Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 32 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 471
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 06:55 PM

ירין
    המטרה כתובה בדף הראשי איפו שמוסבר על הבלשים=]
    ושחכת כבר מה קרה מקודם בחוף??=]
    ~~~~~~~~~
    "טוב קודם צריך לדעת אם אתם רוצים ליהיות שניכם בצוות ומה שם הצוות שלכם" הוא אומר, מה תענה??
    אני יודע קארתי..
    כן..
    -----
    "ממ עוד מעט נחליט וכן אני רוצה להיות בצוות איתה.. אתת רוצה?" אני שואל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 04:35 PM
    שון
    כדור הצל מתקדם במהירות אל לרביטר שתוקף בגלישת אבנים שעוצרת את כדור הצל אך לא את דאסקולפס שתוקף את לרביטר בעל חושי ומעיף אותו לאוויר ומשם מטיח אותו על האדמה וככה במשך 3 פעמים לרביטר נראה פצוע ומותש מה תעשה.??
    &#39;&#39;אוי לא, זה לא טוב, אני חייב לסיים את הקרב עכשיו לפני שלרביטר יאבד את כל כוחו&#39;&#39; אני חושב לעצמי
    &#39;&#39;לרביטר תשתמש בסופת חול ואז תעבור לריקוד דרקון כדי להתחזק בזמן שסופת החול מעכבת את דאסקלופס, אחרי זה קפוץ עליו עם מתקפת הנשיכה הכי חזקה שאתה יכול&#39;&#39; אני אומר ללרביטר

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    "כן בטח שאני רוצה ליהיות איתך בצוות"יסמין אומרת ונראה שהיא מסמיקה קלות ;), מר בראון אומר:"טוב אז אתם צוות המשימה הראשונה היא להגיע לעיר דנג&#39;ו ולעצור את ציידי הפוקימונים מלגנוב את הסוואבלו של האחות ג&#39;וי של העיר" מה תעשה??

שון
    לרביטר מנסה לתקוף בסופת חול ומצליח,בזמן שלרביטר יצר סופת חול דאסקולפס היתחזק בעזרת מתקפת שלוות נפש.לרביטר משתמש בריקוד דרקון מתחזק ויוצא במתקפת נשיכה עוצמתית אך דאסקולפס עוצר אותה במתקפת על חושי שעוצרת את לרביטר מלזוז כאילו שהוא כלוא בתוך כלא בלתי נראה מה תעשה??

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 07:53 PM
    ירין
    "כן בטח שאני רוצה ליהיות איתך בצוות"יסמין אומרת ונראה שהיא מסמיקה קלות ;), מר בראון אומר:"טוב אז אתם צוות המשימה הראשונה היא להגיע לעיר דנג&#39;ו ולעצור את ציידי הפוקימונים מלגנוב את הסוואבלו של האחות ג&#39;וי של העיר" מה תעשה??
    "טוב&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 07:53 PM
    שון
    לרביטר מנסה לתקוף בסופת חול ומצליח,בזמן שלרביטר יצר סופת חול דאסקולפס היתחזק בעזרת מתקפת שלוות נפש.לרביטר משתמש בריקוד דרקון מתחזק ויוצא במתקפת נשיכה עוצמתית אך דאסקולפס עוצר אותה במתקפת על חושי שעוצרת את לרביטר מלזוז כאילו שהוא כלוא בתוך כלא בלתי נראה מה תעשה??
    &#39;&#39;וואו, הדאסקלופס הזה ממש קשוח&#39;&#39; אני חושב לעצמי ומתחיל להילחץ
    &#39;&#39;אל תיכנע לרביטר, אני יודע שאתה יכול, תנסה להשתמש בצווחה כדי לגרום לדאסקלופס לאבד את הריכוז בעל-חושי ואז תעבור מהר למפולת סלעים&#39;&#39; אני אומר ללרביטר בתקווה שיישאר לו כוח

6. AllwaysStriveAndProsper
    שון
    הכל תלוי ב:
    1 נצחון 2 הפסד
    אתה בחרת:
    Roma MaDaRa אומר/ת:
    תבחר מספר 1 או 2?
    @Shon@ אומר/ת:
    2
    ~~~~~~~~~~~~~~
    לרביטר מנסה לצווח אך דאסקולפס תוקף בכדור צל בשנייה שהוא משחרר את לרביטר ממתקפת העל חושי ומחסל אותו מה תעשה הבריון נראה גאה בדאסקולפס שלו אך באותו הזמן גם מפחיד. מה תעשה.?

ירין
    אתה ויסמין יוצאים לדרך לעיר דנג&#39;ו,בדרך יסמין שואלת אותך:"אז איך נקרא לקבוצה??" מה תענה??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 09:00 PM
    שון
    הכל תלוי ב:
    1 נצחון 2 הפסד
    אתה בחרת:
    Roma MaDaRa אומר/ת:
    תבחר מספר 1 או 2?
    @Shon@ אומר/ת:
    2
    ~~~~~~~~~~~~~~
    לרביטר מנסה לצווח אך דאסקולפס תוקף בכדור צל בשנייה שהוא משחרר את לרביטר ממתקפת העל חושי ומחסל אותו מה תעשה הבריון נראה גאה בדאסקולפס שלו אך באותו הזמן גם מפחיד. מה תעשה.?
    &#39;&#39;תחזור לרביטר, נתת קרב מעולה&#39;&#39; אני אומר ללרביטר ומחזיר אותו לפוקדור
    &#39;&#39;כמו שסיכמנו, אני הפסדתי אז אני לא יכול לעבור. תודה רבה על קרב טוב, למדתי ממנו כמה דברים, בפעם הבאה אני אחזור ואנצח&#39;&#39; אני אומר לביריון והולך לחפש מקום טוב להתאמן בו

8. AllwaysStriveAndProsper
    שון
    "הייי ילד אני כאן תמיד תבוא כשתיהיה מאומן עד אז תיקח את זה הוא אומר וזורק אלייך קופסא קטנה מה תעשה??

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 09:00 PM

ירין
    אתה ויסמין יוצאים לדרך לעיר דנג&#39;ו,בדרך יסמין שואלת אותך:"אז איך נקרא לקבוצה??" מה תענה??
    " נקרא לה "00-י" הבנת, הי של ושלך.." אני אומר
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 09:13 PM
    שון
    "הייי ילד אני כאן תמיד תבוא כשתיהיה מאומן עד אז תיקח את זה הוא אומר וזורק אלייך קופסא קטנה מה תעשה??
    אני פותח את הקופסא כדי לראות מה יש בה

11. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    [QUOTE]

שם משתמש:kretorrbwly
    שם במשחק:לורן דלריב
    צורת פנייה:לורן
    תמונה:

עבודה:שניהם
    רקע:לורן נולד למשפחה עשירה. כמה ימים לפני שנולד יצא אביו לחיפוש אחר פוקימון עתיק. משפחתו שמרה על קשר של פעם ביום, אך בדיוק ביום שנולד לורן הפסיק הקשר ביניהם. ברגע שנותק הקשר התמוטט מצבם והם הפכו לעניים. לורן טיפל באחיו הקטנים ואימו עבדה במעון היום לפוקימונים. הוא תמיד חלם שיהיו לו פוקימונים משלו, אך פחד לצאת ולהשאיר את אימו בודדה. יום אחד הלך לורן עם אימו למעון ופגש שם איווי. התברר שהיא גורה קטנה שרק עכשיו יצאה מהביצה. היא הייתה חולה ואמרו שמצבה קשה, אך לורן החליט לטפל בה עד שתחלים. לאחר חודש שבו טיפל בה כל יום, היא הבריאה. הם נפרדו והאיווי נבלעה בין עצי היער. זה רק חיזק את החלטתו לקבל פוקימון משלו, אך עדיין היה צריך לדבר על זה עם אימו. למחרת הוא שאל אותה ולאחר ויכוח הצליח לשכנע אותה. והנה הוא עומד על מפתן הדלת, מנופף לאימו ולאחיו, ויוצא למסע שאולי ישנה את חייו...
    כסף:5000&#036;
    חפצים:5פוכדורים,מפה ופוקידע.
    פוקימונים:
    תגים:
    פוקימון התחלתי: ראלטס(זכר)
    בקשות:

שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

12. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 18 2009, 06:55 PM
    מייקל
    "אי אפשר לעצור אותם,יש להם נשקים קטלניים והם לא פוחדים להישתמש בהם"הוא עונה לך מה תעשה??
    "בוא אחרי"אני אומר לו ומתחיל לחפש את תחנת המשטרה הקרובה ואת השוטרת ג&#39;ני
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

13. AllwaysStriveAndProsper
    כן יש מקום תערוך תהודעה ותשים שם טופס =]

מייקל
    "לא אני לא רוצה להיתלונן זה יותר גרוע בקיצור אני אברח לבינתיים לבית המסתור שלי נתראה" הוא אומר ובורח משם במהירות בדרך נופל לו משהו אתה לא מצליח לראות מה זה רק שזה נוצץ מה תעשה??

שון
    אתה פותח את הקופסא הקטנה ומגלה בתוכה:

מפה של הדרך שבה אתה נמצא מה תעשה??

ירין
    "לא משו אני מעדיפה משו כמו קאטה מה אתה אומר?"עונה לך יסמין מה תענה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 19 2009, 08:42 PM

ירין
    "לא משו אני מעדיפה משו כמו קאטה מה אתה אומר?"עונה לך יסמין מה תענה??
    "טוב.." אני אומר לה ומחבק אותה
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 19 2009, 08:42 PM
    שון
    אתה פותח את הקופסא הקטנה ומגלה בתוכה:

מפה של הדרך שבה אתה נמצא מה תעשה??
    &#39;&#39;מגניב, תודה&#39;&#39; אני צועק לביריון מרחוק
    אני מסתכל במפה ומחליט ללכת לכיוון האגם כדי להתאמן שם

עמוד 17 מתוך 32 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •