואת דארקראי, שהיו תחת שליטתן של התנועות.
    הפוקימונים האגדיים נכלאו בפוקדורים משונים ומיוחדים, והוחבאו ברחבי העולם.
    אחרי שהסיפור הזה התפוגג, וכמעט אף אחד לא זכר אותו, תנועות חדשות קמו להן.
    בין רגע אחד התנועות השתלטו על רוב העולם, וכמובן שלתנועות יש מטרה אחת: למצוא את הפוקדורים, ומטרתכם? מטרתכם היא לנקום את מותם של הוריכם שנרצחו על ידי אותן תנועות, ולעצור אותן בכל מחיר. כמובן שהמסע יכלול קשיים שונים ואתגרים, ואתם רוצים לזכות בתואר 'אלופי המחוז'.
    המשחק מאוד מהנה, מאתגר והעלילה שלו מקורית, הוא מנוסח ברמה גבוהה והשה"מ נחמד ואדיב.
    שווה להירשם אליו.

The Life Of The Poor People
    משחק מקורי שלא כמו רוב המשחקים, הוא לא על פוקימון.
    המשחק הוא על חייכם, נולדתם למשפחה ענייה, אתם צריכים לגנוב בשביל לשרוד, לעבוד בשביל להשיג כסף, כי פשוט אין לכם כלום. במשחק, כל צעד שתעשו יהיה קריטי, בין אם זה להרוג מישהו, להצטרף אל המאפיה, לבגוד או לברוח מהבית, אתם יכולים לעשות הכל, וכמובן שלכל דבר יש תוצאה.
    את המשחק אתם מתחילים בשיעור חשבון משעמם, שבסופו מעיפים אתכם מבית הספר בגלל שההורים לא הצליחו לשלם להנהלה.
    אחרי זה, הכל חופשי. אתם יכולים לעשות כל מה שיעלה על רוחכם, ואתם צריכים להסתיר את העובדה שאתם עניים, כי ברגע שתחשפו זאת החיים החברתיים שלכם יתדרדרו וכולם יצחקו עליכם.
    המטרה במשחק פשוטה – פשוט לשרוד, ליהנות ולחיות חיים מדומים. המשחק מאוד כיפי ומאתגר, שונה מרוב המשחקים ומביא איתו חידוש מרענן שלא היה בפורום די הרבה זמן עם העלילה המקורית שלו.

פוקימון צינוק מיסתורי!
    משחק שלפי הכותרת אפשר להבין על מה הוא מדבר, על המשחקים המפורסמים כמובן, 'צינוק מסתורי' מבית נינטנדו.
    המשחק נפתח לא מזמן על ידי ליאור, וכבר הספיק למלא אותו עד אפס מקום.
    המשחק מספר על כך שאתם, בני אדם, מתעוררים ומגלים שהפכתם לפוקימונים. זה נראה מוזר בהתחלה, ואתם בטוחים שזה לא אמתי, אבל זאת המציאות. אתם רצים מהר מהחוף בשביל לחקור את המקום המוזר שאליו הגעתם, עולם הפוקימונים.
    מטרתכם היא לגלות מה היא מזימתו של אקספלאוד, איך הפכתם לעזאזל לפוקימונים ולמה, למצוא ולהכיר חברים חדשים ולצאת להרפתקאות!

PPM- Pokemon Pokedex Mystery
    עוד משחק משובח על פוקימון, שנפתח לפני שבוע וחצי בערך.
    המשחק נמצא במחוז קאנטו, כשרק התגלו הפוקימונים ופרופסור אוק היה צעיר קצת יותר.
    עם התגליות החדשות שלו על הפוקימונים, שניתח וחקר במעבדה, הבין כי יש יותר מדי זנים, והם מסתובבים ברחבי המחוז, ככה שאין לו סיכוי להצליח לתפוס ולחקור את כולם במעבדתו, ולכן ייצר את המכשיר החדשני, הפוקידע, ואיתו את הפוקדורים.
    הפוקידע היה למהפכת הטכנולוגיה, הוא יכל לסרוק כל פוקימון ומידע, והפוקדור לעומת זאת, שימש ללכידה ולתפסית פוקימונים, ולרוב הפך אותם לצייטנים לאנשים אשר לכדו אותם, הנקראים 'מאמני פוקימונים'.
    הפרופסור לכד לו כמה פוקימונים באמצעות הפוקדורים והחליט לחלק אותם למאמנים ביחד עם הפוקידע בשביל שיסרקו כל פוקימון שהם רואים, כך שהמחקרים שלו ימשיכו להתקיים רק בלי פגיעה בפוקימונים. ואתם החלטתם לצאת למסע הזה בשביל לעזור לפרופסור.
    לכל אחד המניעים שלו, אבל לכולם מטרה משותפת: לראות את כל הפוקימונים שמתובבים במחוז קאנטו ולמלא את הפוקידע.
    ( קרדיט ענקי לאיש האבטיח על כתבה מדהימה)

~סרטון החודש ~
    השבוע זכה The Return Of Cyrus הוא זוכה בסרטון מגניב.
    הקישור לסרטון

~חשוב~
    עם אתם רוצים לכתוב למגזין שלנו כתבה, תשלחו לי הודעה פרטית ורוב הסיכוים שתקבלו את הכתבה.

אפשר להגיב

5. מורחקים
    שם: ליאור
    וואו, המגזין יצא מגניב גם הפעם!
    נהנתי לקרוא!

6. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    גם בשלי יש מקום Q:

פחות טוב מהקודם...

אבל עדיין סבבה D:

7. Kibō no chi
    כל הכבוד לנו (:

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    זהו אלה כל התגובות למגזין, אנשים השקיעו פה וככה אתם מזלזלים.

9. the bitch is back
    יצא לנו אחלה מגזין הפעם!! *-*
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    יצא מגזין מצוין, רק חבל שבאיפה יש מקום חסרים משחקים.
    ומאמוסווין, השורה הראשונה בכתבה שלי הייתה הערה שלי אליך, לא חלק מהכתבה

11. היכל התהילה
    אתה החלטת כנראה להתעלם מהעובדה שאני חלק מהקהילה פה ומהמשחק שלי בשני הגיליונות.
    לבריאות עם זה.

12. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ווארדי איזה השקעה O:
    כל הכבוד לכל הצוות ^^
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 01:18 AM
    אתה החלטת כנראה להתעלם מהעובדה שאני חלק מהקהילה פה ומהמשחק שלי בשני הגיליונות.
    לבריאות עם זה.
    מי התעלם, יש כתבים הם כותבים את הכתבות, אני רק בודק עם הכתבות טובות, זה אשמתי שאף משתמש לא הזכיר אותך בכתבה שלו, כניראה שהמשחק שלך לא מחבר לאף כתבה, נקווה שבמגזין הבא כן תיכנס.

14. משתמש מנוסה
    כל הכבוד!!
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. היכל התהילה
    עם תשובות כאלה אני מעדיף עכשיו גם לא להיות חלק מהעיתון הזה -_-

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •