"לא תלך לבד אני בינתיים יאמן את בדו שלי נגד איזה קטרפי"יסמין אומרת לך ומוציא את הבידו שלה מהפודכור שלה,אתה הולך לכיוון האור הירוק ונכנס עמוק ליער כפיתאום אתה רואה ימור ענקי בצורת דרקון ירוקמה תעשה??
"לא תלך לבד אני בינתיים יאמן את בדו שלי נגד איזה קטרפי"יסמין אומרת לך ומוציא את הבידו שלה מהפודכור שלה,אתה הולך לכיוון האור הירוק ונכנס עמוק ליער כפיתאום אתה רואה ימור ענקי בצורת דרקון ירוקמה תעשה??
הקרב הזה לא יגמר הא?Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 08:39 PM
מייקל
הלבהיור של גרידוס ממשיך להיתקדם לכיוונו של גרוטל שתוקף בעלי תער שנבלעים בלהביור שפוגע בגרוטל ופוצע אותו,גרוטל תוקף בסיחרור עלים שפוגעים בגרידוס ופוצעים אותו קליל.גרידוס תוקף בנשימת דרקון שמתנגשת בעלי התער ונהדפת וכך גם עלי התער. גרידוס תוקף בזנב אקווה קפוא מה תעשה??
----------
"תשמש בשאיבה על גרידוס ואז עלי תער לכיוון הזנב שלו וסחרור עלים!"אני צועק לו
מה זה?" אני מוציא את הפוקידעומנסה להביןOriginally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 09:07 PM
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
שם משתמש: Garfield
שם במשחק: ג'ק אורטון
צורת פנייה: שקד או ג'ק.. מה שנוח לך..
תמונה:
עבודה: שניהם
רקע: ג'ק נולד למשפחה ממוצאת בעיר לשני הורים מגדלי פוקימונים שהרבה אנשים בעיר הכירו. כל חייו ג'ק אהב מאוד את הפוקימונים בחוות הפוקימונים של משפחתו ותמיד עזר להוריו לטפל בפוקימונים הנמצאים בחווה. כאשר ג'ק היה בן 5 אמא שלו מתה בגלל שלא הסכימה לתת פוקימון דרקון לצוות ציידי הפוקימונים. ג'ק היה מעוצבן מאוד כשאמו מתה מכיוון שלא היה יכול לעשות כלום כדי לעזור לה להמנע ממפגש עם הצוות. מאז שאמו מתה כמעט כל שבוע היה ג'ק בא לקברה של אמו לדבר איתה ולספר לה מה הוא מרגיש. אביו של ג'ק שלקח את מותה של אשתו ברצינות רבה לא חזר להיות איך שהיה לפני מותה. הוא הפך להיות ממורמר יותר וטיפל בפוקימונים בלי שמחה, רק טיפל בהם כרגיל בלי להרגיש שום רגש. הרבה פעמים ניסה ג'ק לנחם את אביו ולגרום לו להרגיש טוב יותר, מה שלא עזר במיוחד. בלילות לפעמים היה שומע ג'ק את אביו בוכה ומדבר אל אשתו שנפטרה. תמיד רצה ג'ק לנקום בצוות על מה שעשה לאימו ואחרי שידור הכתבה בטלויזיה הוא החליט שיצא למסע פוקימונים משלו. כדי לנקום את מות אימו וגם כדי לעזור במחקר על הדרקונים.
כסף:5000$
חפצים: 5 פוכדורים, מפה ופוקידע.
פוקימונים:
תגים:
פוקימון התחלתי:אלקיד
בקשות: להתקבללתפוס סקורפי ופיקאצ'ו
חמוף
שקד תקשר תעלילה קצת יותר ותבחר פוקימון שניים שאתה רוצה לתפוס על בטוח =]
ירין
אתה סורק את הפוקימון בפוקידע,ואחרי שאתה מסיים נשמע צליל:"אין מידע" ואז פתאום אתה שומע קול בראשך:"ירין אני הוא ריקואזה אחד מפוקימוני הדרקון האגדיים יש לי בקשה ממך,אני צריך שתשמור על יהלוםפ הברקת שלי שבו אני אוגר את רוב כוחי כדי שבבוא הזמן כשרוב פוקימוני הדרקון יהפכו אגרסיביאים ולבלתי נשלטים הכוחות שלי לא יוכלו לפגוע באנשי המחוז הבנת?" מה תעשה??
מייקל
הרבה זמן בקצב הזה ותבין משו עם פוקימון מתקיף אין לפוקימון שלך לרוב הרבה זמן כדי להשיב במתקפה הכי טוב זה לחמוק לא להשיב עכשיו עשית טעות גדולה כי עד שגרוטל יתקוף בדאיבה רידוס כבר יפגע בו עם המתקפה שלו
~~~~~~~~~~~
גרוטל תוקפף בשאיבה ופוגע בגרידוס שפוגע בגרוטל עם זנב אקווה קפוא שניהם נפגעים,גרוטל מיתאושש מהר ותוקף בעלי טער ופוגע בגרידוס שתוקף בפעימת דרקון גרוטל תוקף בסיחרור עךים אך נשימת הדרקון בולעת אותם לתוכה מה תעשה??
"ברור!" אני אומרOriginally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 10:29 PM
ירין
אתה סורק את הפוקימון בפוקידע,ואחרי שאתה מסיים נשמע צליל:"אין מידע" ואז פתאום אתה שומע קול בראשך:"ירין אני הוא ריקואזה אחד מפוקימוני הדרקון האגדיים יש לי בקשה ממך,אני צריך שתשמור על יהלוםפ הברקת שלי שבו אני אוגר את רוב כוחי כדי שבבוא הזמן כשרוב פוקימוני הדרקון יהפכו אגרסיביאים ולבלתי נשלטים הכוחות שלי לא יוכלו לפגוע באנשי המחוז הבנת?" מה תעשה??
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה לא יגמר לא משנה מה אני אעשה,כבר 3 דפים הקרב מתמשך...גרידוס לא בלתי מנוצח,ואין סיכוי שאחרי כל המתקפות האלו הוא אפילו לא מתעייף..Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 10:29 PM
מייקל
הרבה זמן בקצב הזה ותבין משו עם פוקימון מתקיף אין לפוקימון שלך לרוב הרבה זמן כדי להשיב במתקפה הכי טוב זה לחמוק לא להשיב עכשיו עשית טעות גדולה כי עד שגרוטל יתקוף בדאיבה רידוס כבר יפגע בו עם המתקפה שלו
~~~~~~~~~~~
גרוטל תוקפף בשאיבה ופוגע בגרידוס שפוגע בגרוטל עם זנב אקווה קפוא שניהם נפגעים,גרוטל מיתאושש מהר ותוקף בעלי טער ופוגע בגרידוס שתוקף בפעימת דרקון גרוטל תוקף בסיחרור עךים אך נשימת הדרקון בולעת אותם לתוכה מה תעשה??
-----
"סחרור עלים ואז עלי תער ואש שאיבה!"אני צועק לגרוטל
''בסדר לרביטר, הפעם אל תיתן לו לנצח, תעטוף את עצמך עם סופת חול גדולה כדי להתגונן מהמתקפות שלו ואז תשתמש בריקוד דרקון, אחרי זה תשלח לו מפולת סלעים שתהיה יותר חזקה בזכות ריקוד הדרקון'' אני אומר ללרבטירOriginally posted by Uchiha_Madara@Nov 2 2009, 08:39 PM
שון
"לרביטר חחחח אין לך סיכוי אפס במיוחד נגד הדאסקנואיר שלי חחח הוא אותו דאסקולפס שהלרביטר שלך נלחם בו לפני כ10 שעות חחח אין לך סיכוי וטוב דאסקנואיר צא טפרי אופל ואז כדור צל וסיים את זה עם אגרוף קרח ומכת קרטה" דאקסנואיר מתקדם אל לרביטר במהירות עם טרפרי צל מוכנים לתקיפה מה תעשה??
-------------------
השילוב הזה יכול להיות הטקטיקה?
הודעה:כולכם קיבלתם מספר מתקפות חדשות לכבוד זה שעברנו את עמוד 20
אני יועד שזה קצת באיחור.=]
מייקל
גרוטל חומק מנישמת הדרקון ותוקף בסיחרור עלים וגרידוס חומק,גרידוס תוקף בזנב אקווה אך מפספס את גרוטל שתוקף בעלי תער שפוגעים בגרידוס ופוצעים אותו.גרידוס משגר קרן על ענקית על גרוטל,שנייה לפני שקרן העל פוגעת בגרוטל הוא זוהר באור ירוק ותוקף בשאיבה ששואבת את קרן העל ומחזירה אותה לגרידוס שנפגע ממינה ונופל על האדמה גרוטל קופץ אליו ותוקף אותו בנגיחה ונשיכה ומחסל אותו בכך.המאמן של גרידוס אומר:"יפה יפה טוב הבית של ג'ואי הזקן הוא בית מס' 100" מה תעשה??
שון
לא הוא לא טוב ואמרתי שכולם יכולים גם לבקש 2 מתקפות חדשות לטקטיקה זה כולל אותך אתה יודע=]
יש הסבר סתכלך כמה הודעות אחורה=]
~~~~~~~~~~~~~~~
לרביטר מניד לשלילה מה תעשה??[
ירין
"טוב אז אני אחזור למשכני" אומר ריקואזה ונעלם ובמקומו מופיע יהלום ירוק ופיתאום אתה שומע את קולו שוב :"אתה תוכל להישתמש בכוחות היהלום בעת צרה פשוט תצמיד את היהלום לאחד הפוקימונים ל15 שניות והוא יקבל שביעית מהכוחות שביהלום" מה תעשה??
אז שלרביטר יעשה את זה בלי קשר לטקטיקהOriginally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 07:13 AM
שון
לא הוא לא טוב ואמרתי שכולם יכולים גם לבקש 2 מתקפות חדשות לטקטיקה זה כולל אותך אתה יודע=]
יש הסבר סתכלך כמה הודעות אחורה=]
~~~~~~~~~~~~~~~
לרביטר מניד לשלילה מה תעשה??
----------------------
''תנסה שוב, אתה יכול לעשות את זה'' אני מעודד את לרביטר ומקווה שיצליח
"טוב" אני אומר ולוקח אתה היהלום וחוזר ליסמיןOriginally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 07:13 AM
ירין
"טוב אז אני אחזור למשכני" אומר ריקואזה ונעלם ובמקומו מופיע יהלום ירוק ופיתאום אתה שומע את קולו שוב :"אתה תוכל להישתמש בכוחות היהלום בעת צרה פשוט תצמיד את היהלום לאחד הפוקימונים ל15 שניות והוא יקבל שביעית מהכוחות שביהלום" מה תעשה??
--------
![]()
-------
![]()
ערכתי את ההודעה..
תבדוק אותה עכשיו..
חמוף
שון
שון אני מעדיף שלא תעתיק שיטות מהאנימה עדיף תמציא לבד=]
;~~~~~~~~~~~;
לרביטר מסרב והבריון צועק :"דאסקנואיר תחכה דקה אל תתקוף,ילד מה קורה עם הפוקימון שלך למה והא לא תוקף זה לא מעניין ככה" מה תעשה??
ירין
אתה מרים את היהלום ושם בתיק~היהלום בגודל של כדור טניס~,אתה חוזר ורואה את יסמין ולידה רוסלייה, יבמין רואה אותך ורצה אלייך בזמן שהיא אומרת:" הבידו שלי היתפתחה לרוסלייה איזה כיףף" יסמין מגיע אלייך ומחבקת אותך מה תעשה??
שקד רשום הינה התחלה :
אתה קם בבוקר ונזכר שהיום הוא היום שבו אתה מתחיל את המסע שלך ,פתאום אתה קולט שנישנאר לך בדיוק רבע שעה להגיע למעבדה מה תעשה<??
"כל הכבוד! את לא תאמיני מה קרה לי! אני...." אני מספר לה את הכל ומראה לה אתץ היהלוםOriginally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 05:25 PM
ירין
אתה מרים את היהלום ושם בתיק~היהלום בגודל של כדור טניס~,אתה חוזר ורואה את יסמין ולידה רוסלייה, יבמין רואה אותך ורצה אלייך בזמן שהיא אומרת:" הבידו שלי היתפתחה לרוסלייה איזה כיףף" יסמין מגיע אלייך ומחבקת אותך מה תעשה??
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)