על מה אתה מדבר?Originally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 10:16 PM
משעמם לי שון מצטער המשחק שלי עומד להינעל בגלל שהוא כל כך נובי ומעפן ובאמת לא מגיעה לו אפילו להיכנס למגזין
המשחק הזה דווקא נראה תותח
תתעלם מנדב וסואיסייד וכל התגובות הרעות
על מה אתה מדבר?Originally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 10:16 PM
משעמם לי שון מצטער המשחק שלי עומד להינעל בגלל שהוא כל כך נובי ומעפן ובאמת לא מגיעה לו אפילו להיכנס למגזין
המשחק הזה דווקא נראה תותח
תתעלם מנדב וסואיסייד וכל התגובות הרעות
לא בגלל זה המשחק חא משהוא היה פעם שהמשתשמשים הרשומים היו מתים שאני יגיב ולי לא היה כוח עכשיו זה היתהפך ונמאס לי להגיב למתמש אחד במשך איזה שעתיים יש סיכוי שמהמשחק יחזור קיצר תקרא תהודעה במשחק =\
אתה חושב?Originally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 10:16 PM
אתר שאתה אוסף בו נקודות ואחרי כמה זמן אתה יכול להזמין מתנה טובה, לוקח זמן אבל שווה.Originally posted by @Shon@@Oct 9 2009, 08:15 PM
מה זה?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אני בטוח הוא היה משחק החודש והיה רשום בבירור שיש 10 מקומות פנויים ואף אחד חוץ משון שלחצתי עליו איזה שלוש ימים שירשם לא נרשם וה2 שהגיבו הכי הרבה פרשו ככה שניהיה לי משעמם לנהל אותו
אז אני אנדנד לך ואציק לך כל רגע ואגיב הכי הרבה שאני יכולOriginally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 10:24 PM
לא בגלל זה המשחק חא משהוא היה פעם שהמשתשמשים הרשומים היו מתים שאני יגיב ולי לא היה כוח עכשיו זה היתהפך ונמאס לי להגיב למתמש אחד במשך איזה שעתיים יש סיכוי שמהמשחק יחזור קיצר תקרא תהודעה במשחק =\![]()
בכל מקרה זאת החלטה שלך
אם אתה לא הולך לשנות אותה אז אני לא אפריע לך
נו אל תהיו קקות, מי רוצה הזמנה ללוקרז? מחר כבר לא יהיה XD
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
חבל שאתה נועל , מה אני יעשה שאני פחות עכשיו ישקיע , חבל דווקא היה כיף .Originally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 10:26 PM
אני בטוח הוא היה משחק החודש והיה רשום בבירור שיש 10 מקומות פנויים ואף אחד חוץ משון שלחצתי עליו איזה שלוש ימים שירשם לא נרשם וה2 שהגיבו הכי הרבה פרשו ככה שניהיה לי משעמם לנהל אותו
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
וואי אני מצטער ששתיתי וודקה הראש שלי עומד להישבר מכאבים =\
שון הכל תלוי במה שיקרה עם המשחק החדש שלי
זה מה שקורה שילד בין 12 מתלהב ממשקה כזה מפגר.Originally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 08:35 PM
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
באתי להגיד לילה טוב..
דוד שלי סידר לי להכנס למועדון 18+ יהיה אש
לילה טוב לכולם.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
בוגר שכמוך.. תהנה.Originally posted by לוך ראשי@Oct 9 2009, 08:37 PM
באתי להגיד לילה טוב..
דוד שלי סידר לי להכנס למועדון 18+ יהיה אש
לילה טוב לכולם.
יאאלה הלכו כבר 6 הזמנות, מי עוד רוצה?
לא יהיו אחר כך!
מי שרוצה הוכחות על האתר אני יכול להביא לו.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אם המשחק יהיה כמו מה שאני חושב אז אולי אני אירשםOriginally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 10:35 PM
המשחק הולךך ליהיות סוס אני חושב הינה העלילה לפני התיקון של עומר:
עלילה ל~פוקימון~אגדתו של מחוז~darko
הקדמה:במשחק זה תשחקו בתור נערים שיוצאים למסע שלהם במחוז דרקו,במטרה אחת להביס את כל מתקני הקרב. אבל בהמשך תגלו סודות אפלים על המחוז, אחד הסודות שתגלו הוא מי הוא פוקימון הדרקון האפל ביותר.
עלילה:
היה זה לילה סוער במיוחד כמו הגשמים הרגילים הפעם היו קם ברקים ורעמים חזקים ביותר.
השמיים היו מלאים בעננים שחורים.דבר זה לא היה שגרתי ,והפרופסור הרגיש שמשו עומד להישתנות אחרי הלילה הזה.
למחרת בבוקר: אתם קמים ומגלים שמחר הוא היום הגדול היום בו תצאו למסע שלכם ותקבלו את הפוקימון הראשון שלכם,אתם הולכים עם ההורים שלכם לעשות סידורים לקראת המסע שלכם וחוזרים בערב מותשים.
לפני שאתם הולכים לישון אתם קוראים בספר שכתב פרופסור גורדן על המחוז:"לפני כ50 שנה נמצאו בפעם הראשונה פוקימונים מסוג דרקון ומאז מאמנים תופסים ומרבים אותם, סוג זה נחשב לסוג נדיר בגלל המיעוט בפוקימונים מסוג זה.
ישנם גם שמועות על פוקימונים מהאגדות שמזכירים בגופם דרקונים המוכרים לנו ביותר הם:ריקואזה,פלקייה,דיאלגה וג'רטינה.
יש אגדה המספרת על פוקימון הדרקון אפל ביותר והחזק ביותר באגדה מסופר כך:כאשר היצור יקום משנתו תתחולל סערת ברקים השמיים יהיו מלאים בעננים שחורים וכל פוקימוני הדרקון יתנהגו באגרסיביות כלפי בני האדם ושאר הפוקימונים. ."
אתם מייסמים לקרוא את השורה הזו ונרדמים.
למחרת בבוקר אתם קמים ורואים שהשעה היא 9 ושיש לכם 10 דקות להגיע למעבדה של הפרופסור.
מאוד יבש היום .
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)