Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 13 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 189

נושא: Lost In The Sahara

1. היכל התהילה
    Originally posted by Dingo@Oct 10 2009, 10:27 PM
    אני מתחיל לחפש באזור משהו ואולי באדמה
    ירין-
    אתה מחפש שעות ע"ג שעות ולא מוצא כלום אתה מתחיל להזכר בש.ב שעשית בעבר על פאטה מורגנה ואתה מבין שזה בדיוק מה שקורה.
    אתה מתיישב ואתה מרגיש שזה לא חול אלא מימייה,אתה בודק אולי זה לא אמיתי אך כן זה אמיתי!
    לצערך הרב ישנם מעט מאוד מים חמים אך אתה נהנה מכול לגימה ומבין שאין מצב שלא תוכל או תשתה משהו,אתה חייב להחלץ או למצוא מקום צל.
    מה תעשה?

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ееvee@Oct 10 2009, 10:33 PM
    ירין-
    אתה מחפש שעות ע"ג שעות ולא מוצא כלום אתה מתחיל להזכר בש.ב שעשית בעבר על פאטה מורגנה ואתה מבין שזה בדיוק מה שקורה.
    אתה מתיישב ואתה מרגיש שזה לא חול אלא מימייה,אתה בודק אולי זה לא אמיתי אך כן זה אמיתי!
    לצערך הרב ישנם מעט מאוד מים חמים אך אתה נהנה מכול לגימה ומבין שאין מצב שלא תוכל או תשתה משהו,אתה חייב להחלץ או למצוא מקום צל.
    מה תעשה?
    אני מנסה למצוא מקום גבוה כדי למצוא מצום צל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by South Bronx@Oct 10 2009, 04:38 PM
    1.0 הקדמה///סטוריליין///סיפור רקע
    *בנות לקרוא בנקבה*
    החופשה החלומית,בעצם,החופשה החצי חלומית בדרום אפריקה נגמרה,אתה עולה למטוס של South Africa Airlance ומנסה לתפוס תנומה קלה.
    הכל מסודר,המזוודות בבטן המטוס
    ,וכל הדברים החשובים בתיק שבתא מעל ראשך.
    ~16:00מדבר סהרה,דרום מזרח מצריים~
    לפתע,רעידות קלות הקיצו את תנומתכם
    "Do..Dont Worry,all is in control" נשמע הקול של הקברניט האנגלית משובשת
    ופתאום,בלי הודעה משום מקום,או התרעה מראש,זנב המטוס התפוצץ
    "מה לעזאזל אני עושה עכשיו&#33;?" אתה צורח ותופס בכוח מצנח שהדיילות מחלקות.
    כל האווירה במטוס,הייתה חנוקה מעשן,אנשים מחוסרי הכרה התחילו ליפול על רצפת המטוס.
    "המטוס בגובה של 10,000 רגל&#33;&#33;מה אני מפגר?&#33;עדיף למות כבר עכשיו&#33;&#33;&#33;" אתם צועקים.
    אבל פתאום,הקברניט מגיח מאחוריכם,עם מסכת אב"כ "now&#33; Jump&#33;" הוא אומר ודוחף אתכם מהדלת שנשרפת כליל
    המצנח נפתח,ואתם שואטים למטה בקלילות,כחמש דקות אחרי שקפצתם,ואתם בגובה של 5,000 רגל,אתם שומעים פיצוץ,ואז רואים את שאריות המטוס צונחות למטה במהירות עצומה.
    לאט לאט,ובשקט,כאילו לא קרה שום דבר המצנח מרחף לו באוויר.
    לבסוף,אתם נוחתים על החול בחבטה גדולה,בערך כ 200 מטרים משלד המטוס.
    "א-אי-איך לעזאזל אני אצליח לצאת מפה?&#33;&#33;?" אתה צורח,ומתיישב על החול בייאוש
    "לעזאזל" אסנן ואסתכל סביבי, מחפש ניצולים אחרים, ואם לא אמצא אף אחד אלך אל מה שנשאר מהמטוס

4. היכל התהילה
    Originally posted by Dingo@Oct 10 2009, 10:35 PM
    אני מנסה למצוא מקום גבוה כדי למצוא מצום צל
    ירין-
    לצערך אתה לא מוצא צל,אך לפתע אתה שם לב שהשמש שוקעת,זהו נגמר החום,אתה נהנה מכמה דקות של בריזה נעימה אך לפתע קור עז תוקף אותך
    "המדבר..." אתה מסנן ומתחיל להיות קר בצורה בלתי רגילה..
    מה תעשה?

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

5. מנכ&quot;ל לשעבר.
    ניתאי;
    אתה רואה סביבך את ההריסות של המטוס, פחות או יותר, חלק גדול מגוף המטוס, שאריות מהכנפיים והזנב שהתנתק מהמטוס.
    אתה מתחיל בהתקרבות זהירה למטוס אך לפתע כדור אש ענק עולה לגובה של 10 מ&#39; באוויר ומעיף אותך בערך 3 מ&#39; אחורה.
    מה תעשה?

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    שם:מור
    כינוי:איש התפוח
    שם במשחק:Charlie magnus/צ&#39;ארלי מגנוס
    רקע :נולדתי בדנמרק, לאמא נורבגית ואבא דני, חייתי חיים די קלים. היו לי המון חברים בבית הספר, הייתי מקובל, סיימתי את בית הספר בהצטיינות, אבל הרגשתי כאילו משהו חסר, מעולם בחיי לא חוויתי דבר קשה המצריך פתירת דילמות או החלטות חשובות. ההורים שלי החליטו לפתור את הכל. יצאתי למסע קטן בעולם, עברתי המון מקומות מדיהימים. פיתחתי משמעת וגם בגלל המסעות ידעתי לחשוב יותר, לפתור בעיות בצורה טובה, אולם שמרתי על קשר עם כמה חברים ויצאתי איתם למסעות. אהבתי לחשוב שאני חייל, לירות ברובה, להרגיש כמו מישהו ששומר על המדינה שלו, והוריי החליטו לשלוח אותי לעזור במצרים לאנשים חסרי בית או יכולת לדאוג לעצמם, אבל כשעליתי למטוס וכמעט כשהגעתי למצרים התרסק המטוס ומצאתי את עצמי במדבר סהרה.
    אופי: חכם,אסטרטג,עוזר לזולת,נוטה להתעצבן במהירות,חשדן,עקשן
    ערכה: מס&#39; 2
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

7. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by איש התפוח@Oct 11 2009, 09:28 AM
    שם:מור
    כינוי:איש התפוח
    שם במשחק:Charlie magnus/צ&#39;ארלי מגנוס
    רקע :נולדתי בדנמרק, לאמא נורבגית ואבא דני, חייתי חיים די קלים. היו לי המון חברים בבית הספר, הייתי מקובל, סיימתי את בית הספר בהצטיינות, אבל הרגשתי כאילו משהו חסר, מעולם בחיי לא חוויתי דבר קשה המצריך פתירת דילמות או החלטות חשובות. ההורים שלי החליטו לפתור את הכל. יצאתי למסע קטן בעולם, עברתי המון מקומות מדיהימים. פיתחתי משמעת וגם בגלל המסעות ידעתי לחשוב יותר, לפתור בעיות בצורה טובה, אולם שמרתי על קשר עם כמה חברים ויצאתי איתם למסעות. אהבתי לחשוב שאני חייל, לירות ברובה, להרגיש כמו מישהו ששומר על המדינה שלו, והוריי החליטו לשלוח אותי לעזור במצרים לאנשים חסרי בית או יכולת לדאוג לעצמם, אבל כשעליתי למטוס וכמעט כשהגעתי למצרים התרסק המטוס ומצאתי את עצמי במדבר סהרה.
    אופי: חכם,אסטרטג,עוזר לזולת,נוטה להתעצבן במהירות,חשדן,עקשן
    ערכה: מס&#39; 2
    אתה רשום אצל דניאל.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ееvee@Oct 11 2009, 08:39 AM
    ירין-
    לצערך אתה לא מוצא צל,אך לפתע אתה שם לב שהשמש שוקעת,זהו נגמר החום,אתה נהנה מכמה דקות של בריזה נעימה אך לפתע קור עז תוקף אותך
    "המדבר..." אתה מסנן ומתחיל להיות קר בצורה בלתי רגילה..
    מה תעשה?
    אני עוטף עם הזקט שלי חזק ומנסה להטלפף בחול ולשפוך על עצמי חול
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by South Bronx@Oct 11 2009, 09:27 AM
    ניתאי;
    אתה רואה סביבך את ההריסות של המטוס, פחות או יותר, חלק גדול מגוף המטוס, שאריות מהכנפיים והזנב שהתנתק מהמטוס.
    אתה מתחיל בהתקרבות זהירה למטוס אך לפתע כדור אש ענק עולה לגובה של 10 מ&#39; באוויר ומעיף אותך בערך 3 מ&#39; אחורה.
    מה תעשה?
    "מה לעזאזל?&#33;" אגיד ואנסה לקום על רגליי, בודק מאיפה הגיע הכדור

10. היכל התהילה
    Originally posted by Dingo@Oct 11 2009, 11:09 AM
    אני עוטף עם הזקט שלי חזק ומנסה להטלפף בחול ולשפוך על עצמי חול
    ירין-
    אתה מתחיל להתחמם מעט ולפתע משהו מסיח את דעתך,אתה חושב לראשונה אתה שומע חיה במדבר.
    מכיון שכעת מזג האויר נעים יותר אתה מבין שהחיות מופיעות כעת ולראשונה אתה וראה חיה במדבר.
    זה ירבוע&#33; אתה מבין שאפשר לשרוד פה איך שהוא.
    הירבוע הקטן שורט אותך ובורח
    מה תעשה?

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ееvee@Oct 11 2009, 11:45 AM
    ירין-
    אתה מתחיל להתחמם מעט ולפתע משהו מסיח את דעתך,אתה חושב לראשונה אתה שומע חיה במדבר.
    מכיון שכעת מזג האויר נעים יותר אתה מבין שהחיות מופיעות כעת ולראשונה אתה וראה חיה במדבר.
    זה ירבוע&#33; אתה מבין שאפשר לשרוד פה איך שהוא.
    הירבוע הקטן שורט אותך ובורח
    מה תעשה?
    הוא אכיל?
    -----
    אני רודף אחריו ומנסה לראות ממה הוא אוכל או שותה
    --------

-------

12. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    1.0 הקדמה///סטוריליין///סיפור רקע
    *בנות לקרוא בנקבה*
    החופשה החלומית,בעצם,החופשה החצי חלומית בדרום אפריקה נגמרה,אתה עולה למטוס של South Africa Airlance ומנסה לתפוס תנומה קלה.
    הכל מסודר,המזוודות בבטן המטוס
    ,וכל הדברים החשובים בתיק שבתא מעל ראשך.
    ~16:00מדבר סהרה,דרום מזרח מצריים~
    לפתע,רעידות קלות הקיצו את תנומתכם
    "Do..Dont Worry,all is in control" נשמע הקול של הקברניט האנגלית משובשת
    ופתאום,בלי הודעה משום מקום,או התרעה מראש,זנב המטוס התפוצץ
    "מה לעזאזל אני עושה עכשיו&#33;?" אתה צורח ותופס בכוח מצנח שהדיילות מחלקות.
    כל האווירה במטוס,הייתה חנוקה מעשן,אנשים מחוסרי הכרה התחילו ליפול על רצפת המטוס.
    "המטוס בגובה של 10,000 רגל&#33;&#33;מה אני מפגר?&#33;עדיף למות כבר עכשיו&#33;&#33;&#33;" אתם צועקים.
    אבל פתאום,הקברניט מגיח מאחוריכם,עם מסכת אב"כ "now&#33; Jump&#33;" הוא אומר ודוחף אתכם מהדלת שנשרפת כליל
    המצנח נפתח,ואתם שואטים למטה בקלילות,כחמש דקות אחרי שקפצתם,ואתם בגובה של 5,000 רגל,אתם שומעים פיצוץ,ואז רואים את שאריות המטוס צונחות למטה במהירות עצומה.
    לאט לאט,ובשקט,כאילו לא קרה שום דבר המצנח מרחף לו באוויר.
    לבסוף,אתם נוחתים על החול בחבטה גדולה,בערך כ 200 מטרים משלד המטוס.
    "א-אי-איך לעזאזל אני אצליח לצאת מפה?&#33;&#33;?" אתה צורח,ומתיישב על החול בייאוש
    "גם כן לעזור לאנשים במצרים.. עכשיו אני צריך עזרה.." אומר ביאוש ואתחיל להגיד:
    "מה הציוד שיש לי?
    איפה אני?"
    ואז אתסכל אם בתיק שלי יש ציוד, אשפוך את הציוד ואסתכל מה יש לי.
    לאחר מכן אסרוק את הסביבה לחפש דברים שיעזרו לי או שירמזו לי איפה אני.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

13. היכל התהילה
    Originally posted by Dingo@Oct 11 2009, 11:46 AM
    הוא אכיל?
    -----
    אני רודף אחריו ומנסה לראות ממה הוא אוכל או שותה
    ירין-

ממש לא הוא סוג של מכרסם קטן.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה עוכב אחרי המכרסם הקטן והקופצני,הוא מהיר מאוד אך אינך מוותר,אתה מבין שזו הדרך היחידה שלך לשרוד איכשהו.
    בסופו של דבר הוא עוצר ומתחיל ללגום ממשהו.
    אתה שם לב שיש מעט מים ואתה מגרש את הירבוע ומתחיל לשתות.
    לפתע אתה רואה ליד גופה של אדם.
    מה תעשה?

--------------------------------------------------------------------------------------------
    מור-
    השממה מתחילה להרוג אותך. מה שכן אתה רואה את המטוס המפוצץ לא רחוק ממך.
    אתה לוקח את הציוחד ועולה המטוס מלמעלה ורואה המון דיונות

מה תעשה?

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ееvee@Oct 11 2009, 11:54 AM
    ירין-

ממש לא הוא סוג של מכרסם קטן.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה עוכב אחרי המכרסם הקטן והקופצני,הוא מהיר מאוד אך אינך מוותר,אתה מבין שזו הדרך היחידה שלך לשרוד איכשהו.
    בסופו של דבר הוא עוצר ומתחיל ללגום ממשהו.
    אתה שם לב שיש מעט מים ואתה מגרש את הירבוע ומתחיל לשתות.
    לפתע אתה רואה ליד גופה של אדם.
    מה תעשה?
    אני קצת נבהל אך אני לוקח את הבגדים שלו&#092;מה שעליו ומסתכל מיסביב וסורק את המקום
    --------

-------

15. מנכ&quot;ל לשעבר.
    ניתאי;
    הכדור אש הגיע מירכתי המטוס, איפה שהמיכלי דלק.
    אתה עולה על ראש הדיונה הקרובה, לחפש אם הקופסה השחורה נפלה מהמטוס.
    לפתע אתה רואה דמות, עומדת בצורת Y (ידיים מונפות לצדדים, אות המצוקה הבינלאומי).
    מה תעשה?

עמוד 2 מתוך 13 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •