אמממ' אחשוב לעצמי ואבחר לבסוף בטוטודייל לקרבץOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 04:22 PM
רומה
אתה יורד מהבמה ומחכה לקרב הבא שלך.
תבחר את הפוקימון שתשתמש בו בקרב הבא
אמממ' אחשוב לעצמי ואבחר לבסוף בטוטודייל לקרבץOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 04:22 PM
רומה
אתה יורד מהבמה ומחכה לקרב הבא שלך.
תבחר את הפוקימון שתשתמש בו בקרב הבא
עומר
כינוי נחמד
_______
סינדקוויל יורה גחלת לכיוון אלקיד שקופץ וחומק, אבל בוב סוגר את הפרצה כשהוא מורה למאק שלו לשלוח פצצת בוץ, שפוגעת באלקיד ישירות. מצופ מכה במאק באגרוף מאך אבל נראה שזה לא מזיז לו יותר מדי, שכן הואמתעלם מזה לחלוטין
רומה
אתה עולה לקרב עם טוטודייל ומולך עולה שוטר, אתה שם לב שדעתו מוסחת ממך.
הוא זורק פוקדור ומתוכו יוצא גרווליטעצבני ומאומן היטב
גייסון
ציקוריטה נוהמת אבל זה לא עוצר את טיילו שפוגע בה. היא מתעצבנת ושולחת עלי טער בלי סוף, עד שטיילו שוכב על הריצפה גמור, לא מסוגל לזוז
תודה ם:Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 04:50 PM
עומר
כינוי נחמד
_______
סינדקוויל יורה גחלת לכיוון אלקיד שקופץ וחומק, אבל בוב סוגר את הפרצה כשהוא מורה למאק שלו לשלוח פצצת בוץ, שפוגעת באלקיד ישירות. מצופ מכה במאק באגרוף מאך אבל נראה שזה לא מזיז לו יותר מדי, שכן הואמתעלם מזה לחלוטין
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב סנדי פזילה ואז גחלת על מאצ'ופ!" אני קוראת.
אני רוצה להביא כינוי לטוטודייל וקרוקונוו:Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 04:50 PM
רומה
אתה עולה לקרב עם טוטודייל ומולך עולה שוטר, אתה שם לב שדעתו מוסחת ממך.
הוא זורק פוקדור ומתוכו יוצא גרווליטעצבני ומאומן היטב
טוטודייל:טוביXD
קרוקונוו:מיילי3=
ואני עומד להכין את הזמנה שלך מהמפעל =]
~~~~~~~~~
'סוג אש מתקפות מים יהיו חזקות עליו אך יש סיכוי שגרואולייט יודע ניב רעם או שקרן סולראית' אחשוב לעצמי ואז אני יאמר לטובי:"צא טובי פזילה ואז אקדח מים ותנסה לשמור מרחק מגרואולייט עם הוא ינסה להיתקרב אלייך תן לו שריטה באף".
"טדי תתער כבר ושריטות בכל הכח!! הוט הוט (בת!) תנסי ליצור סופה קטנה עם הכנפיים שלך בכל הכח!!! ואז תכנסי לתוכה עם מכת כנף ותפגעי באלקטריק!!" אני אומרOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 04:22 PM
ירין
הוטהוט מתקרב לטדיאוסה אבל אלקטריק יורה עליו מכת ברק שמרחיקה אותו.
הוא מתקדם לאלקטריק במכת כנף אבל נסוג בגלל עוד מכת ברק של אלקטריק. פיקאצו מתחיל להתעורר
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
רומה
מצוין, וכינויים אין לי בעיה
טדיאוסה מתחיל להתעורר ופיקאצו מעיר אותו במכת ברק. הוטהוט מנופף בכנפיים שלו בכל הכוח ולא מצליח ליצור כלום, אבל במכת כנף אחת מחסל את אלקטריק.
עומר
סינדקוויל פוזל לכיוון מצופ מה שמערער את היציבה שלו ומשאיר אותו חשוף לחלוטין לגחלת, שמפילה אותו. כשאת מביטה לכיוון אלקיד את רואה אותו מעולף, כשמאק לידו.
את יורדת למטה ביחד עם בוב, והוא אומר לך שהוא מתכוון להמשיך עם מאק עוד סיבוב אחד.
" צא פוקדור ! " אני אומר בשמחה כי טיילו ניראה לך חזק ואני רוצה ממש אותוOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 04:50 PM
גייסון
ציקוריטה נוהמת אבל זה לא עוצר את טיילו שפוגע בה. היא מתעצבנת ושולחת עלי טער בלי סוף, עד שטיילו שוכב על הריצפה גמור, לא מסוגל לזוז
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"כל הכבוד! עכשיו הוטי היפנוזה על פיקצו ובזמן הזה טדי תפתיע אותו מעחור בשריטות!!! ואז מכת כנף!!" אני אומרOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 05:07 PM
ירין
טדיאוסה מתחיל להתעורר ופיקאצו מעיר אותו במכת ברק. הוטהוט מנופף בכנפיים שלו בכל הכוח ולא מצליח ליצור כלום, אבל במכת כנף אחת מחסל את אלקטריק.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מכין את דודיOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 05:07 PM
רומה
מצוין, וכינויים אין לי בעיה
~~~~~~
"טובי אל תתן לו להשפיל אותך תקוף באקדח המים הכי חזק שלך ואז תרוץ אליו ואם הוא תוקף תקפוץ או שתזוז הצידה מתי שתגיע אליו תשרוט אותו באף ואז תתקוף אותו מטווח אפס באקדח מים" אני אומר בהיתלהבות.
רומה
בהתלהבות אתה צורח וטוטודייל יורה אקדח מים, אבל בקלות רבה גרווליט קופץ הצידה ואז יורה להביהור, שתופס את טוטודייל לא מוכן.
טוטודייל מתעצבן ורץ קדימה, קופץ מעל גחלת ואז שולח שריטה קדימה, אבל גרווליט משתמש בניב ברק ותופס לו את היד, מה שפוגע בו קשות אבל מאפשר לו לשלוח אקדח מים קטלני מטווח אפס
ירין
פיקאצו קופץ בסלטה אחורית ונוחט על טדיאוסה, אבל הוטהוט מתעצבנת ותוקפת בעוד מכת כנף שמביסה אותו.
אתה יורד מהזירה, עכשיו זה הזמן לבחור פוקימונים לקרב הבא
גייסון
בקלות רבה הפוקדור תופס את טיילו, וציקוריטה מביטה עליך בשיעמום.
"טובי תשרוט אותו באף שלו ואז תתקוף עוד פעם באקדח מים הכי חזק שתוכל" אני צועק לו .Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 05:23 PM
רומה
בהתלהבות אתה צורח וטוטודייל יורה אקדח מים, אבל בקלות רבה גרווליט קופץ הצידה ואז יורה להביהור, שתופס את טוטודייל לא מוכן.
טוטודייל מתעצבן ורץ קדימה, קופץ מעל גחלת ואז שולח שריטה קדימה, אבל גרווליט משתמש בניב ברק ותופס לו את היד, מה שפוגע בו קשות אבל מאפשר לו לשלוח אקדח מים קטלני מטווח אפס
~~~~~~~~~
ולדעתי זה לא המשך גמור לא כתבת מה קורה לגרואולייט מה הוא מתכוון לעשות כלום נאדה
רומה
לא אכפת לי שלדעתך זה לא גמור, אין לי עוד מה לומר. אני מחליט מה קורה ולא קורה שום דבר לפני שאתה מגיב
__________________________________________________ ____________
טוטודייל מנסה לשחרר את היד שלו אבל גרווליט נושך אותה חזק וזורק אותו לאוויר בעוצמה, ואז מעיף אותו חזרה אליך בלהביהור. טוטודייל בקושי קם ויורה אקדח מים, אבל גרווליט בולם אותו בלהביהור
אני מרפה את הפוקימונים ובחוחר בשתיהםOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 05:23 PM
ירין
פיקאצו קופץ בסלטה אחורית ונוחט על טדיאוסה, אבל הוטהוט מתעצבנת ותוקפת בעוד מכת כנף שמביסה אותו.
אתה יורד מהזירה, עכשיו זה הזמן לבחור פוקימונים לקרב הבא
--------
![]()
-------
![]()
"אני אנסה פעם ראשונה את סקיטי" אני אומרת לוOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 16 2009, 05:07 PM
עומר
סינדקוויל פוזל לכיוון מצופ מה שמערער את היציבה שלו ומשאיר אותו חשוף לחלוטין לגחלת, שמפילה אותו. כשאת מביטה לכיוון אלקיד את רואה אותו מעולף, כשמאק לידו.
את יורדת למטה ביחד עם בוב, והוא אומר לך שהוא מתכוון להמשיך עם מאק עוד סיבוב אחד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)