אני לא מבין מה הבעיה? Oם
כל אחד יהיה בעיתון.
אם לא גיליון הזה אז הבא ותאמין לי אנחנו עבדו קשה בשביל הכתבות האלה והרבה אנשים ירצו גם כתבה.
אין צורך להיפגע או משהו זה לא אישי O:
שאל את אביב. מילא לעשות מגזין חת"מ, דבר שלקוח מרפרטואר הפרויקטים שאני הגיתי.
אבל להתעלם לגמריי ממשחקים מסוימים ולבחור משחקים בעלי המשך של שורה אחת, זה כבר לעשות בכוונה.
אני לא נעלב, אני יודע שמי שאצלי במשחק נהנה מהמשחק, ואני עושה את כל מה שאני יכול כדי להבטיח את זה.
פשוט שזה לא מתאים לי עכשיו להיכלל במגזין בתור פונקציה של התמסכנות או רחמים.
סליחה אדון היט מן שהמגזין לא עונה על דרישותך, יש עוד משחקים שלא נכנסו למגזין, המשחק שלך לא היה קשור השבוע לנושאים שיש במגזין.Originally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 02:10 AM
עם תשובות כאלה אני מעדיף עכשיו גם לא להיות חלק מהעיתון הזה -_-
~משחק החודש~ נבחר על ידי The Cheshire Cat
~משתמש החודש~ נבחר על ידי War Norg
~איפה יש מקום~ על פי מה שאפשר להבין שמשחק שלך אין מקום.
~המשחקים החדשים~ רק השבוע התחלנו את המדור הזה, והמשחק שלך הוא כבר בין 3 או 4 שבועות ככה שהוא כבר לא מתאים
אז כמו שאתה רואה זה לא אשמת אף אחד שאתה לא במגזין, עם היו עוד הצעות לעוד נושאים לכתבות אולי המשחק שלך היה נכנס אבל כמו שאתה רואה אף אחד לא נותן רעיונות טובים.
מקווה שעניתי על הבעיה שלך <_<
ד"א:בשלי יש מקום והוא לא הוזכרOriginally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 02:46 AM
סליחה אדון היט מן שהמגזין לא עונה על דרישותך, יש עוד משחקים שלא נכנסו למגזין, המשחק שלך לא היה קשור השבוע לנושאים שיש במגזין.
~משחק החודש~ נבחר על ידי The Cheshire Cat
~משתמש החודש~ נבחר על ידי War Norg
~איפה יש מקום~ על פי מה שאפשר להבין שמשחק שלך אין מקום.
~המשחקים החדשים~ רק השבוע התחלנו את המדור הזה, והמשחק שלך הוא כבר בין 3 או 4 שבועות ככה שהוא כבר לא מתאים
אז כמו שאתה רואה זה לא אשמת אף אחד שאתה לא במגזין, עם היו עוד הצעות לעוד נושאים לכתבות אולי המשחק שלך היה נכנס אבל כמו שאתה רואה אף אחד לא נותן רעיונות טובים.
מקווה שעניתי על הבעיה שלך <_<
עזוב, הוא רק מלקט את הכתבות. הוא לא בודק אותן, מתקן אותן או בודק אם הבחירה של המשחקים מתאימה למציאות.Originally posted by ~nitay~@Oct 8 2009, 12:48 AM
ד"א:בשלי יש מקום והוא לא הוזכר
כשהיה את המגזין של Poke - news או את המגזין של הניוזפייפר של חת"מ בעבר, זה היה מניב לפחות 5 דפי תגובות כל גיליון.
אתה יודע מה אני לא עושה יותר את המגזין הזה, נמאס לי, עם יחס כזה לא שווה בכלל לעשות מגזין.Originally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 02:54 AM
עזוב, הוא רק מלקט את הכתבות. הוא לא בודק אותן, מתקן אותן או בודק אם הבחירה של המשחקים מתאימה למציאות.
כשהיה את המגזין של Poke - news או את המגזין של הניוזפייפר של חת"מ בעבר, זה היה מניב לפחות 5 דפי תגובות כל גיליון.
Hit Man אתה מתנהג מגעיל מאוד פשוט בושה, במקום לתת ביקורת על זה שהמשחק שלך לא במגזין הייתי מעדיף שתעזור לעשות מגזין יותר טוב, אבל אתה לא תעזור, אז תהנה המגזין הבא לא יצא.
אתה לא יודע את זה :huh:Originally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 02:54 AM
עזוב, הוא רק מלקט את הכתבות. הוא לא בודק אותן, מתקן אותן או בודק אם הבחירה של המשחקים מתאימה למציאות.
ומה אם הוא כן עושה את זה? קודם תבדוק ואז תשלח הערות והארות על דברים V_V
והקטע השני,
כל הדברים האלה היו בעבר והגיע הזמן להפסיק לחיות בעבר.
זה מה שיש היום.
אז אולי 5 עמודים של תגובות שרשום שם רק 'עבודה טובה' או 'תודה' אין.
אבל ההשקעה של אנשים שלכתוב כתבות, לקבוע דברים ולדבר עם האנשים האלה שנבחרו זאת עבודה קשה וזה מה שחשוב.
ולא מספר התגובות.
היטמן ההתנהגות שלך פשוט ילדותית.
הגיע הזמן שתקלוט, אנחנו עזבנו את העבר מאחור.
אנחנו יוצרים את חת"מ בדרך שלנו עכשיו, הדרך שהתאימה את עצמה לקהילה. מה שהיה פעם, היה ולפחות לבנתיים נגמר.
כמו שעומר אמר, אז מה אם אין 5 עמודי תגובות, לפחות יש השקעה ועבודה טובה, ולפחות המגזין עומד בדרישה.
אתה לא המנהל היחיד שהמשחק שלו לא נכנס לעיתון, אפילו כשהוא התאיים התאמה מושלמת (כמו משחקים שיש בהם מקום שלא הוזכרו), אז אם החליטו שהמשחק שלך הוא לא משחק החודש, אין לך הרבה מה לעשות. חודש הבא, אולי תקבל את משחק החודש ואולי תקבל את משתמש החודש ותיכנס הנה, ואולי לא, אבל מה שמשנה זה לא לבוא ולהתלונן וא להאשים את הצוות שלנ בדברים כאלה ואחרים
נו באמת היטמן, אל תהרוס. השקענו, ובאמת שהשקענו. לא תמיד חייבת להיות כתבה על המשחק שלך. המשחק שלך כנראה לא התאים לאף קטגוריה על פי דעותיהם של הכותבים, אל תיקח ללב ותנסה להרוס.Originally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 02:54 AM
אז בסדר, יש לך משחק מעולה ואין עליו כתבה, אבל למה להרוס לשאר?
אליעד אל תפסיק להוציא את המגזינים, תמשיך @:
ספוילר
אל תפרוש בגלל מישהו מאוכזב שלא מבין שלא הוא היה צריך לקבל את הכתבה .Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 02:59 AM
אתה יודע מה אני לא עושה יותר את המגזין הזה, נמאס לי, עם יחס כזה לא שווה בכלל לעשות מגזין.
Hit Man אתה מתנהג מגעיל מאוד פשוט בושה, במקום לתת ביקורת על זה שהמשחק שלך לא במגזין הייתי מעדיף שתעזור לעשות מגזין יותר טוב, אבל אתה לא תעזור, אז תהנה המגזין הבא לא יצא.
זה רק הוא .
והיט מן כל כך קשה לך לפרגן למאמוסיוון על הרעיון על ההשקעה ועל כל מה שהוא עשה?
אבל לא אתה חייב לגרום לו לרצות לפרוש מהמגזין.
כל כך חשוב לך שתהיה במגזין ?
אתהלא יכול להפרגן לרומה (נראה לי רומה נכון ?) על זה שהוא זכה ?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
מה הקשר? אני חייב לאהוב את הגיליון? לא. ואני לא מוצא שום דבר טוב בגיליון.
בפעם הראשונה שהוא יצא, אמרתי ניתן לכם להרוויח מן הספק ולא אמרתי שום דבר רע.
עכשיו שזה פעם שנייה, ועוד לבחור ברומה, שדרך אגב אחלה בחור, אבל היה בבאן רוב החודש.
אז איזה מין בחירה מוזרה זו למשחק החודש? זה פשוט מראה על בורות, ועל פוליטיקה פנימית.
אם הוא מחפש פידבקים טובים, שיעשה מהדורה של מגזין שתראה טוב, כי במצב הזה, זה לא.
וזה מראה על קינאה וילדותיות V_VOriginally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 03:21 AM
מה הקשר? אני חייב לאהוב את הגיליון? לא. ואני לא מוצא שום דבר טוב בגיליון.
בפעם הראשונה שהוא יצא, אמרתי ניתן לכם להרוויח מן הספק ולא אמרתי שום דבר רע.
עכשיו שזה פעם שנייה, ועוד לבחור ברומה, שדרך אגב אחלה בחור, אבל היה בבאן רוב החודש.
אז איזה מין בחירה מוזרה זו למשחק החודש? זה פשוט מראה על בורות, ועל פוליטיקה פנימית.
אם הוא מחפש פידבקים טובים, שיעשה מהדורה של מגזין שתראה טוב, כי במצב הזה, זה לא.
עכשיו אתה מתנפל על רומה ועל עומר וככה מנסה לגרום לכל הגיליון להראות שחור.
יש לך בעיה עם כתבה אחת, וזאת כתבה שיצר מנהל הפורום, ככה שנראה לי שהוא יודע מה הוא עושה. אני מאמין שעומר לא יבחר ברומה סתם.
ואליאד- אין שום סיבה שבגלל משתמש אחד תעזוב את הפרוייקט. זה פרוייקט טוב וחשוב ואם היטמן לא חושב ככה, זה לא צריך להפריע לך
Hit Man
אני חוזר ואומר עוד פעם, הבחירות שמתבצעות במגזין הם אך ורק הבחירות של הכותבים, אני כן קורא את הכתבות, כמו שאתה רואה בפורום הקודם (פוקיבלוק) היו יותר משתמשים פעילים, והיו גם יותר כותבים והייתה פי 3 יותר השקעה ודחיפה של המשתמשים בפורום, אני םרסמתי בשבועיים האחרונים שאני מחפש כתבים ורעיונות אבל בקושי מצאתי כי אף אחד לא נותן פוש למגזין, אז זה מה שיצא ואני גאה בזה, זה מושקע משתמשים נתנו את הנשמה, לך תרשום פוקיבלוק ותיראה מה נשאר מהעבר, עם אתה נותן ביקרות שלפחות תהיה בונה ולא סתם ביקורת קטלנית, זה רק המגזין השני יש עוד מלא מקום לשיפור את זה כולם יודעים אבל כשאין אמצעים אין תוצאות, וזה מה שקורה לפעמים, כשיבוא רצון ודחיפה אמיתית של המשתמשים גם המגזין יצא ככה, אז לא טוב לך לקרוא אל תקרא, ועם יש לך ביקורת שתהיה בונה ולא הורסת, עד כאן נושא השיחה הזה.
זה לא קשור מנהל של הפורום.Originally posted by War Norg@Oct 8 2009, 03:24 AM
עכשיו אתה מתנפל על רומה ועל עומר וככה מנסה לגרום לכל הגיליון להראות שחור.
יש לך בעיה עם כתבה אחת, וזאת כתבה שיצר מנהל הפורום, ככה שנראה לי שהוא יודע מה הוא עושה. אני מאמין שעומר לא יבחר ברומה סתם.
ואליאד- אין שום סיבה שבגלל משתמש אחד תעזוב את הפרוייקט. זה פרוייקט טוב וחשוב ואם היטמן לא חושב ככה, זה לא צריך להפריע לך
קראתי את המשחק ואנשים שהיו רשומים שם, ניראה שנורא נהנו והגיבו הרבה (למרות שהיה בבאן לשבוע).
אני לא חושב שאני גם חייב הסבר לאף אחד את הבחירה שלי.
ולידעתך היטמן, אחרי כתיבת הכתבה, רומה הכניס פאנים למשחק שלו שממש גרמו לי לפקפק בהחלטה שלי ודיברתי איתו על זה והוא הפסיק.
אליעד, אל תתייחס כ"כ הרבה, כל ההודעות צורחות קנאה וצומי ואנחנו נמשיך עם המגזין 3:
ועוד משהו היטמן, הכתבה הבאה הייתה אמורה להיות על המשחק שלך.
אבל שאתה לא רוצה להיות 'חלק' מהמגזין הזה נעשה על משחק אחר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)