בבקשה תמשיכו להירשם, לא מצאתי שישה אנשים שמתאימים לכן ההרשמה נשארת פתוחה
בבקשה תמשיכו להירשם, לא מצאתי שישה אנשים שמתאימים לכן ההרשמה נשארת פתוחה
אני מבקש לא להגיב אם לא שולחים טופס.
שלחתי לעומר ה"פ, והתגובות שלכם נוגדות את חוקי המשחק.
בכל מקרה אין רשומים, אני מחכה לעוד טפסים
כינוי:איש התפוח
שם דמות:קופר "קופ" סמולסן(cooper "coop" semolsen)
ספרייט::
רקע:קופר סמולסן נולד בדנמרק, שם הפוקימונים לא היו מוכרים אלא דמויות בחוברת קומיקס,
קופ חלם שיהיה לו פוקימון ואכן קיבל הזדמנות כשאביו זכה בלוטו וקנה כרטיס למחוז עם פוקימונים.
קופ אהב לחלום ולחקור, ולכן החליט שאת מסעו יבצע כחוקר, ויחקור את הפוקימונים ואת המקומות של המחוז בו הוא נמצא, קופ בחר ללמוד על מקדש הזמן,
ולאחר שלמד הכל עליו(או חשב שלמד הכול) החליט לצאת אל מסעו החשוב ביותר, למצוא את היצורים שרק אתמול קרא עליהם בחוברות קומיקס ולגלות מקומות חדשים ומדיהימים.
התחלתי:נאטו
ציוד: אין
כסף: 2000$
פוקימונים: אין
דרך מועדפת:חוקר
הערות ובקשות:איזה באסה..
רקע קצת חלש, לא היו לי בסוף הרבה רעיונות.
מקווה שזה מספיק.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
היום בשעה חמש תוצאות מי הרשומים.
עד אז להמשיך להירשם
כינוי:saar2212
שם דמות:סער
ספרייט:
רקע:סער רצה להיות חוקר כדי לחקור את מנהרת הזמן בגלל כל הסיפורים שהוא שמע. אבל אחרי שהוא שמע את הסיפור של השומר הוא החליט להפוך למאמן פוקימון.
התחלתי:ציקוריטה
דרך מועדפת: מאמן
הערות ובקשות:אין
כינוי:saar2212
שם דמות:סער
ספרייט:
רקע:סער רצה להיות חוקר כדי לחקור את מנהרת הזמן בגלל כל הסיפורים שהוא שמע בעקר בגלל שחבר טוב של אבא שלו מחפש את מנהרת הזמן.
כאשר הוא שמע את הסיפור של השומר הוא נבהל ושנה וחצי התלבט. לבסוף הוא החליט להפוך למאמן פוקימון.
התחלתי:ציקוריטה
דרך מועדפת: מאמן
הערות ובקשות:אין
<div align="Center">טוב, הרשומים הם</div>
קופר, מיקי, ירין, סטיב, גייסון וגק.
כל מי שלא כתוב לו התחלתי בעמוד הרשומים לבחור התחלתי- יעודכן בקרוב.
ברגע שלכולם יהיה התחלתי המשחק יתחיל.
נ"ב: אני יודע שהקדמתי אבל ראיתי שההרשמה מיצתה את עצמה ושיש מספיק רשומים ברמה מספיק גבוהה.
<div align="Center">כל מי שלא רשום</div>
טענות, מענות, שאלות, עירעורים, הכל בה"פ ולא בנושא. משתמש שיגיב בנושא בנוגע לאי כניסתו למשחק ידווח ותגובתו תימחק. מי שלא הספיק לשלוח טופס, חבל, ההרשמה סגורה.
לא פייר בחרתי בטדיאוסה לפני משתמש אחד והוא לקח אותו :\
אם אני לא יכול לקבל את טדיאוסה אז אני ישמח לקבל את פיצ'ו
טוטודייל
אם אסור להגיב עכשיו אני ימחק
סטיב אני בכלל ביקשתי לפניך ולפניו =[
אין לא פייר.
פוקימונים נבחרו לפי רמת רקע ועכשיו הקודם לוקח.
פיצו של סטיב.
טוטודייל של סיזור.
ואמרתי להגיב כאן עם התחלתיים!
ציקוריטה אבל שיהיה זכר .....
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אתה לא יכול לבחור מין, רק פוקימון.
מין בהטלת קובייה כשתקבל את הפוקימון.
ציקוריטה של דודי
עריכה:
התחלה:
אתה קם בבוקר ליום חדש, מתארגן מהר ויוצא לקבל את הפוקימון.
הדוור בדיוק מגיע, מוסר לך את הקופון שיזכה אותך באחד ההתחלתיים של גוטו. בריצה מהירה אתה מגיע למעבדה ביחד עם עוד חמישה ילדים ורואה שהיא נעולה.
"מה קורה פה?" אני דופק חזק על הדלתOriginally posted by War Norg@Oct 11 2009, 02:59 PM
ציקוריטה של דודי
עריכה:
התחלה:
הדוור בדיוק מגיע, מוסר לך את הקופון שיזכה אותך באחד ההתחלתיים של גוטו. בריצה מהירה אתה מגיע למעבדה ביחד עם עוד חמישה ילדים ורואה שהיא נעולה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"מה קורה פה איפו הפרופסור הזה הוא מעכב אותי" אני אומר בכעס ומסתכל לצדדים כדילראות עם הפרופסור מגיעה.
הדוור בדיוק מגיע, מוסר לך את הקופון שיזכה אותך באחד ההתחלתיים של גוטו. בריצה מהירה אתה מגיע למעבדה ביחד עם עוד חמישה ילדים ורואה שהיא נעולה
'מוזר' אני מהרהרת לעצמי ודופקת בדלת.Originally posted by War Norg@Oct 11 2009, 02:59 PM
ציקוריטה של דודי
עריכה:
התחלה:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)