"טוטו צא שריטה ואז אקדח מים ועוד פעם שריטה" אני אומר ומצביע על הסאנטרט.Originally posted by War Norg@Oct 11 2009, 04:47 PM
רומה
אתה מטייל בדרך אבל לא מוצא פוקימוני חרק, רק סאנטרטשאוכל גרגיר ברי.
"טוטו צא שריטה ואז אקדח מים ועוד פעם שריטה" אני אומר ומצביע על הסאנטרט.Originally posted by War Norg@Oct 11 2009, 04:47 PM
רומה
אתה מטייל בדרך אבל לא מוצא פוקימוני חרק, רק סאנטרטשאוכל גרגיר ברי.
רומה
טוטודייל יוצא בשריטהותוקף את סנטרט המסכן, שמביט עליו בפחד בזמן שהוא נפגע שוב ושוב, עד שבשריטה השלישית הוא נופל בקושי מסוגל לזוז
ירין
אתה וטדיאוסה נכנסים לדר 29, ואחרי קצת הליכה פוגשים הוטהוט
עומר
סינדקוויל משתמש בפזילה ופיגי מאבד שיווי משקל בגלל המבט על בעיינים של פיגי וחוטף את הגחלת בבטן שלו במקום בכנף.
הוא עף לאחור ובקושי מתייצב, ואז מתקדם במהירות לכיוון סינדקוויל בהתפה מהירה
"אויי לא" אני יגיד בזמן שארוץ אליו והרים אותו ואז אגיד :"טוטודייל עבודה טובה אבל חייבים לרפאות אותו אתה לא רוצה שהוא ימות נכון?" וארוץ למרכז הפוקימונים הקרוב ביחד עם טוטודייל.Originally posted by War Norg@Oct 11 2009, 05:03 PM
רומה
טוטודייל יוצא בשריטהותוקף את סנטרט המסכן, שמביט עליו בפחד בזמן שהוא נפגע שוב ושוב, עד שבשריטה השלישית הוא נופל בקושי מסוגל לזוז
רומה
אין לך מושג איפה מרכז הפוקימון הקרוב.
זה אירוע חד פעמי שאני מגיב לשחקן יחיד בגלל טעות.
לא לדבר על זה שהוא פשוט בהלם ופצוע אז קשה לו לזוז, למה שהוא ימות? אין לו שום פצע רציני
כי אתה מתאר את זה קריטי כזה תגיד שהוא נפגע קל \נפצע קלOriginally posted by War Norg@Oct 11 2009, 05:08 PM
רומה
אין לך מושג איפה מרכז הפוקימון הקרוב.
זה אירוע חד פעמי שאני מגיב לשחקן יחיד בגלל טעות.
לא לדבר על זה שהוא פשוט בהלם ופצוע אז קשה לו לזוז, למה שהוא ימות? אין לו שום פצע רציני
~~~~~~~~~~~~
אנינ מגיב אז לתגובה הקודמת
;~~~~~~~~~~~~
"טוטודייל תמשיך בשריטות אתה מעולה"אני אומר בשמחה.
"די תתקוף אותו בפזילה ואז ליקוק!" אני אומרOriginally posted by War Norg@Oct 11 2009, 05:03 PM
ירין
אתה וטדיאוסה נכנסים לדר 29, ואחרי קצת הליכה פוגשים הוטהוט
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"קום כבר ילד ותפסיק להשתטות!" אני גוער בו.Originally posted by War Norg@Oct 11 2009, 03:24 PM
מור
איך אתה רוצה שאני אפנה אליך?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
קופ
תקרא בעמ' 4 או 5 יש המשך לכולם, זה המשך הכולם האחרון במשחק אז להבא לא תצתרך להסתבך בבעיות כאלה.
תגיב לו בבקשה
ירין
טדיאוסה תוקף בפזילה שלא משפיעה על הוטהוט, ואז בליקוק שנראה שלא מזיז לו.
הוטהוטו מביט עליו משועמם ואז מנקר אותו, טדיאוסה מביט עליו עצבני וצורח "טד טדי!" בכעס רב
רומה
הוא לא יכול לזוז והוא נפל על הריצפה, מישהו אמר משהו על קריטי?
פעם הבאה שאתה מתחיל להאשים אותי בטעויות שלך אתה מוקפא, אין לי כוח לכך שאתה מאשים אותי בזה שאתה טועה. והחדירה היא רק מהתגובה הזאת
__________________________________________________ _______
טוטודייל ממשיך לשרוט, כשלפתע מלא סנטרטים מגיעים ומעיפים אותו אחורה בהתקלה.
אתה רואה שהשריטות חדרו לתוך העור של סנטרט, ואתה אפילו לא שמת לב לזה מרוב שנכנסת ללהט הקרב
"טוטודייל תקוף אותם אקדח מים ואז שריטות ועוד פעם אקדח מים" אני צועק בהיתרגשות מהקרב הראשון שלי =]Originally posted by War Norg@Oct 11 2009, 05:27 PM
רומה
הוא לא יכול לזוז והוא נפל על הריצפה, מישהו אמר משהו על קריטי?
פעם הבאה שאתה מתחיל להאשים אותי בטעויות שלך אתה מוקפא, אין לי כוח לכך שאתה מאשים אותי בזה שאתה טועה. והחדירה היא רק מהתגובה הזאת
טוטודייל ממשיך לשרוט, כשלפתע מלא סנטרטים מגיעים ומעיפים אותו אחורה בהתקלה.
אתה רואה שהשריטות חדרו לתוך העור של סנטרט, ואתה אפילו לא שמת לב לזה מרוב שנכנסת ללהט הקרב
"תקוף בשריטה בכל הכח! ואז דחוף אותו בחוזקה!" אני אומרOriginally posted by War Norg@Oct 11 2009, 05:27 PM
ירין
טדיאוסה תוקף בפזילה שלא משפיעה על הוטהוט, ואז בליקוק שנראה שלא מזיז לו.
הוטהוטו מביט עליו משועמם ואז מנקר אותו, טדיאוסה מביט עליו עצבני וצורח "טד טדי!" בכעס רב
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
'טוב אני מבין שהוא נפצע אבל למה להיות כזה גס רוח!' אחשוב לעצמי.כולם
הפרופסורים אומרים "הפוקימונים מוכנים"
כל אחד מקבל פוקדע, פוקדור עם פוקימון ועוד חמש פוקדורים.
המדענים מוציאים אתכם החוצה וסוגרים את הדלת, נראה שעכשיו אתם לא רצויים
"טוב נאטו צאי!" אגיד ואפתח את הפוקדור.
"בואי נמצא לך אימון טוב!" אמשיך ואשים את נאטו על הכתף שלי ואז אלך לחפש קרב.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
רומה
כל הסנטרטים מעיפים אותו לאחור ואז בורחים אם הסנטרט הפצוע.
ירין
אין לו מתקפה בשם דחיפה, וחובה לפחות שתי התקפות בתגובה. להבא
נאטומתיישבת על הכתף שלך ומביטה בך שלווה בזמן שאתה מתקדם לדרך 29.
כשאתה נכנס לדרך את פוגש רטטהשנראה קצת אבוד, אבל ברגע שהוא רואה אותך הוא מזדקף למתכונן לקרב
"גם אימון קל הוא אימון..Originally posted by War Norg@Oct 11 2009, 05:49 PM
קופ
נאטומתיישבת על הכתף שלך ומביטה בך שלווה בזמן שאתה מתקדם לדרך 29.
כשאתה נכנס לדרך את פוגש רטטהשנראה קצת אבוד, אבל ברגע שהוא רואה אותך הוא מזדקף למתכונן לקרב
נאטו ניקור!"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
אבל אפשר ללמד אותו,לא?Originally posted by War Norg@Oct 11 2009, 05:49 PM
ירין
אין לו מתקפה בשם דחיפה, וחובה לפחות שתי התקפות בתגובה. להבא
"עכשיו ליקוק בכל הכח ואז שריטות לעניים והכנף שלו!!!" אני אומר
--------
![]()
-------
![]()
ירין
לא. אין מתקפה כזאת
החוקים אומרים שחובה לפחות שתי התקקפות שונות בתגובה אם הפוקימון מסוגל. להבא
נאטו מנקר את רטטה שמתעצבן ומתקיל אותו, אבל נראה שלנאטו זה לא מפריע
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)