צודק.Originally posted by The Dudi@Oct 9 2009, 08:47 PM
מאוד יבש היום .
בא לך להרשם ללוקרז? XD
צודק.Originally posted by The Dudi@Oct 9 2009, 08:47 PM
מאוד יבש היום .
בא לך להרשם ללוקרז? XD
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
לא ממש אוהב את הדברים האלה .Originally posted by The Chuna@Oct 9 2009, 10:48 PM
צודק.
בא לך להרשם ללוקרז? XD
זה יותר מידי גלוי .
לא אני לא רוצה .
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
היי דודיOriginally posted by The Dudi@Oct 9 2009, 10:47 PM
מאוד יבש היום .
מה קורה?
כן.Originally posted by The Dudi@Oct 9 2009, 10:47 PM
מאוד יבש היום .
אל תדאג עם הזמן ימצאו פתרונות ליובש
שון איך העלילה??
אני החלטתי שאת חוק המשעמם אני מוסיף במוצאי שבת .Originally posted by War Norg@Oct 9 2009, 10:55 PM
כן.
אל תדאג עם הזמן ימצאו פתרונות ליובש
בברכה, דודי
כמות ההודעות בנו"דים תרד פי שתיים :\Originally posted by The Dudi@Oct 9 2009, 11:09 PM
אני החלטתי שאת חוק המשעמם אני מוסיף במוצאי שבת .
לא, פשוט הניסוח ישתנהOriginally posted by TaL~@Oct 9 2009, 11:12 PM
כמות ההודעות בנו"דים תרד פי שתיים :\
חזרתי
החוק החדש עוד לא בתוקף נכון?
שתירד אין מה לעשות .Originally posted by TaL~@Oct 9 2009, 11:12 PM
כמות ההודעות בנו"דים תרד פי שתיים :\
צריך להבין שנו"ד = נושא דיבורים .
ולא נושא דיבורים ספאמי .
עם זה יוריד את הפעילות של הנו"ד אבל זה יעלה את הפעילות של הפורום הזה ויוכיח שהפורום הוא לא רק נו"ד .
בברכה, דודי
שון תקרא תעלילה שפרסמתי בעמוד הקודם
הוא יכנס לתוקף ביום שבת לפי מה שהבנתיOriginally posted by @Shon@@Oct 9 2009, 11:16 PM
חזרתי
החוק החדש עוד לא בתוקף נכון?
רומה אני קראתי..יפה
אני רואה שאתה אוהב פוקמוני אופל וזה...
וחסר לך שלא תקבל אותי
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה נראה יותר כמו התחלה מאשר עלילהOriginally posted by ~SciZor~@Oct 9 2009, 10:47 PM
המשחק הולךך ליהיות סוס אני חושב הינה העלילה לפני התיקון של עומר:
עלילה ל~פוקימון~אגדתו של מחוז~darko
הקדמה:במשחק זה תשחקו בתור נערים שיוצאים למסע שלהם במחוז דרקו,במטרה אחת להביס את כל מתקני הקרב. אבל בהמשך תגלו סודות אפלים על המחוז, אחד הסודות שתגלו הוא מי הוא פוקימון הדרקון האפל ביותר.
עלילה:
היה זה לילה סוער במיוחד כמו הגשמים הרגילים הפעם היו קם ברקים ורעמים חזקים ביותר.
השמיים היו מלאים בעננים שחורים.דבר זה לא היה שגרתי ,והפרופסור הרגיש שמשו עומד להישתנות אחרי הלילה הזה.
למחרת בבוקר: אתם קמים ומגלים שמחר הוא היום הגדול היום בו תצאו למסע שלכם ותקבלו את הפוקימון הראשון שלכם,אתם הולכים עם ההורים שלכם לעשות סידורים לקראת המסע שלכם וחוזרים בערב מותשים.
לפני שאתם הולכים לישון אתם קוראים בספר שכתב פרופסור גורדן על המחוז:"לפני כ50 שנה נמצאו בפעם הראשונה פוקימונים מסוג דרקון ומאז מאמנים תופסים ומרבים אותם, סוג זה נחשב לסוג נדיר בגלל המיעוט בפוקימונים מסוג זה.
ישנם גם שמועות על פוקימונים מהאגדות שמזכירים בגופם דרקונים המוכרים לנו ביותר הם:ריקואזה,פלקייה,דיאלגה וג'רטינה.
יש אגדה המספרת על פוקימון הדרקון אפל ביותר והחזק ביותר באגדה מסופר כך:כאשר היצור יקום משנתו תתחולל סערת ברקים השמיים יהיו מלאים בעננים שחורים וכל פוקימוני הדרקון יתנהגו באגרסיביות כלפי בני האדם ושאר הפוקימונים. ."
אתם מייסמים לקרוא את השורה הזו ונרדמים.
למחרת בבוקר אתם קמים ורואים שהשעה היא 9 ושיש לכם 10 דקות להגיע למעבדה של הפרופסור.
ומה יש לך מפוקימונים אפלים חחח
בכל מקרה זה נראה נחמד
כנראה שאני אירשם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)