Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 32 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 471
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שון
    הגיעה הזמן להיתקדם אני לא רוצה לתישאר מאחורי כולם.
    תשתמש ביהלום בקרב נגד הביריון.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחפש פוקימון חזק אך לא מוצא פתאום לרביטר יוצא מהפוכדור ומתחיל לעשות תנועות שמהם אתה מצליח להבין הוא רוצה קרב חוזר עם הדאסקלופס של הביריון מה תעשה??

ירין
    "לא הוא מכוער" יסמין עונה לך ומחבקת אותך. אתה ויסמין שוכבים מחובקים על האי הקטן ורואחים את השקיעה מה תעשה ??

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 06:23 PM

ירין
    "לא הוא מכוער" יסמין עונה לך ומחבקת אותך. אתה ויסמין שוכבים מחובקים על האי הקטן ורואחים את השקיעה מה תעשה ??
    אני מוריד לה את החוטיני ו...
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 06:23 PM
    שון
    הגיעה הזמן להיתקדם אני לא רוצה לתישאר מאחורי כולם.
    תשתמש ביהלום בקרב נגד הביריון.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחפש פוקימון חזק אך לא מוצא פתאום לרביטר יוצא מהפוכדור ומתחיל לעשות תנועות שמהם אתה מצליח להבין הוא רוצה קרב חוזר עם הדאסקלופס של הביריון מה תעשה??
    &#39;&#39;אתה צודק לרביטר, הגיע הזמן לקרב החוזר שלנו נגד הביריון&#39;&#39; אני אומר ללרביטר ומתחיל ללכת לאיפה שהבריון נמצא בזמן שלרביטר עדיין מחוץ לפוקדור

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 05:59 PM

מייקל
    גרוטל מחכה שהגשם יתחיל ואז מתחיל לשאוב אנרגייה כשפיתאום גרידוס קופץ למים ונעלם מה תעשה??

"גרוטל תמשיך לספוג אנרגיה מהנהר"אני אומר לו,"יש לך פוקימון פחדן.."אני אומר למאמן בזלזול
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אל תשכח זה משחק פוקימון=]
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה להוריד לה את הביקיני אך היא לא נותנת לך ונשכבת עלייך אתם מצטרפתים ואתה מרגיש את החשה הרך שלה על החזה~יאנו לא חזה ציצים יאנו חזה כאילו הבנת~ שלך ו...
    קיצר.אתם מסיים לעשות את מה שלא עשיתם שם~אל תדאג אתה לא אבא ו...~ וחוזרים לחוף מה תעשה עכשיו??

שון
    אתה הולכים ביער ולבסוף מגיעים לאזור שבו הבריון אמור ליהיות ואתה רואה אותו מאמן אתה הפוקימונים שלו מה תעשה?.

מייקל
    "לי יש פוקימון פחדן חחח הצחקת אותי" המאמן אומר לך חזרה וגרוטל ממשיך לספוג אנרגייה כשפיתאום גרידוס יוצא מהמים ומשגר מתקפת קרן קרח על גרוטל מה תעשה??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 06:45 PM

מייקל
    "לי יש פוקימון פחדן חחח הצחקת אותי" המאמן אומר לך חזרה וגרוטל ממשיך לספוג אנרגייה כשפיתאום גרידוס יוצא מהמים ומשגר מתקפת קרן קרח על גרוטל מה תעשה??
    מה הולך פה?מה זה הזיונים האלו במשחק פוקימון? :P
    ----------
    "תחמוק מהר משם ותתקוף בסחרור עלים משולב עם עלי תער ואז שאיבה על גרידוס בכל הכוח&#33;"אני צועק לגרוטל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה
    שון
    אתה הולכים ביער ולבסוף מגיעים לאזור שבו הבריון אמור ליהיות ואתה רואה אותו מאמן אתה הפוקימונים שלו מה תעשה?.
    &#39;&#39;שלום אדוני הביריון, חזרתי ואני מוכן לקרב החוזר שלנו. הפעם אני רוצה להילחם בקרב של 3 על 3, אתה מסכים?&#39;&#39; אני אומר לביריון בצורה קשוחה ורשמית

8. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    אל תשים לב לזה אני פשוט זוןרם עם הרעיונות שלו עד שזה ניהיה מוגזם..וזה נגמר
    ~~~~~~~~~~~
    גרוטל מנסה לחמוק ובמזל גדול הוא מחליק ונופל ובכך חומק מקרן הקרח אך לא כל גופו חמק הרגל שלו נקפא,גרידוס שולח להביור על גרוטל בזמן שגרוטל תוקף בסיחרור עלים~סיחרור עלים זה עלי תער רק גרוטל מסתובב בתחילת המתקפה וזה גורם למהירות של המקפה לעלות אלב זה גם מחליש אותה טיפה~הלהביור שורף את רוב העלים ומתקדם אל גרוטל שתךוקף בשאיבה שגרידוס מצליח לזוז ולחמוק ממנה מה תעשה??

שון
    "ילד אני נראה לך איזה ליצן מה זה קרב 3 על 3 אחד על אחד או שאתה לא עובר כאן הבנת עכשיו תוציא פוקימון לקרב תיתכונן עם טישו כדי לנגב את הדמעות מהבכי שלך כתגלה שאתה מפסיד לי בעם השנייה"אומר לך הביריון מה תעשה??

9. משתמש מנוסה
    ירין
    אל תשכח זה משחק פוקימון=]
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה להוריד לה את הביקיני אך היא לא נותנת לך ונשכבת עלייך אתם מצטרפתים ואתה מרגיש את החשה הרך שלה על החזה~יאנו לא חזה ציצים יאנו חזה כאילו הבנת~ שלך ו...
    קיצר.אתם מסיים לעשות את מה שלא עשיתם שם~אל תדאג אתה לא אבא ו...~ וחוזרים לחוף מה תעשה עכשיו??
    אני יודע בצחוק..רציתי לבקוד את התגובה של&#39;ך..
    ---
    "רוצה נמשיך?" אני שואל אותה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. AllwaysStriveAndProsper
    ירין

"במה??" היא שואלת אותך מה תענה?

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 07:03 PM
    ירין

"במה??" היא שואלת אותך מה תענה?
    "ללכת בדרך " אני אומר בציחקוק
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 06:58 PM
    שון
    "ילד אני נראה לך איזה ליצן מה זה קרב 3 על 3 אחד על אחד או שאתה לא עובר כאן הבנת עכשיו תוציא פוקימון לקרב תיתכונן עם טישו כדי לנגב את הדמעות מהבכי שלך כתגלה שאתה מפסיד לי בעם השנייה"אומר לך הביריון מה תעשה??
    &#39;&#39;בסדר גמור, נילחם לפי הכללים שלך&#39;&#39; אני אומר לביריון
    &#39;&#39;לרביטר תתכונן לקרב&#39;&#39; אני אומר ללרביטר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 06:58 PM
    מייקל
    אל תשים לב לזה אני פשוט זוןרם עם הרעיונות שלו עד שזה ניהיה מוגזם..וזה נגמר
    ~~~~~~~~~~~
    גרוטל מנסה לחמוק ובמזל גדול הוא מחליק ונופל ובכך חומק מקרן הקרח אך לא כל גופו חמק הרגל שלו נקפא,גרידוס שולח להביור על גרוטל בזמן שגרוטל תוקף בסיחרור עלים~סיחרור עלים זה עלי תער רק גרוטל מסתובב בתחילת המתקפה וזה גורם למהירות של המקפה לעלות אלב זה גם מחליש אותה טיפה~הלהביור שורף את רוב העלים ומתקדם אל גרוטל שתךוקף בשאיבה שגרידוס מצליח לזוז ולחמוק ממנה מה תעשה??

"תקוף בעלי תער ואז בסחרור עלים ואז שוב בעלי תער &#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    הלבהיור של גרידוס ממשיך להיתקדם לכיוונו של גרוטל שתוקף בעלי תער שנבלעים בלהביור שפוגע בגרוטל ופוצע אותו,גרוטל תוקף בסיחרור עלים שפוגעים בגרידוס ופוצעים אותו קליל.גרידוס תוקף בנשימת דרקון שמתנגשת בעלי התער ונהדפת וכך גם עלי התער. גרידוס תוקף בזנב אקווה קפוא מה תעשה??

שון
    "לרביטר חחחח אין לך סיכוי אפס במיוחד נגד הדאסקנואיר שלי חחח הוא אותו דאסקולפס שהלרביטר שלך נלחם בו לפני כ10 שעות חחח אין לך סיכוי וטוב דאסקנואיר צא טפרי אופל ואז כדור צל וסיים את זה עם אגרוף קרח ומכת קרטה" דאקסנואיר מתקדם אל לרביטר במהירות עם טרפרי צל מוכנים לתקיפה מה תעשה??

ירין
    "טוב בוא נמשיך" יסמין עונה ואתם משיכים בדרך כשפיתאום אתה רואה אור ירוק בוהק שבא מכיוון היער הקטן שמימין לדרך ~יאנו הים בצד שמאל והיער הקטן בצד ימין=]~ מה תעשה<??

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 08:39 PM

ירין
    "טוב בוא נמשיך" יסמין עונה ואתם משיכים בדרך כשפיתאום אתה רואה אור ירוק בוהק שבא מכיוון היער הקטן שמימין לדרך ~יאנו הים בצד שמאל והיער הקטן בצד ימין=]~ מה תעשה<??
    "בואי" אני אומרמ והולך של/ם
    --------

-------

עמוד 23 מתוך 32 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •