שלום כולם אני חדש פה טל הביא אותי
אני מקווה שאני יהנה פה כמו כולם!![]()
כל הכבוד טל!Originally posted by מקס@Nov 22 2007, 12:07 AM
שלום כולם אני חדש פה טל הביא אותי
אני מקווה שאני יהנה פה כמו כולם!![]()
מקס אנחנו שמחים שהצתרפת ^^
זה פורום ממש נהדר
עומד לצאת פרויקט ייחודי לנו מכל פורומי הפוקימון בעולם
המון מדריכים למשחק הדור השני
תחרויות של עיצוב בנושאים שונים
משתמשים חדשים
שרת חדש שייקנה
באמת המון דברים
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
בבבבבבבברררררוךךךךךךךךך הבבבבאאאאאאאא אחחחחחחיייייייי :]
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ברוך הבא ^___^
סוף סוף עוד אחד הם שם משתמש בעברית ^^
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
ברוך הבא.
אני לא אוהב שמשתמשים בשם משתמש בעברית.
מה רע במשתמשים בעברית.... מה הם אלו שלא שולטים באנגלית להם די קשה לבחור כינוי באנגלית (זה לא הוגן כלפים)Originally posted by ProTem@Nov 22 2007, 11:35 AM
ברוך הבא.
אני לא אוהב שמשתמשים בשם משתמש בעברית.
חוץ מי זה כול הפורם הזה פעול בעברית...
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)