Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 32 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 471
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שון
    תחשוב לבד אתה מביא אגרוף לג&#39;וק האם זה לא ישפיע עליו<?<
    ~~~~~~~~~~~~
    סטאריו יוצא באקדח מים שלרביטר עוצר בשבירת לבנים אתה מתקדם מאט ופתאום נופל לך אחד הפוכדורים ופוגע בלרביטר הפוכדור זז זז זז זז זז זז זז זז זז זז ועוצר מה תעשה??

מייקל
    אתה מחפש ועובר 10 בתים אתה מתחיל להיתיאש אתה מבין שזה לא יעבוד כי יש הרבה בתים מה תעשה??

ירין
    תצלם את העמוד מתי שיש לך בעיות איתו בעזרת הכפתור ~ PrtSc SysRq ואז תכנס לצייר ותעשה CTRL+V וזה יעתיק את המסך שראית מתי שלחצת על הכפתור ואז תיגזור תחלק של המתקפות ותראה לי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם הולכים מחובקים אל ביתו של ג&#39;ואי ומשיעים אתה ויסמין נכנסים ורואים איש זקן ששואל:"איזה פוקימון אתם רוצים"~רק התחלתיים של דורות 1-3~ מה תענה לו ??

2. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 15 2009, 06:36 PM
    שון
    תחשוב לבד אתה מביא אגרוף לג&#39;וק האם זה לא ישפיע עליו<?<
    ~~~~~~~~~~~~
    סטאריו יוצא באקדח מים שלרביטר עוצר בשבירת לבנים אתה מתקדם מאט ופתאום נופל לך אחד הפוכדורים ופוגע בלרביטר הפוכדור זז זז זז זז זז זז זז זז זז זז ועוצר מה תעשה??
    רק התכוונתי שלפי הסוגים במשחקים זה לא ממש הגיוני
    אבל בסדר
    ------------------
    &#39;&#39;אני באמת לכדתי אותו? זה היה יותר מדי קל&#39;&#39; אני חושב לעצמי ומרים את הפוקדור שלכד את לרביטר
    &#39;&#39;בכל מקרה כל הכבוד סטאריו, עכשיו תחזור&#39;&#39; אני אומר לסטאריו ומחזיר אותו לפוקדור
    אני חוזר בחזרה לצומת הדרכים שעברתי בו קודם ואז ממשיך ימינה

3. משתמש מנוסה

ירין
    תצלם את העמוד מתי שיש לך בעיות איתו בעזרת הכפתור ~ PrtSc SysRq ואז תכנס לצייר ותעשה CTRL+V וזה יעתיק את המסך שראית מתי שלחצת על הכפתור ואז תיגזור תחלק של המתקפות ותראה לי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם הולכים מחובקים אל ביתו של ג&#39;ואי ומשיעים אתה ויסמין נכנסים ורואים איש זקן ששואל:"איזה פוקימון אתם רוצים"~רק התחלתיים של דורות 1-3~ מה תענה לו ??
    איזה באסה הלכתי כבר..לא היה לי כח..
    ------
    וואלה לא חשבת יצ על זה..שניה..
    ----
    "טריקו בבקשה" אני אומר
    ------
    הנה:
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מייקל
    אתה מחפש ועובר 10 בתים אתה מתחיל להיתיאש אתה מבין שזה לא יעבוד כי יש הרבה בתים מה תעשה??

אני מחפש מישהו שאני אוכל לשאול אותו על אותו אדם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    אתה מסתובב באזור ופוגש מאמן,אצה שןאל אותו איפו הבית של ג&#39;ואי והוא עונה לך:"אני לא יודע אבל יש מאמן שנמצא במרינה ואם תנצח אותו בקרב הוא יגלה לך איפו ג&#39;ואי" מה תעשה??

ירין
    אתה אומר:"טריקו" ויסמין:"צ&#39;יקוריטה" ג&#39;ואי הולך לחדר השני וחוזר עם פוכדור ירוק עם סימנים של ירוק קהה ופוכדור ירוק עם כתם אדום.הוא מביא לך את הפוכדור עם הכתם האדום וליסצין את הפוכדור השני מה תעשה עכשיו??

שון
    אתה זוכה ב2 מתקפות לפוקימונים שלך תבחר למי להביא אתה יכול 2לאחד או 1 לאחד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את הפוכדור והולך למקום ממנו הגעת והולך ימינה, אתה ממשיך ללכת ופוגש בביריון שאומר לך:"אם לא תנצח אותי בקרב לא תוכל לעבור טוב צא דאסקולפס" וזורק פוכדור לאוויר שממנו יוצא דאסקולפס
    מה תעשה??

Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 13 2009, 11:09 PM
    תמיר
    אוקיי תזכור שבעמוד הזה ההמשך=]
    ~&#33;~~~~~~~~~~~
    קקליאון מתגלגל הצידה וחומק בקלות מפעימת המים הראשונה,קרודנט ממשיך לשלוח פעימות מים בקצב אדיר ולבסוף אחת מהן פוגעת בו והוא משנה את סוגו למים=],קקליאון נפגע מפעימות המים של קרודנט אך זנ לא מזיז לו קרודנט מתעצבן ורץ אל קקליאון עם פטיש סרטן קקליאון מחכה שהוא יתקרב ומלקק אותו בשנייה שהוא בא לתקוף עם פטיש הסרטן שלו קרודנט מתעצבן והוא מכין פעימת אופל מה תעשה??
    אני לא צריך.יש כפתור בצד של כל נושא שלוקח אותי להודעה הראשונה שלא ראיתי =]
    --
    "תתחמק,תשתמש בהצקה,החזקה ואז חבטת זעם&#33;"

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 10:24 AM
    מייקל
    אתה מסתובב באזור ופוגש מאמן,אצה שןאל אותו איפו הבית של ג&#39;ואי והוא עונה לך:"אני לא יודע אבל יש מאמן שנמצא במרינה ואם תנצח אותו בקרב הוא יגלה לך איפו ג&#39;ואי" מה תעשה??

אני הולך למרינה,"מי זה בכלל ג&#39;ואי?&#33;"אני חושב לעצמי ומחפש את המאמן
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 10:24 AM

ירין
    אתה אומר:"טריקו" ויסמין:"צ&#39;יקוריטה" ג&#39;ואי הולך לחדר השני וחוזר עם פוכדור ירוק עם סימנים של ירוק קהה ופוכדור ירוק עם כתם אדום.הוא מביא לך את הפוכדור עם הכתם האדום וליסצין את הפוכדור השני מה תעשה עכשיו??
    "תודה&#33;" אני אומר ליסמין"טוב בוא נוציא את הפוקימונים שלנו&#33; טריקו צא&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    אתה הולך למרינה ורואה שם המון דייגים,כמה חנויות דייג ומאמנים אבל הדבר שהכי מושך את תשומת לבך הוא 2 אנשים מוזרים ~~ ~~ נלחמים נגד מאמן ~~ את הפוקימונים שלהם אתה לא מצליח לזהות מה תעשה??

ירין
    אתה מוציא את טריקו והוא נראה שמח במיוחד גם יסמין מוציא את הצ&#39;יקוריטה שלה מה תעשה??~אתה צריך ללכת לתחנת המשטרה אתה זוכר=]~

תמיר
    קקליאון מתחמק ותוקף בצהקה שלא משפיע על קרודנט,קרודנט תוקף בפעימת מים ופוגע בקקליאון שהודף את פעימת המים אם אגרופו ורץ אל קרודנט בשביל לתקוף אותו באחיזה... קקליאון מוציא את לשונו הארוכה ותופס את קרודנט ביד ואוחז בחוזקה עד כדי כך שקרודנט נאנק מכאבים והוא מתחיל לצווח,קקליאון משחרר וישר אחרי כך תוקף בחבטות זעם על אותו המקום בו אחז ושובר לקרודנט את היד.קרודנט זועק מכאבים והבריון מחזיר אותו לפוכדור ואז אומר:"תעבור" והוא הולך משם בעצמו מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 04:00 PM
    מייקל
    אתה הולך למרינה ורואה שם המון דייגים,כמה חנויות דייג ומאמנים אבל הדבר שהכי מושך את תשומת לבך הוא 2 אנשים מוזרים ~~ ~~ נלחמים נגד מאמן ~~ את הפוקימונים שלהם אתה לא מצליח לזהות מה תעשה??

אני מתקרב בשביל לראות מה קורה שם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 04:00 PM

ירין
    אתה מוציא את טריקו והוא נראה שמח במיוחד גם יסמין מוציא את הצ&#39;יקוריטה שלה מה תעשה??~אתה צריך ללכת לתחנת המשטרה אתה זוכר=]~
    אני יכול לספר ליסמין על זה?
    -------
    "בואי אחרי" אני מחזיק אותה ומחפש את התחנה
    --------

-------

Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 05:00 PM
    תמיר
    קקליאון מתחמק ותוקף בצהקה שלא משפיע על קרודנט,קרודנט תוקף בפעימת מים ופוגע בקקליאון שהודף את פעימת המים אם אגרופו ורץ אל קרודנט בשביל לתקוף אותו באחיזה... קקליאון מוציא את לשונו הארוכה ותופס את קרודנט ביד ואוחז בחוזקה עד כדי כך שקרודנט נאנק מכאבים והוא מתחיל לצווח,קקליאון משחרר וישר אחרי כך תוקף בחבטות זעם על אותו המקום בו אחז ושובר לקרודנט את היד.קרודנט זועק מכאבים והבריון מחזיר אותו לפוכדור ואז אומר:"תעבור" והוא הולך משם בעצמו מה תעשה??
    אני מחייך בהנאה,נכנס לעיר ומחפש מרכז הפוקימונים לישון בו.

13. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    אתה מתקרב ורואה קרב פוקימונים כפול שבו משתתפים גרואולייט ונידורינה נגד רייהורן ופלוטזל
    VS
    מה תעשה??

ירין
    כן
    ~~~~~
    אתה חוזרים לעיר ומחפשים את תחנת המשטרה אחרי כמה דקות של חיפושים אתם רואים ביניין בינוני שעליו כתוב~police center~ מה תעשה??

תמיר
    אתה הולך עם חיוך על הפנים ומחפש את מרכז הפוקימונים,אחרי דקה של חיפוש אתה מוצא אותו ביניין קטן עם גג אדום,דלתות לייזר אוטומתיות ושלט גדול שרשום עליו~pokemon center~ מה תעשה.?.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 04:50 PM

ירין
    כן
    ~~~~~
    אתה חוזרים לעיר ומחפשים את תחנת המשטרה אחרי כמה דקות של חיפושים אתם רואים ביניין בינוני שעליו כתוב~police center~ מה תעשה??

"בואי נכנס.תכב אני אסביר לך.." אני אומר לה ונכנס
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 04:50 PM
    מייקל
    אתה מתקרב ורואה קרב פוקימונים כפול שבו משתתפים גרואולייט ונידורינה נגד רייהורן ופלוטזל
    VS
    מה תעשה??

אני יעזוב אותם ואחפש את המאמן ממקודם,נראה לי קוראים לו ג&#39;ואי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 15 מתוך 32 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •