אתה יודע מה דעתי על פוקישמוק.
אתה יודע מה דעתי על פוקישמוק.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
^____^ Admin נתן לי חתמיה מגניבה לאימוץ B) ליאור עשה את הלניק![]()
תודה ליאור וAdmin :lol:
קרדיט לAdmin ולליאור על החתימה -^____^-
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
נכון!
הם שמוקים ^_^
יאי פוקימןו תמיד איזה מחמאות, רק תבוא ותגיב ;)
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אביב, בוא תנסה להכין עכשיו חתימה..
תכין סתם אפקטים וצבעים.
בלי ניק.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אבא שלי רוצח אותי םא לא אסגור תמחשב...הבאתי אלוף פייקמונים לפרוום איי ^_^
אביב
אבל תגיד לו שביתה!!!
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
חברים מצטער לילה טוב
אביב
^___^Originally posted by Admin@Nov 23 2007, 06:31 AM
נכון!
הם שמוקים ^_^
יאי פוקימןו תמיד איזה מחמאות, רק תבוא ותגיב ;)
אבל מי יש לכם נגד פקיבלוק הוא היה אתר לא רע לפני שהם מחקו את כול העמודים שהיו להם
לדעתי בגלל נפילתו של "פוקימון האתר הישראלי" ז"ל קהילות הפוקימון השונות בארץ צרכים להתאחד כדי לשחזר את מה שהיה אז באתר הישראלי ^___^ כי סה"כ כולנו אוהבים פוקימון!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>דפדפן אמין מהיר , דפדפן הם 100% תמיכה במשתמש ואבטחה מריבת</span></span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>IE7.COM </span></span>
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>כי אין דפדפן טוב יותר!</span></span>
פוקימון תמיד הייתי מת לדבר איתך אבל חייב לישון
לילה טוב
אביב
מי נשאר?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אי בלבזאור חמוד מת על פוקימון מספר אחד!!!Originally posted by shadow@Nov 23 2007, 06:46 AM
קוראים לו פליפה!!!!
ד"א: חשיפה מקלפי IL:
![]()
בלבלזאור!
:lol: כן השם הוא פליפה אבל אמ קרא אני מעדיף שיקראו לי פלי ^___^ איך שאתם רוצים פוקימון תמיד זה הרגל B)
=====
ואני פה ^___^
אז אפשר לקרוא לך פליפר?Originally posted by פוקימון תמיד@Nov 23 2007, 06:51 AM
אי בלבזאור חמוד מת על פוקימון מספר אחד!!!
בלבלזאור!
:lol: כן השם הוא פליפה אבל אמ קרא אני מעדיף שיקראו לי פלי ^___^ איך שאתם רוצים פוקימון תמיד זה הרגל B)
=====
ואני פה ^___^
:XD:Originally posted by shadow@Nov 23 2007, 06:53 AM
אז אפשר לקרוא לך פליפר?
עדיף שלא XD אני לא דומה לדולפין (הם כי כנראה אני מזכיר כזה :unsure: )
אוקי יופי תישארו אני רוצה לדבר עד 4 בבוקר!
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)