אני רוצה לדעת אם החמישיה הזאת טובה למכון האחרון (ועצות לבחירת הפוקימון האחרון):
דיאלגה רמה 47
לוקסריי רמה 42
טורטרה רמה 42
אינפרייפ רמה 42
אמפוליון רמה 42
(הם יעלו כמה רמות כי אני בדרך למכון)
אז תיראה את הפוקימונים שלך:
אינפרנפ-אש/לוחם
טורטרה-עשיו/אדמה
אמפוליון-מים/ברזל
לוקסריי-חשמל
דיאלגה-דרקון/ברזל
חסר לך פוקימון תעופה שזה מאוד נחוץ במשחקים האלה ויש לך כפל סוגים אם דיאלגה ואמפוליון. אני מציע שתוריד את אמפוליון ואז יהיה לך מקום לישני פוקימונים אחרים-אני הייתי מציע לך את הדריפבלים שלך ודרפיון שני פוקימונים ממש מעולים וטובים לתפיסה במשחקים האלה.
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
ומה עם פוקימון מים? תוריד את אמפוליאון ושים פלוטזל ופוקימון מעופףOriginally posted by lapion-Chan$@Oct 10 2009, 11:33 PM
אז תיראה את הפוקימונים שלך:
אינפרנפ-אש/לוחם
טורטרה-עשיו/אדמה
אמפוליון-מים/ברזל
לוקסריי-חשמל
דיאלגה-דרקון/ברזל
חסר לך פוקימון תעופה שזה מאוד נחוץ במשחקים האלה ויש לך כפל סוגים אם דיאלגה ואמפוליון. אני מציע שתוריד את אמפוליון ואז יהיה לך מקום לישני פוקימונים אחרים-אני הייתי מציע לך את הדריפבלים שלך ודרפיון שני פוקימונים ממש מעולים וטובים לתפיסה במשחקים האלה.
או קיי החלפתי את דיאלגה בפאלקיה והוצאתי את אמפוליון וסמתי סטארפטור וגם את אינפרייפ החלפתי בלוקריו
וזאת השישיה לליגה שלי:
לוקאריו-לוחם/מתכת רמה 77
טורטרה-עשב/אדמה רמה 47
סטארפטור-מעופף/רגיל רמה 77
לוקסריי-חשמל רמה 47
פאלקיה-מים/דרקון רמה 73
קח את מגמורטרOriginally posted by טאדיאורסה@Oct 11 2009, 11:15 AM
או קיי החלפתי את דיאלגה בפאלקיה והוצאתי את אמפוליון וסמתי סטארפטור וגם את אינפרייפ החלפתי בלוקריו
וזאת השישיה לליגה שלי:
לוקאריו-לוחם/מתכת רמה 77
טורטרה-עשב/אדמה רמה 47
לוקסריי-חשמל רמה 47
פאלקיה-מים/דרקון רמה 73
אמםםםם אני לא יודע מאיפה....
אולי אני יחליף עם מישהובאיזה רמה בעירך אני צריך אותו כי כבר התחלתי את הליגה ובשביל מי אני צריך פוקימון אש.?
וללוקאריו יש אגרוף אש וקרח אז אני חושב שזה מכסה את זה(כי הוא רמה 77...).
אספיון בעני פלוטזל הוא ממש חלש והוא רק סוג מים.
וgaldag3 זה לא הנושא שלך אז למה אתה שואל פה,אם אתה רוצה אני יענה לך בפרטי.
וטדיאורסה אם אני מבין זאת לבנתיים השישיה שלך:
לוקאריו-לוחם/מתכת רמה 77
טורטרה-עשב/אדמה רמה 47
לוקסריי-חשמל רמה 47
פאלקיה-מים/דרקון רמה 73
אישית אני ממש לא אוהב את לוקסריי והוא בליגה טוב רק נגד דריפבלים,מילוטיק,ושלושת הפוקימונים המעופפים של מסטר החרק.
אני אישית חושב שסטראפטור וטורטרה נגד פוקימוני החרק
פאלקיה,טורטרה וסטראפטור טובים נגד פוקימוני האדמה
טורטרה ופאלקיה טובים נגב פוקימוני האש
נגד פוקימוני העל חושי אתה רואה שאין לך סוג שטוב עליהם-רק סטארפטור טוב נגד מדיצ'ם,בגלל זה קח פוקימון מסוג חושך,אני מציע לך דרפיון שהוא גם רעל שזה סוג שאין לך וגם רק סוג אדמה סופר אפקטיבי עליו. אתה שם לב שלוקריו לא טוב כמעט נגד פוקימוני הליגה אז תעיף אותו ותחזיר את אינפרנפ שהוא גם מסוג אש שטוב נגד ברונזונג.
ולבסוף האלופה:
מילוטיק-טורטרה
לוקריו-אינפרנפ,טורטרה
גאסטרודון-טורטרה
גארצ'ומפ-פאלקיה
ספיריטומב-אין סוג שחזק עליו אבל אני ממליץ להילחם בו אם פאלקיה שיחסל אותו אם מיתקפה טובה מסוג דרקון.
רוזרייד-אינפרנפ וסטארפטור
זהו [=
הנה השישיה הסופית שלך:
אינפרנפ אש/לוחם
טורטרה עשיו/אדמה
פאלקיה דרקון/מים
סטארפטור מעופף/רגיל
דרפיון רעל/חושך
ושישי אתה יכול לשים פוקימון חזק מסוג על-חושי ובמקרה הזה גם ברזל שזה ברונזוג אם היכולת הריחוף שלו שכך רק פוקימונים מסוג אש ישפיעו עליו.
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)