אני מסתכל על מה שטוטודייל בוהה .Originally posted by War Norg@Oct 12 2009, 02:42 PM
רומה
אתה מתקרב אליו, ושם לב שהוא בוהה במשהו בתוך הפונדק, ואפילו לא שם לב אליך.
אני מסתכל על מה שטוטודייל בוהה .Originally posted by War Norg@Oct 12 2009, 02:42 PM
רומה
אתה מתקרב אליו, ושם לב שהוא בוהה במשהו בתוך הפונדק, ואפילו לא שם לב אליך.
רומה
אתה מכניס את הראש אל תוך הפונדק ומתאר שמה שמשך את תשומת ליבו של טוטודייל זאת קרוקונושעומדת על שולחן ושרה שיר שכל הפונדק מקשיב לו.
טוטודייל נראה שלווי ורגוע, כאילו לא אכפת לו מכלום
ירין
הוטהוט מביט עליך מבולבל, מה שנתן לפוציאנה מספיק זמן לנשוך אותו ולמשוך אותו לקרקע, ואז לזרוק אותו עליך
קופ
נאטו תוקף בחיתוך לילה ומצליח לבלום את הגילגול ואז מוריד את בידוף לריצפה בעזרת ניקורים בלתי פוסקים. בידוף מנסה לקום אבל לא מצליח ומתעלף, ואתה שם לב שהוא חתוך ברוב הגוף, ולא בגלל הניקורים של נאטו
בזהירות אשים את בידוף בפוקדור ואתחיל ללכת.Originally posted by War Norg@Oct 12 2009, 04:37 PM
קופ
נאטו תוקף בחיתוך לילה ומצליח לבלום את הגילגול ואז מוריד את בידוף לריצפה בעזרת ניקורים בלתי פוסקים. בידוף מנסה לקום אבל לא מצליח ומתעלף, ואתה שם לב שהוא חתוך ברוב הגוף, ולא בגלל הניקורים של נאטו
אחפש עוד פוקימון.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
זה טעות קטנה..Originally posted by War Norg@Oct 12 2009, 04:37 PM
ירין
הוטהוט מביט עליך מבולבל, מה שנתן לפוציאנה מספיק זמן לנשוך אותו ולמשוך אותו לקרקע, ואז לזרוק אותו עליך
-------------
"אל תוותר לו מכת כנף חזקב חראש ואז התקלה!" אני אומר
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"חחח טוטודייל היא מוצת חן בעינך??" אני אומר לו ואז אני מתחיל לשאול כמה מאמנים שבסביבה שלי של מי הקרוקונב הזאת?Originally posted by War Norg@Oct 12 2009, 04:37 PM
רומה
אתה מכניס את הראש אל תוך הפונדק ומתאר שמה שמשך את תשומת ליבו של טוטודייל זאת קרוקונושעומדת על שולחן ושרה שיר שכל הפונדק מקשיב לו.
טוטודייל נראה שלווי ורגוע, כאילו לא אכפת לו מכלום
מצטער שלא הגבתי להתחלה קודם , אתמול היה לי חודש עם החברה שלי אז יצאתי איתה כל היום..Originally posted by War Norg@Oct 11 2009, 02:59 PM
אתה לא יכול לבחור מין, רק פוקימון.
מין בהטלת קובייה כשתקבל את הפוקימון.
ציקוריטה של דודי
עריכה:
התחלה:
אתה קם בבוקר ליום חדש, מתארגן מהר ויוצא לקבל את הפוקימון.
הדוור בדיוק מגיע, מוסר לך את הקופון שיזכה אותך באחד ההתחלתיים של גוטו. בריצה מהירה אתה מגיע למעבדה ביחד עם עוד חמישה ילדים ורואה שהיא נעולה.
..............
"אייין דבר כזה שהמעבדה נעולה ! אני חייב את הפוקימון הזה !
מה נעשה חברים ?"
סטיב
בעמ' 5 יש תגובה לכולם שבה מוציאים אתכם מהמעבדה, תגיב לה
רומה
כולם אומרים שהיא סתם ניכנסה לכאן ולא שייכת לאף אחד. פוקימון שנדיר למצוא כאן.
ירין
הוטהוט מנסה לתקוף שוב במכת כנף, אבל פוציאנה מתכופף ונותן לוהטהוט לעבור מעליו, ואז תופס אותו מאחור.
קופ
בזהירות רבה אתה מפגיש בין הפוקדור לראש של בידוף, אבל הוא לא נלכד.
הוא שייך למישהו.
"טוטודייל בוא אין לה מאמן אולי נצליח לשכנע אותה להיצטרף אלינו והיא תיהיה מו חברה שלך מה אתה אומר??"אני אשאל את טוטודייל.Originally posted by War Norg@Oct 12 2009, 05:02 PM
רומה
כולם אומרים שהיא סתם ניכנסה לכאן ולא שייכת לאף אחד. פוקימון שנדיר למצוא כאן.
"תצרחי בכל הכח ואז מכת כנך שוב לראש שלו והתקלה לסיום!" אני אומרOriginally posted by War Norg@Oct 12 2009, 05:02 PM
ירין
הוטהוט מנסה לתקוף שוב במכת כנף, אבל פוציאנה מתכופף ונותן לוהטהוט לעבור מעליו, ואז תופס אותו מאחור.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"אה נשמע ממש נחמד (:Originally posted by War Norg@Oct 11 2009, 03:47 PM
כולם
אחד המדענים עונה לשאלה של ירין "יביאו לכם 5 פוקדורים ואת הפוקדור של הפוקימון שלכם."
מתי אני יקבל אותם ? "
סטיב
אמרתי שזה כשמוציאים אתכם מהמעבדה.
זה כנראה בעמ' 6 או 7.
ירין
הוטהוט צורחת אבל נראה שפוציאנה רק נהנה מזה, והוא נושך אותה חזק יותר, והיא מתחילה לבכות
רומה
טוטודייל מסתכל עליך מאושר, כאילו הרגע נתת לו מיליון יורו והגשמת את החלום הגדול ביותר שלו
אני יוצא בנימוס ומחכה שהדלתות ייסגרוOriginally posted by War Norg@Oct 11 2009, 04:01 PM
כולם
הפרופסורים אומרים "הפוקימונים מוכנים"
כל אחד מקבל פוקדע, פוקדור עם פוקימון ועוד חמש פוקדורים.
המדענים מוציאים אתכם החוצה וסוגרים את הדלת, נראה שעכשיו אתם לא רצויים
שהם ניסגרות אני אומר בקול של מטומטם :
"חוליגן .."
ואז יושב בצד כדי לא להסב יותר מידי תשומת לב
ומחכה לקבלת הפוקימונים
"טוב בוא נלך אלייה וננסה לשכנע אותה" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוונה של בקרוקונוו ואז מוסיף"טוטודייל אתה תדבר איתה טוב "Originally posted by War Norg@Oct 12 2009, 05:14 PM
רומה
טוטודייל מסתכל עליך מאושר, כאילו הרגע נתת לו מיליון יורו והגשמת את החלום הגדול ביותר שלו
"טדי צא לשם ותקוף את פיצ'יאנה בשריטות ואז הוט הוט מכת כנף חזקה לפרצוף שלו!!" אני אומרOriginally posted by War Norg@Oct 12 2009, 05:14 PM
ירין
הוטהוט צורחת אבל נראה שפוציאנה רק נהנה מזה, והוא נושך אותה חזק יותר, והיא מתחילה לבכות
--------
![]()
-------
![]()
אחפש מאמן באיזור שנראה כאילו הוא מחפש מישהו או משהו..Originally posted by War Norg@Oct 12 2009, 05:02 PM
קופ
בזהירות רבה אתה מפגיש בין הפוקדור לראש של בידוף, אבל הוא לא נלכד.
הוא שייך למישהו.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)