פטריות מייפל
אתה ילד מייפל.
XDDD
פטריות מייפל
אתה ילד מייפל.
XDDD
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אריסססססס כפרעליהההההההOriginally posted by Admin@Nov 22 2007, 11:48 PM
סבבה
יאי ארז אין כמוך וכמו האווטר שלך
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אבל פיטריות זה טעים, הוא ילד עגבנייהOriginally posted by Lior_C@Nov 23 2007, 01:49 AM
אביב, אתה ילד פיטריות.
עזוב, הבן אדם ילד מייפל!
עד שלא תעיף את היטי המגעיל הזה מהחתימה XD
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
צודק...Originally posted by Lior_C@Nov 23 2007, 01:51 AM
עזוב, הבן אדם ילד מייפל!
עד שלא תעיף את היטי המגעיל הזה מהחתימה XD
דניאל חזר!
תגידו הדומיין עובד בכלל? הדומיין החדש?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ילדי מייפל זה כמו סינים
הם מכוערים ויש מליונים כאלה
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
תשאל את דניאל...Originally posted by Lior_C@Nov 23 2007, 01:52 AM
תגידו הדומיין עובד בכלל? הדומיין החדש?
ארז נכון כמו אביב ועומר
זה נדמה לי או שקרעת לי איריס?Originally posted by EreZ =]@Nov 22 2007, 11:50 PM
אריסססססס כפרעליההההההה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
AerisOriginally posted by Admin@Nov 22 2007, 11:54 PM
זה נדמה לי או שקרעת לי איריס?
זאת ההיא מהאווטר שלי
ומי שאומר שאביב ילד מייפל הוא חמורררררררררר
[סוגד]אביב[/סוגד]
הדומיין חייב כיוון לפני זה ..
---
אתמול פגע ברק בביתי![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
גם לך היו הפסקות חשמל?Originally posted by Cyber Dragon@Nov 22 2007, 11:55 PM
---
אתמול פגע ברק בביתי![]()
[סוגד]אביב[/סוגד]
מסכן דיאמונד שלנו
אממ אני ילד פטריה, אני פטריית הזיה :משקפי שמש קוליות:
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
והוא עשה לו משהו?Originally posted by Cyber Dragon@Nov 23 2007, 01:55 AM
---
אתמול פגע ברק בביתי![]()
לנו בשנה שעברה, כל הדוד התפוצץ.Originally posted by Cyber Dragon@Nov 22 2007, 11:55 PM
---
אתמול פגע ברק בביתי![]()
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)