ירין
אתה בלש ומאמן לא??
~~~~~~
המאמן מסרב ואומר לך:"אני לא יכול הפוקימונים שלי פצועים אבל למה אתה רוצה להילחם מולי אתה בכלל יודע מי אני??" מה תעשה??
ירין
אתה בלש ומאמן לא??
~~~~~~
המאמן מסרב ואומר לך:"אני לא יכול הפוקימונים שלי פצועים אבל למה אתה רוצה להילחם מולי אתה בכלל יודע מי אני??" מה תעשה??
אני חוזר אחורה ובוחור בדרך השמאליתOriginally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 04:48 PM
מייקל
אין לך לאן להמשיך זה פשוט אזור של עצי אורן ברי ומקום מחייה של פוקימוני חרק מה תעשה??
מייקל
חבל שלא לקחת ברים חח טוב לא נורא[
~~~~~~~~~~~~
אתה חוזר אחורה והולך שמאלה הפעם אתה מגיע לאגם קטן שלא מופיע במפה, אתה מתסכל סביב ורואה הרבה פוקימונים מסוגים שונים כמו:עשב,מים,מעופף,נורמאל,חרק ורעל מה תעשה??
אני מתיאש,וחוזר בחזרה אחורה.Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 10:36 PM
תמיר
אתה הולך ימינה ומגיעה לאזור מלא בעצי אורן ברי וכמה פוקימוני חרק כמו ווידל קטרפי לדיבה וומפאל ~~ ~
~ ~
~ ~
~ מה תעשה??
אם אני מגיע לפיצול אני ממשיך שמאלה
כן..Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 06:20 PM
ירין
אתה בלש ומאמן לא??
~~~~~~
------
"אני צריך שתגיד לי איפה נמצא גואי?!" אני אומר
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
"היתבלבלת כניראה הבחור שיודע איפו ג'ואי גר נמצא בהמשך טוב זזתי למרכז הפוקימונים" והאיש הולך
מה תעשה??
תמיר
אתה חוזר אחורה והולך שמאלה הפעם אתה מגיע לאגם קטן שלא מופיע במפה, אתה מתסכל סביב ורואה הרבה פוקימונים מסוגים שונים כמו:עשב,מים,מעופף,נורמאל,חרק ורעל מה תעשה??
"מה!?" אני הולך קדימה עם יסמיןOriginally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 06:32 PM
ירין
"היתבלבלת כניראה הבחור שיודע איפו ג'ואי גר נמצא בהמשך טוב זזתי למרכז הפוקימונים" והאיש הולך
מה תעשה??
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מסתובב באיזור ומחפש פוקימון אש וחשמלOriginally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 06:24 PM
מייקל
חבל שלא לקחת ברים חח טוב לא נורא[
~~~~~~~~~~~~
מייקל
אתה מתחיל לחפש פוקימון אש ופוקימון חשמל ומוצא מינון ווולפיקס ~~ ~
~ מה תעשה??
ירין
אתם ממשיכים קדימה ורואים מאמן צעיר ~בלי הגיטרה~שיושב לו ומחכה מה תעשה??
:blink:Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 07:09 PM
מייקל
אתה מתחיל לחפש פוקימון אש ופוקימון חשמל ומוצא מינון ווולפיקס ~~ ~
~ מה תעשה??
----------
"נפגש בשמחות"אני אומר להם ומחפש אחרים
אני מסתכל מסביב ומחפש אחר פוקימון מעופף ומים במיוחדOriginally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 07:32 PM
תמיר
אחי אתה יותר מידי נותן פוקימונים..מבין?Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 07:09 PM
ירין
אתם ממשיכים קדימה ורואים מאמן צעיר ~בלי הגיטרה~שיושב לו ומחכה מה תעשה??
-----
"היי בוא תלחם נגדי!" אני צועק אליו
--------
![]()
-------
![]()
מייקל
למה הפרצוף?
~~~~~~~~
אתה מסתכל סביב ורואה פלוסלושאר הפוקימונים הם סוגים אחרים נראה שאלה ה3 היחידים מהסוג שלהם פה מה תעשה??
תמיר
יש לך מים סרסקיטO_ם והוא מתפתח לפוקימון מעופף\חרק
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל לחפש פוקימוני מים ומעופף ומוצא וינגלמה תעשה<??
ירין
לא אני לא מבין?וזה לא בציניות =\
~~~~~~~~~~~~
"אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה כי מתי שתיראה תפוקימון שלי לא תוכל לפרוש חחח" מה תענה לו??
בגלל זה :blink:Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 07:18 PM
מייקל
למה הפרצוף?
~~~~~~~~
אתה מסתכל סביב ורואה פלוסלושאר הפוקימונים הם סוגים אחרים נראה שאלה ה3 היחידים מהסוג שלהם פה מה תעשה??
--------
אני חוזר אחורה וממשיך ישר
"אי רק רוצה לדעת איפה נמצא ג'ואי.." אני אומרOriginally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 07:18 PM
ירין
לא אני לא מבין?וזה לא בציניות =\
~~~~~~~~~~~~
"אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה כי מתי שתיראה תפוקימון שלי לא תוכל לפרוש חחח" מה תענה לו??
-----
לא משנה..
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)