Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 32 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 471
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מייקל
    ג'ואי זה הזקן שאתה צריך לצוא תבית המאמן המיסתורי הוא זה שיודע תמיקום והוא יגלה אותו רק אם תנצח בקרב
    ~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת משם אך עדיין מסתכל איך הם נלחמים אתה ממשיך ללכת ופתאום אתה שומע צעקות:"חכה חכה אנחנו נחזור ונינקום בך אתה תשלם על זה שהיתעסקת עם ציידי הפוקימונים" מה תעשה??

ירין
    אתם נכנסים לתחנה ורואים בכניסה איש בעל שיער כסוף לבוש בחליפה שחורה והוא אומר:"אתה בטח ירין ואז בטח יסמין אני צודק??" מה תענה לו??

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 05:38 PM

ירין
    אתם נכנסים לתחנה ורואים בכניסה איש בעל שיער כסוף לבוש בחליפה שחורה והוא אומר:"אתה בטח ירין ואז בטח יסמין אני צודק??" מה תענה לו??
    "כן!" אני אומר לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 10:24 AM
    שון
    אתה זוכה ב2 מתקפות לפוקימונים שלך תבחר למי להביא אתה יכול 2לאחד או 1 לאחד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את הפוכדור והולך למקום ממנו הגעת והולך ימינה, אתה ממשיך ללכת ופוגש בביריון שאומר לך:"אם לא תנצח אותי בקרב לא תוכל לעבור טוב צא דאסקולפס" וזורק פוכדור לאוויר שממנו יוצא דאסקולפס
    מה תעשה??
    רק לפוקימון אחד? ואפשר כל מתקפה?
    אם כן אז זה מה שאני רוצה ואם לא אז אני אשנה:
    קרן קרח ומכת ברק לסטאריו
    ----------------------
    &#39;&#39;סוף סוף קרב רציני נגד מאמן&#39;&#39; אני אומר לעצמי
    &#39;&#39;אתה יכול כבר לתת לי לעבור מראש כי אני בטוח לגמרי שאני אנצח&#39;&#39; אני אומר לביריון כדי להתגרות בו
    &#39;&#39;צא לרביטר, תתחיל עם סופת חול ואז תשתמש בצווחה&#39;&#39; אני אומר ללרביטר

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 05:38 PM
    מייקל
    ג&#39;ואי זה הזקן שאתה צריך לצוא תבית המאמן המיסתורי הוא זה שיודע תמיקום והוא יגלה אותו רק אם תנצח בקרב
    ~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת משם אך עדיין מסתכל איך הם נלחמים אתה ממשיך ללכת ופתאום אתה שומע צעקות:"חכה חכה אנחנו נחזור ונינקום בך אתה תשלם על זה שהיתעסקת עם ציידי הפוקימונים" מה תעשה??

"ציידי פוקימונים?&#33;"אני חושב לעצמי וישר רץ אל אותו המאמן,"תגיד,מה קרה?"אני שואל אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 16 2009, 05:50 PM
    תמיר
    אתה הולך עם חיוך על הפנים ומחפש את מרכז הפוקימונים,אחרי דקה של חיפוש אתה מוצא אותו ביניין קטן עם גג אדום,דלתות לייזר אוטומתיות ושלט גדול שרשום עליו~pokemon center~ מה תעשה.?.
    אני נכנס ומבקש חדר לישון מהאחות ג&#39;וי.
    אני הולך לישון בחדר שהיא נותנת לי

6. AllwaysStriveAndProsper
    תמיר
    אתה נכנס ומבקש חדר, האחות מוציא מפתח ואומרת :"הינה זה המפתח החדר בקומה השנייה מס&#39; 5" אתה עולה לקומה השנייה ונכנס לחדר מס&#39; 5 אתה מוריד בגדים והולך לישון...
    למחרת:אתה מיתעורר מה תעשה??

שון
    אתה יכול להיא מתקפה אחת ל2 פוקימון כאילו לסטרמי ולעוד מישו 1 לסטארמי ואחת למשל ללרביטר הבנת?
    ~~~~~~~~~
    לרביטר יוצא והבריון אומר:"חחחחעחעח זה כל מה שיש לך צא דאסקולפס אגרוף צל וישר אחריו אגרוף קרח ואז מתקפת על חושי" דאסקולפס מתחיל לעוף לכיוונו של לרביטר ומכין את אגרוף הצל שלו בינתיים לרביטר תוקף בסופת חול ומסתרר מדאסקולפס,הבריון צועק:"דאסק מתקפת רוח מאיימת ואז אגרוף צל כדור צל ועל חושי" דאסקולפס משנה מהלך ל רוח מאיימת שפוגעת בלרביטר ומפזרת את החול,דאסקולפס מתקדם אל לרביטר ותוקף באגרוף צל במעיף את לרביטר כ2מטרים אחורה. לרביטר תוקף בצווחה שפוגעת בשמיעה של דאסקול ומוציא אותו מריכוז מה תעשה??

מייקל
    אתה רץ אל המאמן ושואל אותו" מה קרה" והוא עונה לך:"הפושעים האלה רוצים לקחת את ביצת הבגון שלי אבל אני סיברתי ואז הם איתגרו אותי לקרב על הביצה וניצחתי והם רוצים לנקום בי" מה תעשה??

ירין
    "טוב אז בואו איתי למשרד שלי" הוא אומר ומוביל אתכם למשרדו.אתם נכנסים ומתיישבים על הכורסה שבחדר."טוב אתם רוצים ליהיות בלשים נכון?" הוא אור לכם מה תענה??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 12:45 PM
    שון
    אתה יכול להיא מתקפה אחת ל2 פוקימון כאילו לסטרמי ולעוד מישו 1 לסטארמי ואחת למשל ללרביטר הבנת?
    ~~~~~~~~~
    לרביטר יוצא והבריון אומר:"חחחחעחעח זה כל מה שיש לך צא דאסקולפס אגרוף צל וישר אחריו אגרוף קרח ואז מתקפת על חושי" דאסקולפס מתחיל לעוף לכיוונו של לרביטר ומכין את אגרוף הצל שלו בינתיים לרביטר תוקף בסופת חול ומסתרר מדאסקולפס,הבריון צועק:"דאסק מתקפת רוח מאיימת ואז אגרוף צל כדור צל ועל חושי" דאסקולפס משנה מהלך ל רוח מאיימת שפוגעת בלרביטר ומפזרת את החול,דאסקולפס מתקדם אל לרביטר ותוקף באגרוף צל במעיף את לרביטר כ2מטרים אחורה. לרביטר תוקף בצווחה שפוגעת בשמיעה של דאסקול ומוציא אותו מריכוז מה תעשה??
    אז אני רוצה לשים קרן קרח לסטאריו וריקוד דרקון ללרביטר
    ---------------------
    &#39;&#39;תחזיק מעמד לרביטר, עכשיו תתקוף מהר עם נשיכה בזמן שדאסקלופס לא מרוכז&#39;&#39; אני אומר ללרביטר

8. AllwaysStriveAndProsper
    שון
    קיבלת=]
    ;~~~~;
    לרביטר תוקף בנשיכה את דאסקולופס~אני יקצר את זה לדאסק~ ופוגע בו,דאסק חוזר לעצמו והוא מכין כדור צל עוצמתי וגדול שעומד לעוף אל לרביטר מה תעשה??

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 01:19 PM
    שון
    קיבלת=]
    ;~~~~;
    לרביטר תוקף בנשיכה את דאסקולופס~אני יקצר את זה לדאסק~ ופוגע בו,דאסק חוזר לעצמו והוא מכין כדור צל עוצמתי וגדול שעומד לעוף אל לרביטר מה תעשה??
    &#39;&#39;תשתמש במפולת סלעים כדי לחסום את כדור הצל&#39;&#39; אני אומר ללרביטר

10. משתמש מנוסה

ירין
    "טוב אז בואו איתי למשרד שלי" הוא אומר ומוביל אתכם למשרדו.אתם נכנסים ומתיישבים על הכורסה שבחדר."טוב אתם רוצים ליהיות בלשים נכון?" הוא אור לכם מה תענה??
    "כן&#33;" אני עונה לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. משתמש מנוסה

מייקל
    אתה רץ אל המאמן ושואל אותו" מה קרה" והוא עונה לך:"הפושעים האלה רוצים לקחת את ביצת הבגון שלי אבל אני סיברתי ואז הם איתגרו אותי לקרב על הביצה וניצחתי והם רוצים לנקום בי" מה תעשה??
    "פושעים?&#33;מי האנשים האלו?למה הם רצו לקחת לך את הביצה?"אני שואל אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה =] בקרוב יהיה ספיישל המכון הראשוון =]

מייקל
    המאמן עונה לך:"אמרתי לך מיהם כבר אבל אני יסביר לך עליהם יותר,הם חבורת ציידים שודדים או איך שתקרא להם.
    אנשים עשירים שוכרים אותם בשביל שהם ישיגו להם פוקימוניםנדירים אך עכשיו זה הישתנה הם תופסים,צדים וגונבים פוקימוני דרקון וברזל כדי לפזר אותם בערים וכשהם יגיע פוקימוןהדרקון האפל הם ישתמשו בפוקימוני הרברזל כדי להכין את פוכדור הרבזל האגדי ולתפוס אותו ובכך לשלוט בעולם ואנחנו חייבים לעצור אותם" מה תעשה??

ירין
    "אוקיי,אתם תיצטרכו חליפה,תג,מכשיר קשר,4000&#036; ואקדח. תבוא איתי למחלקת חלוקת חפצים" הוא אומר ויוצא מהחדר,אתם הולכים אחריו ומגיעים למין מחסן ושם אתם מקבלים את הציוד הנדרש. אחר כך מר.בראון מוביל אתכם לחדר אחר ואז אומר לכם:"אתם יודעים מה המטרה שלכם?" מה תענה לו??

שון
    כדור הצל מתקדם במהירות אל לרביטר שתוקף בגלישת אבנים שעוצרת את כדור הצל אך לא את דאסקולפס שתוקף את לרביטר בעל חושי ומעיף אותו לאוויר ומשם מטיח אותו על האדמה וככה במשך 3 פעמים לרביטר נראה פצוע ומותש מה תעשה.??

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 04:35 PM

ירין
    "אוקיי,אתם תיצטרכו חליפה,תג,מכשיר קשר,4000&#036; ואקדח. תבוא איתי למחלקת חלוקת חפצים" הוא אומר ויוצא מהחדר,אתם הולכים אחריו ומגיעים למין מחסן ושם אתם מקבלים את הציוד הנדרש. אחר כך מר.בראון מוביל אתכם לחדר אחר ואז אומר לכם:"אתם יודעים מה המטרה שלכם?" מה תענה לו??
    "כן..תזכיר לי..( תספר לי תעשה כיאילו אני יודע..)" אני אומר
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 04:35 PM

מייקל
    המאמן עונה לך:"אמרתי לך מיהם כבר אבל אני יסביר לך עליהם יותר,הם חבורת ציידים שודדים או איך שתקרא להם.
    אנשים עשירים שוכרים אותם בשביל שהם ישיגו להם פוקימוניםנדירים אך עכשיו זה הישתנה הם תופסים,צדים וגונבים פוקימוני דרקון וברזל כדי לפזר אותם בערים וכשהם יגיע פוקימוןהדרקון האפל הם ישתמשו בפוקימוני הרברזל כדי להכין את פוכדור הרבזל האגדי ולתפוס אותו ובכך לשלוט בעולם ואנחנו חייבים לעצור אותם" מה תעשה??

מה יהיה בספיישל?
    -------
    "חייבים לעצור אותך&#33;,דרך אגב אני מייקל,מייקל גרייבס"אני אומר לו,"אז מה עושים?&#33;"אני שואל אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    "אי אפשר לעצור אותם,יש להם נשקים קטלניים והם לא פוחדים להישתמש בהם"הוא עונה לך מה תעשה??

ירין
    המטרה כתובה בדף הראשי איפו שמוסבר על הבלשים=]
    ושחכת כבר מה קרה מקודם בחוף??=]
    ~~~~~~~~~
    "טוב קודם צריך לדעת אם אתם רוצים ליהיות שניכם בצוות ומה שם הצוות שלכם" הוא אומר, מה תענה??

עמוד 16 מתוך 32 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •