Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 32 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 471
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מייקל
    טרטוויג עושה כדברייך ושואב כמויות אדירות של אנרגייה עד שפתאום הוא מתחיל לזהור באור לבן והוא גדל ומשתנה ~מזל טוב הוא היתפתח~ האור מפסיק ואתה רואה שבמקום טרטוויג עומד שם גרוטל ,גרוטל ממשיך לתקוף בספיגה כשפתאום יוצאת מהמים מתקפת משאבת הידרו שפוגעת בטרטוויג ואחריה גרידוס שמשגר עלייה קרן קרח ומקפיא בכך את גריטל מה תעשה??

תמיר
    "אני מפקיד את היהלום הזה אצלך כי אתה נבחרת ליהיות השומר שלו, והיהלום הוא בעצם רוב האנרגייה שלי אתה בטל שואל למה ריכזתי את האנרגייה שלי בתוכו טוב זאת הסיבה:יגיע יום ובו אני ושאר פוקימוני הדרקון נהפוך לאגרסיבים ומסוכנים וביחד עם הכוח שלנו נהפוך לאיום ענק לאנושות אתה מבין?" מה תעשה??

ירין
    "לא יודעת עדיין נמצא אסטרטגייה נגדו אל תדאג מאמי אני איתך" יסמין אומרת לך ומדאגדגת אותך במותן, מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 1 2009, 09:28 PM

ירין
    "לא יודעת עדיין נמצא אסטרטגייה נגדו אל תדאג מאמי אני איתך" יסמין אומרת לך ומדאגדגת אותך במותן, מה תעשה?
    "טוב.." אני אומר ומכניס ידיים מתחת לחולצתה וממשש לה תמותניים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    מייקל
    טרטוויג עושה כדברייך ושואב כמויות אדירות של אנרגייה עד שפתאום הוא מתחיל לזהור באור לבן והוא גדל ומשתנה ~מזל טוב הוא היתפתח~ האור מפסיק ואתה רואה שבמקום טרטוויג עומד שם גרוטל ,גרוטל ממשיך לתקוף בספיגה כשפתאום יוצאת מהמים מתקפת משאבת הידרו שפוגעת בטרטוויג ואחריה גרידוס שמשגר עלייה קרן קרח ומקפיא בכך את גריטל מה תעשה??

"גרוטל תנסה לשבור את הקרח עם עלי תער ואז לתקוף את גרידוס בשאיבה ואז בסחרור עלים&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אתה רוצה אולי לשנות תמראה שלה לשו יותר נוו אתה מבין להכין לך תבחר פשוט פנים ואני יכין
    ;~~~~~~~~~~~~~~
    "חחח זה נעים מה שאתה עושה=P" יסמין אומרת ואתם ממשיכים ללכת אחרי הליכה קצרה אתם רואים שהשמש מתחילה לשקוע ושבצד הדרך החוף עדיין ממשיך מה תעשה??

מייקל
    הוא לא יכול הוא קפוא,.. תגיב תגובה חדשה

5. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 1 2009, 07:27 AM
    שון
    "יהלום המים הוא יהלום שבו אני שומר את רוב כוחי כדי שאני לא יתפרע ויהפוך לאגרסבי בבו הזמן" הקול אומר לך, מה תעשה??
    &#39;&#39;ואני הנבחר? אם ככה אז אין לי ברירה ואני חייב להסכים&#39;&#39; אני אומר לפאלקיה

6. משתמש מנוסה
    מייקל

"תנסה להפשיר.."אני אומר לגורטל
    ----
    מה יש לי כבר לעשות?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 1 2009, 09:33 PM
    ירין
    אתה רוצה אולי לשנות תמראה שלה לשו יותר נוו אתה מבין להכין לך תבחר פשוט פנים ואני יכין
    ;~~~~~~~~~~~~~~
    "חחח זה נעים מה שאתה עושה=P" יסמין אומרת ואתם ממשיכים ללכת אחרי הליכה קצרה אתם רואים שהשמש מתחילה לשקוע ושבצד הדרך החוף עדיין ממשיך מה תעשה??

פשוט תשנה לתמונה של מישהי כוסית..בחר לבד..
    ----
    "בואי" אני אומר לה וגורר אותה אל החוף, אני סוחר לנו ביגדי ים ( לה חוטיני) ונכנס איתה למיים ומנשק אותב שם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 1 2009, 10:28 PM
    תמיר
    "אני מפקיד את היהלום הזה אצלך כי אתה נבחרת ליהיות השומר שלו, והיהלום הוא בעצם רוב האנרגייה שלי אתה בטל שואל למה ריכזתי את האנרגייה שלי בתוכו טוב זאת הסיבה:יגיע יום ובו אני ושאר פוקימוני הדרקון נהפוך לאגרסיבים ומסוכנים וביחד עם הכוח שלנו נהפוך לאיום ענק לאנושות אתה מבין?" מה תעשה??
    דווקא לי?ועוד הסבר כזה מפורט?
    --
    נזרום איתך...
    ---
    "אין בעיה" אני אומר בחביבות,מנסה לחשוב כמה קיבולת הראות שלו גדולה אם הוא הצליח להגיד את כל זה בלי פסיקים או עצירות לנשימה.
    אני לוקח את היהלום ממנו בהכרת תודה,מסתכל עליו טוב טוב ומנסה לחשוב מה אני יכול לעשות עם יהלום ביד שלי,ואיפה הכי בטוח לאכסנו

9. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה
    טוב מעכשיו אני נותן לכם רשות להכין טקטיקות לפוקימונים שלכם כל אחד שיכין טקטיקה אחת לפחות לכל פוקימון ושיוסיף לה 2 מתקפות אל תגזימו עם המתקפה יאנו לא קרן על וכאלה חזקות שהכוח שלה לא יעבור את ה60.טקטיקה=5 מהלכים ומעלה.
    כולם לשלוח לי טקטיקות

תמיר
    זה הקטע שאתה לא יודע למה נבחרת =]
    ;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "טוב דבר אחד אחרון אני יאמר לך, תזהר עם היהלום כתיהיה בצרות תצמיד את היהלום לאחד הפוקימונים למשך 2 שניות כדי לחזק אותו בשביעית מכל הכוח שנמצא ביהלום, ועכשיו הגיעה הזמן שלי לעוף למשכני"דיאלגה מסיים לאמר לך זאת ונעלם כהיהלום מופיע במקום בו הוא היה מה תעשה??

ירין
    בספרייט? כוסית אין כוסיות בספרייטים קיצר אנ יארגן משו
    ושתדע חוטיני זה לא בגד ים וזה חושפני ביותר אבל מחרמן לראות מישי בחוטיני^ס^
    ~~~~~~
    אתה הולכים לים ושוכרים ביקיני לה ולך שורט,אתם נכנסים למים ושוחים קצת אתם מגיעים למין אי קטן כזה ומצטרפתים שם כפיתאום אתה מרגיש משו צובט אותך ברגל מה תעשה??

מייקל
    אתה מחכה שגרידוס יעשה משו ואכן הוא תוקף בלהביור שמפשיר את הקרח אך בגלל שגרוטל רטוב בגלל הקרח הוא נפגע מזה והמאמן שך גרידוס צועק:"גרידוס טיפש אחד למה תקפת בלהביור חסל אותו עכשיו עם ריקוד גשם וקרן קרח אחריו" גרידוס מתחיל את ריקוד הגשם מה תעשה??

שון
    "ועכשיו דבר חשוב נוסף כשתיהיה בצרות תצמיד את היהלום לאחד הפוקימונים שלך והוא יקבל שביעית מהכוחות שביהלום ועכשיו אני יחזור למשכני" פאלרייה מסיים לדבר ונעלם מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 1 2009, 10:21 PM

ירין
    בספרייט? כוסית אין כוסיות בספרייטים קיצר אנ יארגן משו
    ושתדע חוטיני זה לא בגד ים וזה חושפני ביותר אבל מחרמן לראות מישי בחוטיני^ס^
    ~~~~~~
    אתה הולכים לים ושוכרים ביקיני לה ולך שורט,אתם נכנסים למים ושוחים קצת אתם מגיעים למין אי קטן כזה ומצטרפתים שם כפיתאום אתה מרגיש משו צובט אותך ברגל מה תעשה??
    בדיוק....
    ---
    "מה זה?" אני מסתכל
    --------

-------

11. משתמש מנוסה

מייקל
    אתה מחכה שגרידוס יעשה משו ואכן הוא תוקף בלהביור שמפשיר את הקרח אך בגלל שגרוטל רטוב בגלל הקרח הוא נפגע מזה והמאמן שך גרידוס צועק:"גרידוס טיפש אחד למה תקפת בלהביור חסל אותו עכשיו עם ריקוד גשם וקרן קרח אחריו" גרידוס מתחיל את ריקוד הגשם מה תעשה??

"תספוג אנרגיה מריקוד הגשם שלו ואז עלי תער וסחרור עלים בכל הכוח&#33;"אני צועק לגורטל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    שון
    "ועכשיו דבר חשוב נוסף כשתיהיה בצרות תצמיד את היהלום לאחד הפוקימונים שלך והוא יקבל שביעית מהכוחות שביהלום ועכשיו אני יחזור למשכני" פאלרייה מסיים לדבר ונעלם מה תעשה??
    &#39;&#39;הבנתי, אז היהלום יכול לעזור לי בהמשך&#39;&#39; אני חושב לעצמי בזמן שאני עדיין בהלם מהפגישה שלי עם פאלקיה
    אני מכניס את היהלום לתיק ואז אני מסביר לכל הפוקימונים שלי על תוכנית אימונים חדשה:
    &#39;&#39;אתם מסתובבים באוויר, ושולחים מתקפה מסויימת כדי ליצור סוג של מגן מהמתקפות של היריב, אחר כך אתם צריכים לשלוט בזה כדי שההתקפה גם תפגע קשה ביריב. סטאריו אתה יכול להשתמש בטכניקה הזאת עם אקדח מים, צ&#39;ימצ&#39;אר אתה יכול להשתמש בטכניקה הזאת עם גחלת, ולרביטר אני מקווה שתוכל להשתמש בזה עם מפולת סלעים. אז מה אתם אומרים?&#39;&#39; אני שואל את הפוקימונים שלי אחרי ההסבר

13. AllwaysStriveAndProsper
    למי שמתקשה ליצור טקטיקה הינה דוגמא:
    אחיזה ,התחה ,זנב ברזל,אחיזה וקרן על
    הפוקימון תופס את הפוקימון עם זנבו ואוחז בו,אחר כך הוא מתיח ובזמן שהפוקימון השני באוויר הפוקימון הראשון טוען זנב ברזל ותוקף את הפוקימון השני אחר כך הפוקימון הראשון שוב תוםס אותו זורק אותו לאוויר ומשגר עליו קרן על וזה יותר היתעלפות מובטחת הבנתם?

שון
    ההסבר זו הטקטיקה שלך??
    אם כן היא לא טובה.
    ;~~~~~~~~~~~;
    הפוקימונים שלך משיבים בשלילה מה תעשה??

מייקל
    גרוטל מחכה שהגשם יתחיל ואז מתחיל לשאוב אנרגייה כשפיתאום גרידוס קופץ למים ונעלם מה תעשה??

ירין
    אתה מסתכל מה זה ורואה קורפיש שצובט אותך ברגל

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 05:59 PM

ירין
    אתה מסתכל מה זה ורואה קורפיש שצובט אותך ברגל
    "היי רוצה לתפוס אותו?" אני שואל אותה
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 05:59 PM
    שון
    ההסבר זו הטקטיקה שלך??
    אם כן היא לא טובה.
    ;~~~~~~~~~~~;
    הפוקימונים שלך משיבים בשלילה מה תעשה??
    רציתי לעשות את מגן ההתנגדות הזה שאש עשה במכון הרטהום
    ואני חייב טקטיקה עכשיו?
    -------------------------
    &#39;&#39;אם אנחנו לא יכולים לעבוד על זה אז כנראה נצטרך להמשיך להתאמן בצורה רגילה&#39;&#39; אני אומר לפוקימונים שלי בהתאכזבות ומחפש באיזור פוקימונים חזקים להילחם בהם

עמוד 22 מתוך 32 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •