אפשר להרשם?
אפשר להרשם?
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
קרטורבוי
אתה לא. אתה נעלמת לאורך מלא זמן והוכחת לי שאתה לא פעיל, ועכשיו הגבת תגובת ספאם. כתוב שיש מקום, אז למה אתה שואל במקום לפרסם טופס?
אל תנסה להירשם
ירין
לא
____
"נרשמת עם פוקימון לא מאומן שרק תפסת ואתה מתפלא שאתה נכשל? אתה פסול"
קופ ועומר (צופה)
נאטו מייצבת את עצמה בקושי רב וטסה לכיוון אקנס, אבל לפתע הרעל מכה בה והיא נופל לתוך החור שאקנס יצר באדמה.
אקנס נכנס לשם ויוצא משם כשהוא מועך את נאטו בכל כוחו, ונאטו המסכן לא מצליח לזוז
גייסון
האחות גוי אומרת "ברוב החדרים, חוץ מבישנים. החדרים הישנים הם מהיחידים שפנויים, אז זאת בעיה."
"טוב.." אני אומר בצער "לא קרה כלום הייתם מצויינים.." ומרפא אותםOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 21 2009, 06:04 PM
ירין
לא
____
"נרשמת עם פוקימון לא מאומן שרק תפסת ואתה מתפלא שאתה נכשל? אתה פסול"
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
'טוב זה משעמם' אני חושבת לעצמי ויוצאת מהפונדק ומתחילה ללכת בהמשך הדרך.Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 21 2009, 05:34 PM
קופ ועומר (צופה)
נאטו עולה לגובה, ומחכה שם. כעבור שתי דקות עקץ רעל עף מתוך הבור ופוגע בנאטו, מפיל אותו למטה. כשנאטו כמעט מתרסק אקנס יוצא ומעיף אותו בצידה בזנב רעל.
" אז איך אני בדיוק יכול להתקלח ?! " אני שואל אותה .Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 21 2009, 06:04 PM
גייסון
האחות גוי אומרת "ברוב החדרים, חוץ מבישנים. החדרים הישנים הם מהיחידים שפנויים, אז זאת בעיה."
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"נאטו שיגור!Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 21 2009, 06:04 PM
קופ ועומר (צופה)
נאטו מייצבת את עצמה בקושי רב וטסה לכיוון אקנס, אבל לפתע הרעל מכה בה והיא נופל לתוך החור שאקנס יצר באדמה.
אקנס נכנס לשם ויוצא משם כשהוא מועך את נאטו בכל כוחו, ונאטו המסכן לא מצליח לזוז
ואז מהר נקרי אותו ותשתמשי בחיתוך לילה!"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
עומר
את יוצאת מהפונדק וממשיכה להתקדם בדרך לעיר צ'ארינגרוב, ומגיעה אחר הצהריים.
לא פגשת פוקימונים בדרך
ירין
אין פה מקום לרפות פוקימונים כבר אמרתי לך. אין כאן מרכז בסביבה
גייסון
היא עונה לך במבוכה "אתה לא"
קופ
נאטו משתגרת במהירות ואקנס מאבד את השליטה בעצמו. נאטו מופיעה מאחורי אקנס ומנקרת אותו, ואז בחיתוך לילה מרסקת אותו בקרקע. אקנס לא קם, והשופט מכריז עליך כמנצח. הוא נותן לך פוקדור וכולם הולכים לצפות בגמר של תחרות קרבות התג.
אפתח את הפוקדור בציפייה ואחכה לראות מה יצא ממנו.Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 21 2009, 07:04 PM
קופ
נאטו משתגרת במהירות ואקנס מאבד את השליטה בעצמו. נאטו מופיעה מאחורי אקנס ומנקרת אותו, ואז בחיתוך לילה מרסקת אותו בקרקע. אקנס לא קם, והשופט מכריז עליך כמנצח. הוא נותן לך פוקדור וכולם הולכים לצפות בגמר של תחרות קרבות התג.
"קרב טוב,בוב!" אגיד לו.
----------------------
רגע אם ניצחתי בגמר של תחרויות התג..
מה כולם רואים??
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אני בודק אם הוטי או טדי רוצים משהוOriginally posted by Naruto- the best anime@Oct 21 2009, 07:04 PM
ירין
אין פה מקום לרפות פוקימונים כבר אמרתי לך. אין כאן מרכז בסביבה
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
" איזה כיף לי אני יהיה מסריח כל היום " אני אומר לה כדי שהיה לה רגשות אשם .Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 21 2009, 07:04 PM
גייסון
היא עונה לך במבוכה "אתה לא"
לאחר מכן אני הולך לחפש פוקימון .
בברכה, דודי
קופ
התבלבלתי, תחרויות קרבות כפולים
את הולכת למרכז פוקימונים ותוך כמה דקות מטפלים בפוקימונים שלך.
לאיפה בדיוק את ממשיכה? חשבתי שאתה מכיר אותי עומר, אתה לא יכול סתם ככה להמשיך, אתה צריך להגיד לאן
גייסון
חשבתי שאתה מכיר אותי.
כתוב במפה בדיוק מה אפשר לעשות בעיר ומה יש מסביב לעיר. תעשה לי טובה ותקרא מה כתוב שם לפני שאתה מגיב
ירין
מה זה אומר רוצים משהו? אני מצטער אבל לא הבנתי את הכוונה שלך
רגע אני בפונדק עכשיו?Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 21 2009, 10:46 PM
ירין
מה זה אומר רוצים משהו? אני מצטער אבל לא הבנתי את הכוונה שלך
--
אני אלך לצפות בקרבות
--------
![]()
-------
![]()
נכון אני מכיר אותך . אחד שאוהב לתקוע אותי במשחקים שלך .Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 21 2009, 10:46 PM
גייסון
חשבתי שאתה מכיר אותי.
כתוב במפה בדיוק מה אפשר לעשות בעיר ומה יש מסביב לעיר. תעשה לי טובה ותקרא מה כתוב שם לפני שאתה מגיב
----------------------------------------------------------
אני הולך לחפש פוקימון חרק
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)