Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 32 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 471
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 05:31 PM
    שקד רשום הינה התחלה :
    אתה קם בבוקר ונזכר שהיום הוא היום שבו אתה מתחיל את המסע שלך ,פתאום אתה קולט שנישנאר לך בדיוק רבע שעה להגיע למעבדה מה תעשה<??
    "לעזעזל&#33;" אני קורא בקול, מתחיל להתארגן במהירות ורץ למעבדה הכי מהר שאני יכול.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 05:25 PM
    שון
    שון אני מעדיף שלא תעתיק שיטות מהאנימה עדיף תמציא לבד=]
    ;~~~~~~~~~~~;
    לרביטר מסרב והבריון צועק :"דאסקנואיר תחכה דקה אל תתקוף,ילד מה קורה עם הפוקימון שלך למה והא לא תוקף זה לא מעניין ככה" מה תעשה??
    עכשיו זה לא מהאנימה
    אני המצאתי את זה וזה לא קשור למגן ההתנגדות למרות שזה דומה
    ----------------------
    &#39;&#39;אני לא יודע, מקודם הוא היה בסדר&#39;&#39; אני אומר לביריון ואני מבולבל ממה שקורה
    &#39;&#39;לרביטר אם אתה רוצה לנצח אז אתה חייב להקשיב לי&#39;&#39; אני אומר ללרביטר בכעס

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שון
    אתה מחכה ליראות איך לרביטר יגיב על מה שאמרת לו ופתאום הוא מתחיל לזהור באור שחור ולגדול טיפה אך לא להישתנות במראה,הבריון אומר:"יפה יפה הלרביטר שלך הגיעה לגיל ההיבגרות עוד מאט הוא יתפתח כניראה ואז כיגיע לבגרות הוא יתפתח בפעם השנייה" בשנייה שהבריון מסיים לדבר לרביטר מתחיל לרוץ אל דאסקנואיר,לרביטר מגיע אליו ותוקף אותו בסופת חול וישר אחרייה בצווחה לאוזן הימנית שלו דאסקנואיר הבמבולבל מאבד את הריכוז ושיווי המשקל שלו ונופל בזמן שלרביטר תוקף בריקוד דרקון ואז במכת חול לעינייים שלו,דאסקנואיר גם מאבד את הראייה שלו.לרביטר תוקף אותו בגלישת אבנים ופוגע בו עד כדי כך שהוא צורח מכאב הביריון צועק בזעם:"מה נכנס בפוקימון שלך" אתה מסתכל לשנייה על הבירוין ואז על לרביטר וקולט שלרביטר שובר את הסלעים במכת קרטה עד שהראש של דאסקנואיר נחשףך ונותן בו מכת נשיכה עוצמתית דאסקנואיר מתחיל להיות מוקף בהילה שחורה ולא יציבה והוא מעיף את כל האבנים ממנו ואז תוקף את לרביטר באגרוף צל מה תעשה??
    ~~~~~~
    ווואו איזה המשך =]XD

שקד
    אתה מתארגן במהירות ויוצא אל המעבדה במהירות,אחרי ריצת של כ דקות אתה מגיע לשם בזמן,אתה נמצא מחוץ למעבדה מה תעשה??

ירין
    "ירין אתה מבין שזה אומר שציידי הפוקימונים ינסו להרוג אותך אם הם יגלו שהיהלום אצלך" אומרת לך יסמין אחרי שאתה מסיים לספר לה ,מה תעשה??

4. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 06:03 PM
    שקד
    אתה מתארגן במהירות ויוצא אל המעבדה במהירות,אחרי ריצת של כ דקות אתה מגיע לשם בזמן,אתה נמצא מחוץ למעבדה מה תעשה??
    "הצלחתי להגיע.." אני אומר בשקט לעצמי, מסדיר את הנשימה ודופק על דלת המעבדה.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    שון
    אתה מחכה ליראות איך לרביטר יגיב על מה שאמרת לו ופתאום הוא מתחיל לזהור באור שחור ולגדול טיפה אך לא להישתנות במראה,הבריון אומר:"יפה יפה הלרביטר שלך הגיעה לגיל ההיבגרות עוד מאט הוא יתפתח כניראה ואז כיגיע לבגרות הוא יתפתח בפעם השנייה" בשנייה שהבריון מסיים לדבר לרביטר מתחיל לרוץ אל דאסקנואיר,לרביטר מגיע אליו ותוקף אותו בסופת חול וישר אחרייה בצווחה לאוזן הימנית שלו דאסקנואיר הבמבולבל מאבד את הריכוז ושיווי המשקל שלו ונופל בזמן שלרביטר תוקף בריקוד דרקון ואז במכת חול לעינייים שלו,דאסקנואיר גם מאבד את הראייה שלו.לרביטר תוקף אותו בגלישת אבנים ופוגע בו עד כדי כך שהוא צורח מכאב הביריון צועק בזעם:"מה נכנס בפוקימון שלך" אתה מסתכל לשנייה על הבירוין ואז על לרביטר וקולט שלרביטר שובר את הסלעים במכת קרטה עד שהראש של דאסקנואיר נחשףך ונותן בו מכת נשיכה עוצמתית דאסקנואיר מתחיל להיות מוקף בהילה שחורה ולא יציבה והוא מעיף את כל האבנים ממנו ואז תוקף את לרביטר באגרוף צל מה תעשה??
    ~~~~~~
    ווואו איזה המשך =]XD
    &#39;&#39;מה לעזאזל? מה זה היה?&#39;&#39; אני אומר בהלם ופחד גדול
    &#39;&#39;לרביטר? מה עשית? הגזמת קצת עם המתקפות האלה&#39;&#39; אני אומר לו בגמגום
    אני מאבד את הריכוז ולא שם לב שדאסקנויר עומד לתקוף
    בדיוק לפני שהאגרוף פוגע בלרביטר אני אומר לו ברגע האחרון &#39;&#39;תתנגש בו עם נשיכה&#39;&#39;

6. AllwaysStriveAndProsper
    שון
    לרביטר מתעלם ממלך ונותן לדאסקנואיר להיתקרב אליו ובשנייה שדאסקנואיר עומד לפגוע בו לרביטר תופס אותו ביד ובזערת לוקח תנופה וקופץ לאוויר ותופס את דאסקנואיר בראש ואז נושך אותו בעוצמה רבה עד כדי כך שדאסקנואיר מתמוטט,לרביטר מתחיל לצחוק צחוק פוקימוני מרושע ומתקיף את דאסקנואיר בגלישת אבנים ומחסל אותו הבריון צועק:"ילד אני לא יודע מה עבר על הפוקימון שלך אבל הוא מטורף,ואתה ראשי לעבור" ומחזיר את דאסקנואיר מה תעשה"??

שקד
    אתה נוקש על הדלת 4 נקישות ואז נשמע קול:"פתווח" אתה פותח את הדלת ורואה את פרופ.ג&#39;ונסון מה תעשה??

7. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 06:27 PM
    שקד
    אתה נוקש על הדלת 4 נקישות ואז נשמע קול:"פתווח" אתה פותח את הדלת ורואה את פרופ.ג&#39;ונסון מה תעשה??
    "שלום פרופסור, באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי&#33;" אני אומר לו בהתרגשות.
    חמוף

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 06:27 PM
    שון
    לרביטר מתעלם ממלך ונותן לדאסקנואיר להיתקרב אליו ובשנייה שדאסקנואיר עומד לפגוע בו לרביטר תופס אותו ביד ובזערת לוקח תנופה וקופץ לאוויר ותופס את דאסקנואיר בראש ואז נושך אותו בעוצמה רבה עד כדי כך שדאסקנואיר מתמוטט,לרביטר מתחיל לצחוק צחוק פוקימוני מרושע ומתקיף את דאסקנואיר בגלישת אבנים ומחסל אותו הבריון צועק:"ילד אני לא יודע מה עבר על הפוקימון שלך אבל הוא מטורף,ואתה ראשי לעבור" ומחזיר את דאסקנואיר מה תעשה"??
    &#39;&#39;תודה, אני חושב&#39;&#39; אני אומר לביריון בהיסוס ועובר את השער
    &#39;&#39;לרביטר מה לעזאזל קרה לך שם? למה תקפת את דאסקנויר באכזריות כזאת?&#39;&#39; אני שואל את לרביטר בכעס ובלבול

9. משתמש מנוסה

ירין
    "ירין אתה מבין שזה אומר שציידי הפוקימונים ינסו להרוג אותך אם הם יגלו שהיהלום אצלך" אומרת לך יסמין אחרי שאתה מסיים לספר לה ,מה תעשה??
    "אני מבין" אני אומר וממAHL
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 1 2009, 11:21 PM
    הודעה
    טוב מעכשיו אני נותן לכם רשות להכין טקטיקות לפוקימונים שלכם כל אחד שיכין טקטיקה אחת לפחות לכל פוקימון ושיוסיף לה 2 מתקפות אל תגזימו עם המתקפה יאנו לא קרן על וכאלה חזקות שהכוח שלה לא יעבור את ה60.טקטיקה=5 מהלכים ומעלה.
    כולם לשלוח לי טקטיקות

תמיר
    זה הקטע שאתה לא יודע למה נבחרת =]
    ;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "טוב דבר אחד אחרון אני יאמר לך, תזהר עם היהלום כתיהיה בצרות תצמיד את היהלום לאחד הפוקימונים למשך 2 שניות כדי לחזק אותו בשביעית מכל הכוח שנמצא ביהלום, ועכשיו הגיעה הזמן שלי לעוף למשכני"דיאלגה מסיים לאמר לך זאת ונעלם כהיהלום מופיע במקום בו הוא היה מה תעשה??
    אני חייב לעשות טקטיקה?אין לי כוח עכשיו...
    אולי ביום שישי או במוצ"ש
    --
    "תודה&#33;" אני קורא אל האוויר ולוקח את היהלום.אני מסתכל על הפוקימונים סביב ועל פוקימוני,לראות האם הם עייפים יותר מידי בשביל קרבות אימונים או לא

11. AllwaysStriveAndProsper
    שקד
    אחרי שהפרופסור מבי לך את כל החפצים הנחוצים למסע הלא הם:מפה,פוקידע,5 פוכדורים ואת אלקיד.
    הוא מלווה אותך אחוצה ומראה לך את הדרך לעיר ריינבוו מה תעשה?<?

ירין
    אתם ממשיכים בדרך ואתה רואה שהעיר כבר קרובה אך עוצרים אתכם 2 סיידקים עצבניים במיוחד~ מה תעשה??

שון
    לרביטר שם עלייך *** וממשיך ללכת לעיר נראה שמשו מושך אותו אך אתה לא מצליח להבין מהO_ס מה תעשה??

תמיר
    אתה יכול לעשות מתי שבא לך=]
    ~~~~~~~~~~~
    אתה רואה שהפוקימונים שלך מאד עייפים ולא ערניים והפוקימונים מסביב ברחו למראה של דיאלגה מה תעשה??

12. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 07:13 AM

מייקל
    גרוטל חומק מנישמת הדרקון ותוקף בסיחרור עלים וגרידוס חומק,גרידוס תוקף בזנב אקווה אך מפספס את גרוטל שתוקף בעלי תער שפוגעים בגרידוס ופוצעים אותו.גרידוס משגר קרן על ענקית על גרוטל,שנייה לפני שקרן העל פוגעת בגרוטל הוא זוהר באור ירוק ותוקף בשאיבה ששואבת את קרן העל ומחזירה אותה לגרידוס שנפגע ממינה ונופל על האדמה גרוטל קופץ אליו ותוקף אותו בנגיחה ונשיכה ומחסל אותו בכך.המאמן של גרידוס אומר:"יפה יפה טוב הבית של ג&#39;ואי הזקן הוא בית מס&#39; 100" מה תעשה??

"אתה עדיין מנגן גרוע"אני אומר לו בזמן שאני מחזיר את גרוטל לפוקדור,אני מתחיל לחפש את בית מספר 100
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

13. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 07:45 PM
    שקד
    אחרי שהפרופסור מבי לך את כל החפצים הנחוצים למסע הלא הם:מפה,פוקידע,5 פוכדורים ואת אלקיד.
    הוא מלווה אותך אחוצה ומראה לך את הדרך לעיר ריינבוו מה תעשה??
    "תודה&#33;" אני אומר לו ומתחיל ללכת קצת.
    אני עוצר אחרי כמה דקות ואז אני קורא: "צא החוצה&#33;" וזורק את הפוקדור של אלקיד באויר.
    חמוף

14. משתמש מנוסה

ירין
    אתם ממשיכים בדרך ואתה רואה שהעיר כבר קרובה אך עוצרים אתכם 2 סיידקים עצבניים במיוחד~ מה תעשה??
    "זה יהיה אימון טוב&#33; תשתגר מאחורי שניהם ואז הטעיה וחיתוך לילה ושריטות&#33; ורוח תער ושאגה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. משתמש מנוסה
    שון
    לרביטר שם עלייך *** וממשיך ללכת לעיר נראה שמשו מושך אותו אך אתה לא מצליח להבין מהO_ס מה תעשה??
    &#39;&#39;נו באמת, איזה חצוף&#39;&#39; אני חושב לעצמי והולך אחרי לרביטר

עמוד 25 מתוך 32 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •