Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 29 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 429
  1. Professional Design
    אוי נו מה הבעיה אני פשוט מוציא אותו מהפוקדור ואומר לו :
    "פייייצ'ו ! שלום חבר אני המאמן החדש שלך , אני רוצה להגיד לך שאני מאוד שמח שקיבלתי אותך.. אני מקווה שתהיה החבר הכי טוב שלי
    אני יאהב אותך לא משנה מה תעשה .. תגיד אתה בטוח שאתה צריך פוקדור ?"

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by War Norg@Oct 13 2009, 05:28 PM

ירין
    שניהם מביטים עליך, ואז על פוציאנה, ואז שוב עליך, ואז לא זזים.
    "כן?אם כן תקפצו..טוב?" אני אומר להם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    ירין
    הם מביטים אחד על השני, מהנהנים בראשם מלמעלה למטה ואז הוטהוט קופץ וטדיאוסה לא.

סטיב
    מה הבעיה?
    קבעת מה קורה עם האור, זה אחד.
    2- אין לך מושג את מי קיבלת, רק את מי ביקשת.

רומה
    טוטודייל לא מתקרב והבעלים של הפונדק זורק אותך החוצה בזעם. הוא צועק אליך "ואל תחזור עד הקרב שלך בתחרות&#33;" בזעם, וטוטודייל מביט לעיך בשיברון לב

עומר
    סינדקוויל יורה גחלת ומעיך את אחד הסקיטים על הריצפה בזמן שהאחרים בורחים. בוב אומר "זה תרסיס שמושך פוקימוני נורמל, עוזר למצוא בפוקימון באיזור כמו זה, שמאופיין בפוקינוים מהסוג הזה"

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by War Norg@Oct 13 2009, 05:47 PM
    ירין
    הם מביטים אחד על השני, מהנהנים בראשם מלמעלה למטה ואז הוטהוט קופץ וטדיאוסה לא.

תזכיר לי איזה סוג פוצ&#39;יאנה..וזה לא אותו סוג של הוטהוט?
    ----
    "טדי מב קרה?" אני שואל ומנסה להבין
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה
    טוטודייל לא מתקרב והבעלים של הפונדק זורק אותך החוצה בזעם. הוא צועק אליך "ואל תחזור עד הקרב שלך בתחרות&#33;" בזעם, וטוטודייל מביט לעיך בשיברון לב
    אני אומר בשקט:"**ס אמא שלו" וחושב על תוכנית איך לדבר עם הקרוקונב הזאת.
    אחרי זמן ארוך של מחשבה אני מתייאש ואומר לטוטודייל:"נצטרך לחכות עד שהיא תצא משם כניראה בנתיים רוצה להילחם נגד איזה פוקימון??"

6. משתמש מנוסה
    ירין
    הוא סוג אופל

רומה
    בלי קללות כאלה בבקשה, יש בפורום הזה ילדים קטנים

7. Professional Design
    אני יודע כבר את מי אני מקבל , עזוב לא בא לי לשחק שעל כל הודעה אתה אומר לי מה לתקן

8. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by War Norg@Oct 13 2009, 05:55 PM

רומה
    בלי קללות כאלה בבקשה, יש בפורום הזה ילדים קטנים
    נוו אני לא סובל שאתה עושה לי את זה מבין כולם דווקא אני קיבלתי טוטודייל עם פיצול אישיות פעם הוא אוהב להילחם פעם לא ואז כשאני מנסה לעשות משהו בשבילו ואני לא מצליח הוא כועס עלי מה הקטע בזה מה עשית מהטוטודייל הזה אם זה ימששיך ככה אני לא יסבול כמו במשחק הקודם שלך אני פשוט יפרוש
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אני אומר לו בכעס:"מה אתה חושב שאני אשם שהבעלים ה**** הזה זרק אותי משם אין מה לעשות תתחיל להיתנהג רגיל ולא כמו איזה מלך אתה רוצה להילחם בקרב או לא ??"

9. משתמש מנוסה
    סטיב
    כנראה לא קלטת משהו, אני השה"מ. במשחק הזה, מה שאני אומר זה מה שקורה. מילה שלי היא חוק. אני השולט במשחק הזה, ואם אני מחליט שאתה לא יודע את מי קיבלת, רק את מי ביקשת אז זה מה שקורה. יש לך בעיה עם זה שאתה מתעקש על זה שהשולט והקובע טועה? בסדר. אני זה שיודע כל מה שקורה במשחק הזה, לא אתה. להזכירך בחוקים כתוב שאני מחליט ואסור לריב אם מה שהחלטתי.
    לא טוב לך אם זה, למה מראש ניסית להירשם?

רומה
    הלב שלו שבור מה אתה רוצה, אין לו שום פיצול אישיות. הוא מת על קרבות אבל עכשיו, הוא מבואס בגלל קרוקונו
    __________________________________________________ ______________
    טוטודייל מביט עליך מבואס, כשלפתע אור מאיר את פניו. הוא מאדים לחלוטין ולא ברור לך מה קרה, ואז אתה שומע מאחורה "קרוקו קרוק"

10. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by War Norg@Oct 13 2009, 06:00 PM
    רומה
    הלב שלו שבור מה אתה רוצה, אין לו שום פיצול אישיות. הוא מת על קרבות אבל עכשיו, הוא מבואס בגלל קרוקונו
    __________________________________________________ ______________
    טוטודייל מביט עליך מבואס, כשלפתע אור מאיר את פניו. הוא מאדים לחלוטין ולא ברור לך מה קרה, ואז אתה שומע מאחורה "קרוקו קרוק"
    "היי קרוקונוו הינה את אז את רוצה להיצטרף אלי ואל טוטודייל שלי למסע ??" אני יאמר לה ובלי שהיא תראה אתן לטוטודייל מכה בשביל שירגע

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by War Norg@Oct 13 2009, 05:55 PM
    ירין
    הוא סוג אופל

"מ אמר את זה?" אני שואל
    --------

-------

12. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    קופ
    היא אומרת בזעם "ממש לא הבנת מה? הוא נתפס בטעות, ואז הוצאתי אותו וסיפרתי לו שאני עומדת לשחרר אותו, והוא ברח."
    "דברי חלש..
    אקח את הבידוף המסכן הזה.
    גם אם הוא חלש לא מגיע לו עתיד כזה.
    לא מגיע לך פוקימונים חזקים אם את לא יודעת לשלוט בחלשים ולהוציא גם מהם את המיטב...." אגיד בארסיות.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

13. the bitch is back

עומר
    סינדקוויל יורה גחלת ומעיך את אחד הסקיטים על הריצפה בזמן שהאחרים בורחים. בוב אומר "זה תרסיס שמושך פוקימוני נורמל, עוזר למצוא בפוקימון באיזור כמו זה, שמאופיין בפוקינוים מהסוג הזה"
    "סינדקוויל תישתמש בפזילה ואז גחלת&#33;" אני קוראת במהירות.
    "עוד כמה זמן יש לנו בכלל?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    גייסון
    אתה צועק לציקוריטה לצאת לקרב, וקולט שהיא לא איתך. אתה נזכר שלא החזרת אותה לפוקדור כשהיא נשכבה ליד הפונדק, והשארת אותה שם
    אני עומד במקום ומחכה לטיילו שיתקוף אותי ואומר לו :
    " עם אתה רוצה תיהיה הפוקימון שלי . "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. משתמש מנוסה
    גייסון
    אתה מחכה חמש דקות וטיילו לא זז.
    אתה מתעצבן ורוקע בקרקע בחוזקה, ואז הוא מתחיל לנקר אותך בזעם, בלי להתייחס למה שאתה אומר

עומר
    בוב אומר "אני לא בטוח, תתפסי אותו ואז נחזור לפונדק"
    סינדקוויל משתמש בפזילה שמגעילה את הסקיטי הזה ואז מחסל אותו בגחלת.
    בוב צועק "עכשיו, תתפסי אותו&#33;"

קופ
    היא צורחת "כדי לך לשמור על הפה שלך&#33;" והולכת בצעדים כועסים, נראה שממש פגעת בה.
    אתה מסתכל על בידוף, בנתיים הוא נרדם

ירין
    אף אחד לא עונה לך, ובנתיים פוציאנה מתחיל לחזור להכרה

רומה
    אתה נותן לטוטודייל מכה בלי שקרוקונו שמה לב והוא מתחיל לדבר איתה, אדום לחלוטין.
    אחרי חמש דקות הוא מסתובב אליך ומצביע על חגורת הפוקדורים שלך, ואז ממשיך לדבר עם קרוקונו. אחרי עוד שתי דקות הוא לוקח לך פוקדור מהחגורה ומציע אותו לקרוקונו. היא מביטה עליו בכעס ויורה עליו אקדח מים, שרק העיף אותו לאחור.

עמוד 15 מתוך 29 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •