Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 32 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 471
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 30 2009, 11:40 PM

מייקל
    אתה רץ למקום ממנו הגיעו הצרחות ורואה את אותו המאמן שוכב מת על המדרכה נראה שירו לו בחזה מה תעשה??
    "והנה דוגמא טובה לבחור מטומטם"אני אומר ומחפש את ג'ואי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שון
    סטאריו קופץ אל ספינדה ושולח קרן קרח שספינדה חומק ממינה בצוות כפול ואז שניים מהשיכפולים מקפיצים את הספינדה האמיתי אל סטאריו והוא תוקף אותו בקרב מגע,סטאריו נפגע קשות מה תעשה??

מייקל
    האחות ג'ואי??
    ~~~~~~~~~
    אתה מסתכל סביב ורואה שאף אחד עדיים לא שם לב למה שקרה פרט לשתי בחורות שברחו משם בצרחות מה תעשה??

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 30 2009, 11:40 PM
    ירין
    לא עכשיו תדע למה=]
    ;~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את סקווירטל מהפוכדור ופתאום שומע מישו אומר לך:"אתה לא תתפוס אותו כי הוא שלי" אתה מתסכל מי אמר לך את זה ורואה מאמן צעיר~תיאור:שיער בצבע חום,גובה בינוי,רזה,שזוף,עיניים כחולות,חולצה צהובה,מכנסי ג'ינס,נעלי ספורט שחורות.~ מה תעשה?
    "מצתער ללא ידעתי..דווקא לא ציפתי לפוקימון כזה חזק כאן...קוראים לי ירין וזאת חברה שלי יסמין!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 30 2009, 11:47 PM
    שון
    סטאריו קופץ אל ספינדה ושולח קרן קרח שספינדה חומק ממינה בצוות כפול ואז שניים מהשיכפולים מקפיצים את הספינדה האמיתי אל סטאריו והוא תוקף אותו בקרב מגע,סטאריו נפגע קשות מה תעשה??
    &#39;&#39;בסדר סטאריו, תשתמש עכשיו בשיקום כדי להחזיר את הכוח שאיבדת&#39;&#39; אני אומר לסטאריו ובאותו רגע עולה לי רעיון לטכניקה חדשה
    &#39;&#39;סטאריו קפוץ לתוך המים שבאגם ואז תשתמש באקדח מים בזמן שאתה מסתובב בתוכו&#39;&#39; אני אומר לסטאריו ומקווה שזה יעבוד

5. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    "אמממ לא נורא שמי הוא טום רוצה קרב אולי?" הוא אומר, מה תענה לו??
    מראה של האיש בספרייט-

שון
    סטאריו משתמש בשיקום בזמן שספינדה מתקדם אליו במהיות במתקפת בעיטה סטאריו קופץ למים וחומק מספינדה ששולח על סטאריו כדור צל בזמן שסטאריו שולח אקדח מים אקדח המים וכדור הצל מתנגשים ונהדפים מה תעשה??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 30 2009, 11:47 PM

מייקל
    האחות ג&#39;ואי??
    ~~~~~~~~~
    אתה מסתכל סביב ורואה שאף אחד עדיים לא שם לב למה שקרה פרט לשתי בחורות שברחו משם בצרחות מה תעשה??
    אני ממשיך לחפש את ג&#39;ואי(הזקן הזה שמביא פרס..).
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 09:41 AM
    שון
    סטאריו משתמש בשיקום בזמן שספינדה מתקדם אליו במהיות במתקפת בעיטה סטאריו קופץ למים וחומק מספינדה ששולח על סטאריו כדור צל בזמן שסטאריו שולח אקדח מים אקדח המים וכדור הצל מתנגשים ונהדפים מה תעשה??
    לא הבנת את הטכניקה שרציתי לעשות
    אבל לא משנה
    -------------------------
    &#39;&#39;עכשיו תשתמש מהר בדחיפה בזמן שספינדה בהלם מההתנגשות&#39;&#39; אני אומר לסטאריו בשקט

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 09:41 AM
    ירין
    "אמממ לא נורא שמי הוא טום רוצה קרב אולי?" הוא אומר, מה תענה לו??
    מראה של האיש בספרייט-
    "בשמחה&#33; טריקו צא&#33;" אני אומר
    ---
    אתה יכול לערוך את ההודעה הראשית ורק לעשות רווח קטן אולי בטופס שלי? אולי זה יעזור לבעיה...
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    "אממ טריקו צא סאסורי" המאמן אומר בזמן שהוא זורק פוכדור לאוויר מהפוכדור יוצא פוקימון שנראה כך~~ ואז המאמן מוסיף:"אני מבין למה אתה מופתע, זהו פוקימון שבלתי אפשרי למצוא במחוז ושמו סמירגל, אבל הכינוי שלו זה סאסורי ,טוב סאסורי צא מתקפת אחיזה ואז התחה וישר אחרי ההתחה כדור צל וחסל אותו עם חיתוך" סמירגל יוצא לכיוון טריקו ומנסה לתפוס אותו בעזרת זנבו הארוך מה תעשה??

שון
    מי אמר שספינדה בהלם?
    ~;~~~~~
    ספינדה וסטאריו תוקפים בהיתקלות ונתקלים אחד בשני מה שגורר לפציעה חמורה לשניהם,סטאריו נופל למים וצף על המים אך ספינדה נופל לקרקעית האגם מה תעשה??

מייקל
    אתה ממשיך לחפש את ביתו של ג&#39;ואי ונזכר שאתה צריך למצוא מאמן להילחם בו,לנצח בקרב ואז הוא יגיד לך איפו ג&#39;ואי נמצא.אתה הולך במרינה ורואה נער יושב ומנגן על גיטרה מה תעשה??
    מראה הנער~~

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 03:37 PM
    ירין
    "אממ טריקו צא סאסורי" המאמן אומר בזמן שהוא זורק פוכדור לאוויר מהפוכדור יוצא פוקימון שנראה כך~~ ואז המאמן מוסיף:"אני מבין למה אתה מופתע, זהו פוקימון שבלתי אפשרי למצוא במחוז ושמו סמירגל, אבל הכינוי שלו זה סאסורי ,טוב סאסורי צא מתקפת אחיזה ואז התחה וישר אחרי ההתחה כדור צל וחסל אותו עם חיתוך" סמירגל יוצא לכיוון טריקו ומנסה לתפוס אותו בעזרת זנבו הארוך מה תעשה??
    "מהר מכת בוץ לעניים שלו ואז תתחמק עם התקפה מהירה ותתפוס לו בזנב ותעיף אותו ואשאיבה&#33;" אני אומר
    --------

-------

11. משתמש מנוסה
    שון
    מי אמר שספינדה בהלם?
    ~;~~~~~
    ספינדה וסטאריו תוקפים בהיתקלות ונתקלים אחד בשני מה שגורר לפציעה חמורה לשניהם,סטאריו נופל למים וצף על המים אך ספינדה נופל לקרקעית האגם מה תעשה??
    בטעות יצא לי חחח
    -------------------
    &#39;&#39;אוי לא, זה לא טוב, סטאריו תרד לקרקעית האגם ותציל את ספינדה&#39;&#39; אני אומר לסטאריו ומקווה שספינדה בסדר

12. משתמש מנוסה

מייקל
    אתה ממשיך לחפש את ביתו של ג&#39;ואי ונזכר שאתה צריך למצוא מאמן להילחם בו,לנצח בקרב ואז הוא יגיד לך איפו ג&#39;ואי נמצא.אתה הולך במרינה ורואה נער יושב ומנגן על גיטרה מה תעשה??
    מראה הנער~~
    "בואנה אחי...אתה מזייף ברמות&#33;&#33;&#33;&#33;"אני צועק לו,"יאללה קרב,אחד על אחד&#33;מה אתה אומר?"אני שואל אותו עם חיוך
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    לא שמעתה איך הוא מנגן טוב לא נורא,;
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה תשלם על זה אפס צא גרידוס" הוא אומר בקול עצבני ונחוש בזמן שהוא זורק פוכדור שממנו יוצא גרידוטס אכזרי ~~ ואז המאמן מוסיף:"צא מתקפת משאבת הידרו על הפוקימון שהוא יוציא" מה תעשה??

שון
    סטארריו יורד לקרקעית האגם ופתאום אתה רואה שהאגם מתחיל ליזהור כולו ואז סטאריו עולה עם ספינדה על הגב ואתה קולט את הפוקימון הכי אדיר ומפחיד שראית בחייך יוצא מן האגם אחריהם ~~ הפוקימון עף לשמיים ונוחט ליידך,ואז אתה שומע קול בתוך הראש שאומר:"ילד אתה נבחרת ליהיות השומר של יהלום המים האם אתה מסכים לקבל אותו?" מה תעשה??

ירין
    טריקו נותן מכה על החול שהופך לבוץ ופוגע בסמירגל ובכך טריקו חומק ממתקפת האחיזה,סמירגל מנקה את הבוץ מעיניו ותוקף בהתחה אך טריקו חומק ותוקף אותו בהתקפה מהירה וישר אחריי תופס אותו בזנב ומעיף לאוויר בזמן שסמירגל באוויר טריקו תוקף בשאיבה,סמירגל נופל על האדמה וישר קם ושולח אל טריקו כדור צל מה תעשה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 07:53 PM

ירין
    טריקו נותן מכה על החול שהופך לבוץ ופוגע בסמירגל ובכך טריקו חומק ממתקפת האחיזה,סמירגל מנקה את הבוץ מעיניו ותוקף בהתחה אך טריקו חומק ותוקף אותו בהתקפה מהירה וישר אחריי תופס אותו בזנב ומעיף לאוויר בזמן שסמירגל באוויר טריקו תוקף בשאיבה,סמירגל נופל על האדמה וישר קם ושולח אל טריקו כדור צל מה תעשה??
    "עכשיו תתחמק עם מתקפה מהריה ואז פזילה ואם זה לא עובד מכת בוץ וחבטת שאיבה&#33;" אני אומר
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 07:53 PM
    מייקל
    לא שמעתה איך הוא מנגן טוב לא נורא,;
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה תשלם על זה אפס צא גרידוס" הוא אומר בקול עצבני ונחוש בזמן שהוא זורק פוכדור שממנו יוצא גרידוטס אכזרי ~~ ואז המאמן מוסיף:"צא מתקפת משאבת הידרו על הפוקימון שהוא יוציא" מה תעשה??

"הגרידוס שלך נראה קצת נשי"אני לוחש ומצחקק,"טורטוויג צא&#33;"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תשמש בשאיבה ובספיגה על המשאבת הידרו שלו ואז תקוף אותו בעלי תער ואז בסחרור עלים&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 19 מתוך 32 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •