Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 32 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 471
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    טריקו חומק מכדור הצל ובאותו הזמן תוקף את סמירגל,ואז פתאום סמירגל מתחיל לזהור באור שחור והוא גדל טיפה אך לא משנה כלל, טום צועק בשמחה:"סאסורי עבר את גיל ההיתבגרות עכשיו הוא בוגר יש,סאסורי תראה לו את הכוחות החדשים שלך צא מתקפת קרן על ואחרי שתיתאוש מתקפת זנב ברזל" סמירגל תוקף בקרן על עוצמתית מה תעשה?

מייקל
    שתדע במשחק גרידוס הוא פוקימון מים\דרקון\מעופף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טרטוויג יוצא ותוקף בשאיבה סופגת ששואבת את משאבת ההידרו וגורמת לטרטוויג לזהור באור שחור משונה,
    אחרי שטרטוויג מפסיק לזהור הוא גדל משמעותית והוא נראה בוגר יותר,טרטוויג תוקף במתקפת עלי תער עוצמתית שפוגעת בגרידוס בעוצמה ,המאמן צועק:"גרידוס תקוף במתקפת להביור ואז קרן קרח" גרידוס פותח את פיו וממינו יוצא להביור גדול ששורף את מתקפת סיחרור העלים ומתקדם אל כיוונו של טרטוויג מה תעשה??

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 08:22 PM
    ירין
    טריקו חומק מכדור הצל ובאותו הזמן תוקף את סמירגל,ואז פתאום סמירגל מתחיל לזהור באור שחור והוא גדל טיפה אך לא משנה כלל, טום צועק בשמחה:"סאסורי עבר את גיל ההיתבגרות עכשיו הוא בוגר יש,סאסורי תראה לו את הכוחות החדשים שלך צא מתקפת קרן על ואחרי שתיתאוש מתקפת זנב ברזל" סמירגל תוקף בקרן על עוצמתית מה תעשה?
    "תתחמק עם מתקפה מהירה ואז תפוס אותו בזנב תעיף אותו ושאיבה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 08:22 PM

מייקל
    שתדע במשחק גרידוס הוא פוקימון מים&#092;דרקון&#092;מעופף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טרטוויג יוצא ותוקף בשאיבה סופגת ששואבת את משאבת ההידרו וגורמת לטרטוויג לזהור באור שחור משונה,
    אחרי שטרטוויג מפסיק לזהור הוא גדל משמעותית והוא נראה בוגר יותר,טרטוויג תוקף במתקפת עלי תער עוצמתית שפוגעת בגרידוס בעוצמה ,המאמן צועק:"גרידוס תקוף במתקפת להביור ואז קרן קרח" גרידוס פותח את פיו וממינו יוצא להביור גדול ששורף את מתקפת סיחרור העלים ומתקדם אל כיוונו של טרטוויג מה תעשה??
    הא כן?
    אז טורטוויג הוא פוקימון אש&#092;עשב&#092;חשמל&#092;רעל&#092;מים&#092;ברזל& #092;רגיל.
    להביור זה בכלל מתקפת אש..
    -----------0-------0---------
    "תקוף שוב בשאיבה סופגת ואז בעלי תער וסחרור עלים בכל הכוח&#33;"אני צועק לטורטוויג
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    קרן העל מהירה מידי בשביל טריקו והיא מצליחה לפגוע בו בעוצמה רבה טריקו קרוב להיתעלף כפיתאום טריקו גם מתחיל לזהור אך באור ירוק ואחרי שהזוהר נעלם הוא תוקף בשאיבה עוצמתית שמרפאה את רוב פצעיו,סמירגל מיתאוש ותוקף בזנב ברזל מה תעשה??
    ~~~~~~~~
    תבחר פוקימון מהרשימה שבפרסים של המשימה האחורנה יאנו לפתוח עמוד 20

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 08:58 PM
    ירין
    קרן העל מהירה מידי בשביל טריקו והיא מצליחה לפגוע בו בעוצמה רבה טריקו קרוב להיתעלף כפיתאום טריקו גם מתחיל לזהור אך באור ירוק ואחרי שהזוהר נעלם הוא תוקף בשאיבה עוצמתית שמרפאה את רוב פצעיו,סמירגל מיתאוש ותוקף בזנב ברזל מה תעשה??
    ~~~~~~~~
    תבחר פוקימון מהרשימה שבפרסים של המשימה האחורנה יאנו לפתוח עמוד 20
    איזה מתקפה זו?
    -----
    "יופי עכשיו נסה גם אתה זנב ברזל עם הזנב שלך ותחבוט בו חזק&#33;&#33; ואז שאיבת ג&#39;יגה(נקרא לזה כך..) ומכת בוץ לעינים שלו&#33;&#33;" אני אומר
    ---
    איזה סוג אבסול?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    איזה נראה לך ברזל.אבסול הוא סוג אופל אין לו היתפתחויות.
    ~~~~~~~~~~~~
    טריקו מנסה לחקות את סמירגל אך זה מסתיים בכשלון ופציעה של טריקו,טריקו תוקך בשאיבה אך הפעם היא לא חזקה כמו הקודמת~הקודמת היתחזקה בגלל היכולת של טריקו שכשהוא פצוע מתקפות העשב שלו מתחזקות~וסמירגל מצליח לחמוק ממרחב הפגיעה שלה,סמירגל תוקף במתקפת כדור צל שפוגעת בטריקו שבדיוק עמד לתקוף במכת בוץ ומחסלץ אותו מה תעשה??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 09:19 PM
    ירין
    איזה נראה לך ברזל.אבסול הוא סוג אופל אין לו היתפתחויות.
    ~~~~~~~~~~~~
    טריקו מנסה לחקות את סמירגל אך זה מסתיים בכשלון ופציעה של טריקו,טריקו תוקך בשאיבה אך הפעם היא לא חזקה כמו הקודמת~הקודמת היתחזקה בגלל היכולת של טריקו שכשהוא פצוע מתקפות העשב שלו מתחזקות~וסמירגל מצליח לחמוק ממרחב הפגיעה שלה,סמירגל תוקף במתקפת כדור צל שפוגעת בטריקו שבדיוק עמד לתקוף במכת בוץ ומחסלץ אותו מה תעשה??
    יאללה אבסול&#33;
    ----
    "הייתה מצויין חזור&#33; היה קרב מצויין&#33;" אני אורמ לילד
    --------

-------

8. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    "באמת היה קרב מעולה אבל זה אל הה הוגן כי סאסורי שלי מאומן היטב,לאות תודה כך את הפוקימון הזה אני לא צריך אותו זה אבסול והוא בגיל ההיתבגרות" טום אומר לך בזמן שהוא מביא לך פוכדור שחור מה תעשה??
    מתקפות:
    חיתוך לילה
    היתקלות
    שריטה
    נהמה
    שאגה
    לגלוג
    מבט
    הטעייה
    שיגור~TELEPORT
    התקפה מהירה
    רוח תער

9. משתמש מנוסה
    אתה בכוונה לא מגיב לי?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 10:15 PM
    ירין
    "באמת היה קרב מעולה אבל זה אל הה הוגן כי סאסורי שלי מאומן היטב,לאות תודה כך את הפוקימון הזה אני לא צריך אותו זה אבסול והוא בגיל ההיתבגרות" טום אומר לך בזמן שהוא מביא לך פוכדור שחור מה תעשה??
    מתקפות:
    חיתוך לילה
    היתקלות
    שריטה
    נהמה
    שאגה
    לגלוג
    מבט
    הטעייה
    שיגור~TELEPORT
    התקפה מהירה
    רוח תער
    "תודה&#33;" אני אומר ומכניס את הפוכדור לחגורה
    --
    איפה אנחנו?
    --------

-------

11. AllwaysStriveAndProsper
    שיט סליחה לא ראיתי תהודעה שלך =&#092;
    ~~~~~~~
    מייקל
    הוא לומד להביור בTH
    ותאמין לי שלא סתם שמתי אותו ב3 סוגים תחשוב לבד הוא נמצא אצל מנהיגת מכון הדרקונים ואצל לאנס מאמן הדרקונים גם צ&#39;ריזרד ואיירודקטייל שונו לסוגים שלהם+דרקון ואתה תראה עוד פוקימונים כאלה .
    ~~~~~~~~~~~
    טרטוויג לא תוקף וקופץ עצידה ברגע שהלהביור עמד לפגוע בו וחמק בכך,טרטויג תוקף בשאיבה סופגת ומחזק את עצמו ואז הוא תוקף בעלי תער שפוגעים בגרידוס לפני שהוא מפסיק לסיים לטעון את קרן הקרח שלו,טרטוויג מסתחרר במקום ותוקף בסיחרור עלים וחוסם בעזרת מתקפה זו את קרן הקרח של גרידוס,גרידוס תוקף בזעם דרקון מה תעשה??

12. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אתם בדרך שמובילה לעיר דנג&#39;ו
    ~~~~~
    "אין בעד מה"הוא עונה והולך מה תעשה??

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 10:23 PM
    שיט סליחה לא ראיתי תהודעה שלך =&#092;
    ~~~~~~~
    מייקל
    הוא לומד להביור בTH
    ותאמין לי שלא סתם שמתי אותו ב3 סוגים תחשוב לבד הוא נמצא אצל מנהיגת מכון הדרקונים ואצל לאנס מאמן הדרקונים גם צ&#39;ריזרד ואיירודקטייל שונו לסוגים שלהם+דרקון ואתה תראה עוד פוקימונים כאלה .
    ~~~~~~~~~~~
    טרטוויג לא תוקף וקופץ עצידה ברגע שהלהביור עמד לפגוע בו וחמק בכך,טרטויג תוקף בשאיבה סופגת ומחזק את עצמו ואז הוא תוקף בעלי תער שפוגעים בגרידוס לפני שהוא מפסיק לסיים לטעון את קרן הקרח שלו,טרטוויג מסתחרר במקום ותוקף בסיחרור עלים וחוסם בעזרת מתקפה זו את קרן הקרח של גרידוס,גרידוס תוקף בזעם דרקון מה תעשה??
    אוקיי..
    ----------
    "תחמוק שוב הצידה ואז שאיבה ואז עלי תער בכל הכוח ואז ספיגה&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 10:27 PM
    ירין
    אתם בדרך שמובילה לעיר דנג&#39;ו
    ~~~~~
    "אין בעד מה"הוא עונה והולך מה תעשה??
    "בואו נמשיך" אני אומר לה מחובק ראיתה
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Uchiha_Madara@Oct 31 2009, 07:53 PM
    שון
    סטארריו יורד לקרקעית האגם ופתאום אתה רואה שהאגם מתחיל ליזהור כולו ואז סטאריו עולה עם ספינדה על הגב ואתה קולט את הפוקימון הכי אדיר ומפחיד שראית בחייך יוצא מן האגם אחריהם ~~ הפוקימון עף לשמיים ונוחט ליידך,ואז אתה שומע קול בתוך הראש שאומר:"ילד אתה נבחרת ליהיות השומר של יהלום המים האם אתה מסכים לקבל אותו?" מה תעשה??
    &#39;&#39;יהלום המים? מה זה? ולמה דווקא אני?&#39;&#39; אני שואל את הפוקימון בזמן שאני מבולבל וסקרן
    ואז אני מבין שהפוקימון הזה הוא פאלקיה האגדי

עמוד 20 מתוך 32 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •