Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 29 ראשוןראשון ... 1826272829 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 429
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Naruto- the best anime@Oct 24 2009, 10:01 PM

ירין
    ואו קשה לדבר בטור הוטוהוט, אין צלילים
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    ירין
    אין בפוקדע שום אופציה של תרגום, והוטהוט פשוט מביטה על השמש בהערצה, בהתעלמות גמורה ממך

גייסון
    "לטיילו אין שום פוטנציאל, ולא הקטן ביותר, במתקפות מסוג חשמל. במכון לא תוכל להשתמש בו"

3. the bitch is back
    Originally posted by Naruto&#045; the best anime@Oct 24 2009, 10:01 PM

עומר
    המוכר אומר לך "אני מצטער אבל אנחנו חנות קטנה, מרפאים בסיסיים ופוכדורים בקושי יש לנו. תלכי לחנויות יותר גדולות כמו בעיר עם מכון, יש סיכוי טוב ששם תמצאי את החפץ שאת מחפשת."
    "טוב תודה&#33;" אני אומרת לו ויוצאת משם וחוזרת למרכז לבדוק אם יש שם מישהו שמעוניין בקרב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Naruto&#045; the best anime@Oct 24 2009, 10:25 PM
    גייסון
    "לטיילו אין שום פוטנציאל, ולא הקטן ביותר, במתקפות מסוג חשמל. במכון לא תוכל להשתמש בו"
    " לצ&#39;יקוריטה יש ? "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Naruto&#045; the best anime@Oct 24 2009, 10:25 PM
    ירין
    אין בפוקדע שום אופציה של תרגום, והוטהוט פשוט מביטה על השמש בהערצה, בהתעלמות גמורה ממך
    "צריך מה שצריך לעשות" אני אומר ופותח את החלון
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    ירין
    אתה פותח את החלון, מלא אבק אף לכל עבר.
    הוטהוט עף ומתרחק, ואז מביט בשמש בשמחה גלויה.
    הוא צועק "הוט הו" בשימחה

גייסון
    "גם לציקוריטה אין שום פוטנציאל במתקפות חשמל. אז אתה אומר שאין לך שום פוקימון עם פוטנציאל? מה עושים עכשיו?"

עומר
    את יוצאת החוצה, רוב המאמנים כבר מתחילים להתקדם למרכז לשכור חדר ולהתארגן, השעה כבר שבע.
    יש שלושה מאמנים שנלחמים בקרב משולש, אבל ענן עשן מכסה את כל שטח הקרב ואת לא מצליחה לזהות מי הפוקימונים שנלחמים

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Naruto&#045; the best anime@Oct 23 2009, 07:36 PM
    קופ
    אתה הולך ומגיע לעיר צארינגוב, אט אט החשכה מתחילה לרדת על העיר.
    איווי יוצא מהפוקדור ונעמד לידך עם החיוך הענק שלו על הפנים, מביט לצדדים וחוקר את הסביבה.
    אחרי חצי דקה הוא חוזר לעמוד לידך, ומתחיל להתגרד לך ברגל
    אחפש מלון או אכסנייה.
    "קדימה איווי בוא נלך למלון מחר יום חדש."
    אגיד לו ולשאר הפוקימונים שלי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Naruto&#045; the best anime@Oct 25 2009, 05:28 PM
    גייסון
    "גם לציקוריטה אין שום פוטנציאל במתקפות חשמל. אז אתה אומר שאין לך שום פוקימון עם פוטנציאל? מה עושים עכשיו?"
    " כניראה שאני יצתרך להתקדם למקום שיש בו פוקימוני חשמל " .
    אני אומר ומוסיף :
    " גם יש לי 3 פוקימונים שאני חושב שיתאימו למכון "
    בברכה, דודי

9. משתמש מנוסה
    גייסון
    הוא אומר "כדי שתלך עכשיו, אני אנסה לגייס כספים לשיפוץ המכון. אני חושב שאתה תצתרך להשיג לפחות 10000&#036; כדי שנוכל לפתוח את המכון, אולי אפילו 20000&#036;. אל תשכח לא להילחם במכונות עד שיהיו לך מספיק פוקימוני חשמל&#33;"

קופ
    מרכז הפוקימונים הוא אכסניה במשחקים שלי

10. the bitch is back

עומר
    את יוצאת החוצה, רוב המאמנים כבר מתחילים להתקדם למרכז לשכור חדר ולהתארגן, השעה כבר שבע.
    יש שלושה מאמנים שנלחמים בקרב משולש, אבל ענן עשן מכסה את כל שטח הקרב ואת לא מצליחה לזהות מי הפוקימונים שנלחמים
    &#39;טוב כדאי להשכיר חדר ואז לחפש קרב&#39; אני חושבת לעצמי והולכת להשכיר חדר ואח"F מחפשת קרב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Naruto&#045; the best anime@Oct 25 2009, 06:15 PM
    גייסון
    הוא אומר "כדי שתלך עכשיו, אני אנסה לגייס כספים לשיפוץ המכון. אני חושב שאתה תצתרך להשיג לפחות 10000&#036; כדי שנוכל לפתוח את המכון, אולי אפילו 20000&#036;. אל תשכח לא להילחם במכונות עד שיהיו לך מספיק פוקימוני חשמל&#33;"
    " אוקי " אני אומר .
    אני הולך לעיר וילט
    בברכה, דודי

12. משתמש מנוסה
    ירין
    אתה פותח את החלון, מלא אבק אף לכל עבר.
    הוטהוט עף ומתרחק, ואז מביט בשמש בשמחה גלויה.
    הוא צועק "הוט הו" בשימחה
    "היי את רוצה לחזוןר אלי? בוא נתאמן קצת? מה את אומרת?" אני שואל אותה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

-------

13. משתמש מנוסה
    ירין
    היא צועקת "הו הוט" ומתחילה לעוף במעגלים, היא נראת להוטה ומוכנה לקרב

גייסון
    התגובה לא חוקית, חובה לכתוב דרך מדוייקת כולל מקומות שבהם עוברים אם לא חובה לעבור בהם.
    ואם צריך לעבור במקום מסויים כדי להגיע למקום אחר חובה ללכת קודם לאותו מקום ורק אחרי זה למקום שאליו רצית להגיע.

עומר
    האחות גוי נותנת לך את המפתח לחדר מס&#39; 31.
    שאר התגובה לא חוקית לפי חוקי המשחק

14. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Naruto&#045; the best anime@Oct 25 2009, 06:15 PM
    קופ
    מרכז הפוקימונים הוא אכסניה במשחקים שלי
    אסתכל במקום ואחפש את דלת מס&#39; 7 ואחרי זה אכנס אליה ואסרוק את החדר.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Naruto&#045; the best anime@Oct 26 2009, 03:33 PM
    גייסון
    התגובה לא חוקית, חובה לכתוב דרך מדוייקת כולל מקומות שבהם עוברים אם לא חובה לעבור בהם.
    ואם צריך לעבור במקום מסויים כדי להגיע למקום אחר חובה ללכת קודם לאותו מקום ורק אחרי זה למקום שאליו רצית להגיע.
    אני עובר בדריכים לעיר ויאולט
    בברכה, דודי

עמוד 28 מתוך 29 ראשוןראשון ... 1826272829 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •