Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 32 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 471
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מייקל
    יש סיבה לכך אם תסתכל בדף של הרשומים תבין למה אם אתה לא מבין למה תשאל בפרטי =]
    ותנסה להגיב הרבה שאני יעשה לך הרבה המשכים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר אחורה והולך ישר בדרך ופוגש ביריון שאומר לך:"ילד אתה לא נכנס לעיר אם אתה לא מנצח אותי בקרב "מה תעשה??

ירין
    -אז תצטרך לנצח אותי קודם, צא שארפידו"הוא אומר וזורק פוכדור לאוויר ומהפוכדור יוצא שארפידו עצבני מה תעשה??

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 08:03 PM
    מייקל
    יש סיבה לכך אם תסתכל בדף של הרשומים תבין למה אם אתה לא מבין למה תשאל בפרטי =]
    ותנסה להגיב הרבה שאני יעשה לך הרבה המשכים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר אחורה והולך ישר בדרך ופוגש ביריון שאומר לך:"ילד אתה לא נכנס לעיר אם אתה לא מנצח אותי בקרב "מה תעשה??

"זה לא יהיה כזה קשה"אני אומר ומחכה לראות במי יבחר
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 08:18 PM
    תמיר
    יש לך מים סרסקיטO_ם והוא מתפתח לפוקימון מעופף\חרק
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל לחפש פוקימוני מים ומעופף ומוצא וינגל מה תעשה<??
    אני יודע,אבל הוא מתפתח לחרק...
    --
    אני מתעלם ממנו,ומחפש פוקימוני מעופף,ופוקימוני מים(בנפרד)

4. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    "צא מייטיאנה" הוא אומר וזורק פוכדור שממינו יוצא מיטיאנה מפחיד במי תבחר לקרב?

תמיר
    אתה ממשיך לחפש וכבר מתחיל להחשיך ואתה לא רואה כלום בחושך הזה מה תעשה??

Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 09:19 PM
    תמיר
    אתה ממשיך לחפש וכבר מתחיל להחשיך ואתה לא רואה כלום בחושך הזה מה תעשה??
    בלית ברירה אני מוציא את סינדקוויל(אם הוא היה בפנים) כדי שהאש על גבו תאיר לי,ואז אני חוזר בחזרה בדך שממנה באתי וממשיך ישר הפעם

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 08:19 PM
    מייקל
    "צא מייטיאנה" הוא אומר וזורק פוכדור שממינו יוצא מיטיאנה מפחיד במי תבחר לקרב?

"ראיתי יותר מפחידים"אני ממלמל,"טוטודייל צא&#33;"אני קורא ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף בזעם ואז אקדח מים ואז שריטות ואז שוב אקדח מים וזעם&#33;בכל הכוח&#33;"אני צועק לטוטודייל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 04:36 PM
    שון
    אתה זוכה בלרביטר =]
    ותתן לצ&#39;ימצ&#39;אר כינוי או משהו זה חופר לכתוב כל פעם תשם שלו
    ~~~~~~~~~~~~~~
    צ&#39;ימצ&#39;אר לא מצליח לחמוק מהסלעים ונפגע,מנצ&#39;לקס מתחיל לצחוק ותוקף את צ&#39;רמצ&#39;אר שלא יכול לזוז בגלל הסלעים בפעימת מים-מה תעשה??
    איך זכיתי בלרביטר?
    ואתה יכול לרשום צימצאר אם לא נוח לך
    ---------------------
    &#39;&#39;תנסה להתחמק שוב והפעם אתה חייב להצליח, אחרי זה תתקרב למנצ&#39;לקס ותשלח לו את הגחלת הכי חזקה שאתה יכול&#39;&#39; אני אומר לצ&#39;ימצ&#39;אר

8. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    איזה יותר מפחידים רק יצאת למסע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל יוצא מהפוכדור והבריון צועק:"מיטיאנה תקוף בכרסום פעימת אופל שאגה ובניב רעם" מיטיאנה קופץ לאוויר ואז מתחיל לרוץ אל טוטודייל שרץ גם כן אל מיטיאנה במתקפת זעם אך מיטיאנה מהיר יותר והוא מספיק לתפוס את טוטודייל עם השיניים ולכרסם אותו טוטודייל מתחיל לצרוח מכאבים ולתקוף לכל כיון לבסוף הוא שורט את מיטיאנה באף ומיטיאנה עוזב אותו ישר ומתחיל לילל,טוטדייל תוקף באקדח מים כנגד פעימת האופל של מיטיאנה שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות הדף שהודף את טוטודייל הקטן הצידה,מיטיאנה שואג ומקפיץ את טוטודייל מפחד.טוטודייל רץ אל מיטיאנה עם מתקפת שריטות ופוגע לו באפו ושוב מיטיאנה קופץ ומתחיל ליילל בחוזקה.מיטיאנה חוזר לעצמו ורץ אל טוטודייל עם ניב רעם בפה מה תעשה??

^המשך מושקע =]^

טייגר
    אתה מוציא את סינדוקוויל והולכים חזרה לפיצו הדרכים והולכים ישר אחרי הליכה קצרה אתה רואה פנסים וליד אחד מהם עומד ביריון שאומר:"לאן אתה חושב שאתה הולך בלי קרב אף אחד לא יוצא מהיער הזה מובןןן&#33;&#33;" מה תעשה??

שון
    פתחת את עמוד 10=]
    אני אקרא לו צ&#39;ים טוב?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ&#39;ים מתאמץ בכל כוחו ומרים את הסלע וזורק אותו על מנצ&#39; ~קיצור~ ומחסל אותו מה תעשה??

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 08:37 PM
    מייקל
    איזה יותר מפחידים רק יצאת למסע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל יוצא מהפוכדור והבריון צועק:"מיטיאנה תקוף בכרסום פעימת אופל שאגה ובניב רעם" מיטיאנה קופץ לאוויר ואז מתחיל לרוץ אל טוטודייל שרץ גם כן אל מיטיאנה במתקפת זעם אך מיטיאנה מהיר יותר והוא מספיק לתפוס את טוטודייל עם השיניים ולכרסם אותו טוטודייל מתחיל לצרוח מכאבים ולתקוף לכל כיון לבסוף הוא שורט את מיטיאנה באף ומיטיאנה עוזב אותו ישר ומתחיל לילל,טוטדייל תוקף באקדח מים כנגד פעימת האופל של מיטיאנה שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות הדף שהודף את טוטודייל הקטן הצידה,מיטיאנה שואג ומקפיץ את טוטודייל מפחד.טוטודייל רץ אל מיטיאנה עם מתקפת שריטות ופוגע לו באפו ושוב מיטיאנה קופץ ומתחיל ליילל בחוזקה.מיטיאנה חוזר לעצמו ורץ אל טוטודייל עם ניב רעם בפה מה תעשה??

^המשך מושקע =]^

אכן..
    ---------
    "תשלח אקדח מים לעינים שלו ואז תקוף בשריטות את האף שלו ותשלח אקדח מים לאף שלו ותחסל אותו&#33;"אני צועק לטוטודייל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 09:37 PM
    טייגר
    אתה מוציא את סינדוקוויל והולכים חזרה לפיצו הדרכים והולכים ישר אחרי הליכה קצרה אתה רואה פנסים וליד אחד מהם עומד ביריון שאומר:"לאן אתה חושב שאתה הולך בלי קרב אף אחד לא יוצא מהיער הזה מובןןן&#33;&#33;" מה תעשה??
    "אין בעיה.צא קקליון&#33;" אני קורא ומוציא את קקליון

11. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    איך אתה לא מתבייש תראה איזה המשך מושקע עשיתי לך ואתה עושה כזה קטן=[
    ~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל שולח אקדח מים אך מיטיאנה חומק וקופץ לאוויר.טוטודייל מנסה לקפוץ ולתקוף את מיטיאנה בשריטות אך הוא לא מצליח בגלל הגובה שמיטיאנה נמצא בו.
    מיטיאנה יורד ורץ אל טוטודייל במהירות ותוקף אותו בניב רעם אך לא מחסל אותו.טוטודייל שולח לו אקדח מים לתוך האף ומטיאנה מתחיל להישתגע מה תעשה??

תמיר
    "קקליאון טוב צא קרודנט תקוף בפעימות מים ואז פטיש סרטן" הביריון אומר בזמן שזורק פוכדור לאוויר וממינו יוצא קרודנט שתוקף בפעימת מים מה תעשה??

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 08:53 PM
    מייקל
    איך אתה לא מתבייש תראה איזה המשך מושקע עשיתי לך ואתה עושה כזה קטן=[
    ~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל שולח אקדח מים אך מיטיאנה חומק וקופץ לאוויר.טוטודייל מנסה לקפוץ ולתקוף את מיטיאנה בשריטות אך הוא לא מצליח בגלל הגובה שמיטיאנה נמצא בו.
    מיטיאנה יורד ורץ אל טוטודייל במהירות ותוקף אותו בניב רעם אך לא מחסל אותו.טוטודייל שולח לו אקדח מים לתוך האף ומטיאנה מתחיל להישתגע מה תעשה??
    "טוטודייל זה הזמן&#33;"אני צועק לו,"תשלח עוד אקדח מים חזק ואז תקוף בשריטות ואז בזעם ואז שוב בשריטות ותשלב אותם עם זעם&#33;&#33;"אני צועק לו,"תחסל אותו&#33;"אני מוסיף
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 08:37 PM
    שון
    פתחת את עמוד 10=]
    אני אקרא לו צ&#39;ים טוב?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ&#39;ים מתאמץ בכל כוחו ומרים את הסלע וזורק אותו על מנצ&#39; ~קיצור~ ומחסל אותו מה תעשה??
    עכשיו יש לי אחלה שלישיה חחח
    תודה
    וצ&#39;ים זה דווקא שם נחמד חחח
    ---------------------
    &#39;&#39;כל הכבוד צ&#39;ים, זה היה קרב מעולה&#39;&#39; אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור
    עכשיו אני ממשיך בדרכי לכיוון העיר ריינבוו

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 08:03 PM

ירין
    -אז תצטרך לנצח אותי קודם, צא שארפידו"הוא אומר וזורק פוכדור לאוויר ומהפוכדור יוצא שארפידו עצבני מה תעשה??
    "סקווירטל צא&#33; תתחיל פעימת אקווה מסובבת ואז תקפוץ עם הזנב והתקלה&#33;" אני קורא
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

Originally posted by ~SciZor~@Oct 13 2009, 09:53 PM
    תמיר
    "קקליאון טוב צא קרודנט תקוף בפעימות מים ואז פטיש סרטן" הביריון אומר בזמן שזורק פוכדור לאוויר וממינו יוצא קרודנט שתוקף בפעימת מים מה תעשה??
    "תתחמק מפעימת המים,תשתמש בליקוק כשהוא עושה פטיש סרטן,ואז חבטות זעם&#33;"

תגובה אחרונה עד יום שישי (כנראה),לילה טוב&#33;

עמוד 13 מתוך 32 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •