Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 32 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 471
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מייקל
    "בונא יא מכוער אל תעצבן אותי"הוא אומר ומביא לך בעיטה לבטן ואגרוף לפנים ואז מוסיף:"עוד פעם תתפלצף תקבל יותר מכות עכשיו תחפפף מפה צוציק" הוא מסיים לדבר ומביא לך בעיטה בתחת ואתה נופל ~תזכור הדמות שלך היא בגיל צעיר מהנער~מה תעשה??

שון
    אתה הולך אחרי לרביטר ומגלה שהוא הולך אל תוך העיר ואתה שם לב לפי ההליכה שלו שהוא כועס על משו או מישו מה תעשה??

ירין
    מה משמעות התגובה שלך??

שקד
    אתה מוציא את אלקיד והוא נראה עצבני הוא מסתכל לצדדים ושם לב אלייך, פתאום איזה קטרפי יוצא מהשיחים ואלקיד מנתפל עליו במהירות ומתחיל להיתעלל בו באכזריות מה תעשה??

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 08:01 PM
    שקד
    אתה מוציא את אלקיד והוא נראה עצבני הוא מסתכל לצדדים ושם לב אלייך, פתאום איזה קטרפי יוצא מהשיחים ואלקיד מנתפל עליו במהירות ומתחיל להיתעלל בו באכזריות מה תעשה??
    "היי! אלקיד!!" אני צועק לו ומנסה להחזיק אותו שיעזוב את קאטרפי.
    "מה יש לך?!" אני שואל אותו בקול וממשיך להחזיק אותו חזק.
    חמוף

3. AllwaysStriveAndProsper
    שקד

אלקיד מחשמל אותך ואתה נאלץ לעזוב אותו, אלקיד מפרק לקטרפי תצורה באגרופים ואז הוא תוקף אותו במתקפה מוזרה ומפחידה אלקיד שאב את הקטרפי לתוך האנטנות שעל ראשו מה תעשה??

Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 08:45 PM

תמיר
    אתה יכול לעשות מתי שבא לך=]
    ~~~~~~~~~~~
    אתה רואה שהפוקימונים שלך מאד עייפים ולא ערניים והפוקימונים מסביב ברחו למראה של דיאלגה מה תעשה??
    בלית ברירה אני אומר להם "תנוחו" ומחזיר אותם לפוכדורים.
    אני הולך בחזרה לעיר,ומסתכל על המבנים,מחפש משהו מענייין לעשות או ביניינים עם משהו מענייין בפנים

5. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 08:08 PM
    שקד

אלקיד מחשמל אותך ואתה נאלץ לעזוב אותו, אלקיד מפרק לקטרפי תצורה באגרופים ואז הוא תוקף אותו במתקפה מוזרה ומפחידה אלקיד שאב את הקטרפי לתוך האנטנות שעל ראשו מה תעשה??
    "מה זה?!" אני קורא בפחד.
    "תחזור!" אני מוסיף ומחזיר אותו במהירות לפוקדור.
    אני רץ בחזרה לפרופסור לשאול אותו מה זה.
    חמוף

6. משתמש מנוסה

ירין
    מה משמעות התגובה שלך??
    שכחתי תשם שלו...
    ----
    "זה יהיה אימון טוב!____ צא!(שחכתי שם..) תשתגר מאחורי שניהם ואז הטעיה וחיתוך לילה ושריטות! ורוח תער ושאגה!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אבסול =&#092;
    ;~~~~~~;
    אבסול יוצא ומשתגר מאחוריהם ותוקף בחיתוך לילה~בשביל הטעייה צריך שהם יראו אותו~ואז שריטות,הסיידקים מתחיל לצרוח מכאב ואז תוקפים אותו באקדח מים שמתפזר בגלל מתקת רוח התער שחותכת אותם מרוב המהירות שלה,אבסוחל שואג שאגה אדירה שמבריחה משם את הסיידקים מה תעשה?<?

שקד
    אתה רץ אל הפרופסור ומספר לו מה שקרה הפרופסור מוציא ספר שחור וישן ומדפדף בו ואז אומר:"אני מצטער לבשר לך שהאלקיד שלך הוא אלקיד אפל אך עם אימון טוב הוא יהיה פוקימון חזק יותר מהרגיל אז אתה רוצה להביא לי אותו או לשמור אצלך??" מה תעשה??

תמיר
    אתה מטייל בעיר ורואה כמה ילדים אומרים:"זהו נגמר לג&#39;ואי הפוקימונים שהוא מחלק איזה באסה" אתה ממשיך לטייל בעיר ורואה את חוף הים וחבורת בנות ממש לידך מה תעשה?~זאת אומרת שאין דברים מעניינים לעשות בעיר חוץ מבנות וים~

8. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 08:42 PM
    שקד
    אתה רץ אל הפרופסור ומספר לו מה שקרה הפרופסור מוציא ספר שחור וישן ומדפדף בו ואז אומר:"אני מצטער לבשר לך שהאלקיד שלך הוא אלקיד אפל אך עם אימון טוב הוא יהיה פוקימון חזק יותר מהרגיל אז אתה רוצה להביא לי אותו או לשמור אצלך??" מה תעשה??
    "מה זה פוקימון אפל? אתה יכול להסביר לי בבקשה?" אני שואל את הפרופסור וקצת חושש לשלומו של אלקיד.
    חמוף

9. AllwaysStriveAndProsper
    שקד

"הוא יותר אגרסבי מפוקימון רגיל ,כמעט בלתי ניתן לשליטה ,חזק יותר ובעל יכולת לשאוב פוקימונים כדי לחזק את עצמו ולשלוח נשמות לגהינום" הוא עונה לך מה תעשה??

10. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 08:52 PM
    שקד

"הוא יותר אגרסבי מפוקימון רגיל ,כמעט בלתי ניתן לשליטה ,חזק יותר ובעל יכולת לשאוב פוקימונים כדי לחזק את עצמו ולשלוח נשמות לגהינום" הוא עונה לך מה תעשה??
    "וואו&#33;" אני אומר.
    "אני ישמור אותו איתי" אני אומר לפרופסור והולך החוצה.
    אני הולך למקום שאין בו פוקימונים ומוציא החוצה את אלקיד בשביל לדבר איתו.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 08:42 PM
    ירין
    אבסול =&#092;
    ;~~~~~~;
    אבסול יוצא ומשתגר מאחוריהם ותוקף בחיתוך לילה~בשביל הטעייה צריך שהם יראו אותו~ואז שריטות,הסיידקים מתחיל לצרוח מכאב ואז תוקפים אותו באקדח מים שמתפזר בגלל מתקת רוח התער שחותכת אותם מרוב המהירות שלה,אבסוחל שואג שאגה אדירה שמבריחה משם את הסיידקים מה תעשה?<?
    "כל הכבוד חזור&#33;" אני אומר וממשיך בדרך עם יסמין
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. AllwaysStriveAndProsper
    שקד
    אתה מוציא את אלקיד והוא מסתכל סביב ומתבאס שאין פוקימונים אתה אומר לו שיקשיב לך והוא נרגע והוא מוכן להקשיב לך מה תאמר לו??

13. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    שון
    אתה הולך אחרי לרביטר ומגלה שהוא הולך אל תוך העיר ואתה שם לב לפי ההליכה שלו שהוא כועס על משו או מישו מה תעשה??
    &#39;&#39;מה קרה? עשיתי לך משהו רע? אם כן אז אני מצטער&#39;&#39; אני אומר ללרביטר בזמן שאני ממשיך לעקוב אחריו

14. אבל הופיר יותר
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 08:57 PM
    שקד
    אתה מוציא את אלקיד והוא מסתכל סביב ומתבאס שאין פוקימונים אתה אומר לו שיקשיב לך והוא נרגע והוא מוכן להקשיב לך מה תאמר לו??
    "תקשיב לי אלקיד, אני המאמן שלך ואני יודע שאתה פוקימון אפל" אני מתחיל להגיד לו.
    "הייתה לי אפשרות להחזיר אותך ולקחת פוקימון אחר ולא עשית את זה, רציתי לקחת אותך&#33;" אני מוסיף.
    "אני מבקש ממך שתנסה להקשיב לי, למרות שזה בטח קשה לך בתור פוקימון אפל. ובבקשה אל תשאב פוקימונים בלי שאני יגיד לך שמותר, בסדר?" אני ממשיך ושואל אותו.
    חמוף

15. AllwaysStriveAndProsper
    שון
    "לר טר לרררר" הוא שואג עליך וממשיך ללכת אתה רואה שהוא נכנס לסמטה ואז אתה שומע צווחה ורץ לתוך הסמטה גם כן פתאום אתה קולט את לרביטר קורא לחתיכות מייאו אחד נראה שהוא אוכל אותו או משו כזה מה תעשה??

שקד
    "אלקעידדדדד"הוא צועק עלייך ובורח משם מה תעשה??

עמוד 26 מתוך 32 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •