Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 32 ראשוןראשון ... 182627282930 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 471
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 5 2009, 05:22 PM

ירין
    בלי לראפות תפוקימונים לעשות אימון לפני??
    ~~~~~~~~~
    יסמין עוצרת אותך ואומרת:"מאמי אין לך סיכוי לנצח אותו דבר ראשון הפוקימונים שלך צריכים לנוח ולקבל טיפול ודבר שני אנחנו צריכים למצוא אסטרגייה" מה תעשה??
    "צודקת" אני אומר והולך לראפות תפוימונים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין

אתה הולך למרכז והאחות &#39;גואי מרפא לך תפוקימונים מה תעשה עכשיו??

3. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 5 2009, 06:04 PM
    שון
    "אווקי,אם הגעת לפה זה אומר שאתה רוצה לעבוד בתור בלש האם אתה יודע מה הסיכונים ומה המטרה שלנו??" אומר מר.בראון מה תענה לו?
    &#39;&#39;כן, המטרה שלנו היא לעקוב אחרי צוות ציידי הפוקימונים בלי להיחשף ולעצור את התוכניות המרושעות שלהם&#39;&#39; אני אומר לו

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 5 2009, 07:14 PM
    ירין

אתה הולך למרכז והאחות &#39;גואי מרפא לך תפוקימונים מה תעשה עכשיו??
    אלך לחשש פוקימונים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 5 2009, 06:04 PM
    שקד
    אין תנסה שיטה יותר מתוכמת =&#092;]
    אני הולך שוב למקום בלי פוקימונים אבל הפעם למקום שממנו אלקיד לא יוכל לברוח.
    "צא" אני אומר ומוציא את אלקיד.
    אני תופס אותו ומרים אותו על הידיים ואם הוא מחשמל אותי אני סופג את הכאב וממשיך להחזיק אותו.
    חמוף

Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 3 2009, 09:42 PM
    תמיר
    אתה מטייל בעיר ורואה כמה ילדים אומרים:"זהו נגמר לג&#39;ואי הפוקימונים שהוא מחלק איזה באסה" אתה ממשיך לטייל בעיר ורואה את חוף הים וחבורת בנות ממש לידך מה תעשה?~זאת אומרת שאין דברים מעניינים לעשות בעיר חוץ מבנות וים~
    אני מסתכל על הבנות ומסמיק מעט,אבל מבין שבגלל שיש לי את היהלום הזה,הגיע הזמן שאני אעשה משהוא חשוב יותר מאשר דברים כאלה~לפחות בינתייםB) ~~מצטער לאכזב אותך,זה לא יקרה כל כך מהר~אז אני הולך ומחפש את הילד שדיבר על פוקימונים בחינם,ושואל אותו מי זה ג&#39;ואי הזה ואיפה הוא גר,ומבקש מידע בתמימות כביכול

7. AllwaysStriveAndProsper
    תמיר
    אתה לא יכול להשיג סואיסייד כבר ניצח בקרב וגילה תמיקום שלו מצטער.
    תבחר משו אחר לעשות רגע אתה בלש אם כן תלך לתחנת המשטרה.

שון
    "ומה הסיכונים אתה יודע ??"הוא אומר בקול שגורם לך פחד מה תענה??

ירין
    ירין אני חושב שארבע פוקימונים זה מספיק לך לבינתיים לא למה להגזים ולהשיג שישיה לפני המכון השני.?[
    ~~~~~~~~
    תבחר משו אחר לעושת או שתלך לחפש פוקימונים לאיתאמן עליהם?

שקד
    אתה מוציא את אלקיד ונראה שהוא נרגע מה תגיד לו?

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 5 2009, 10:35 PM
    שון
    "ומה הסיכונים אתה יודע ??"הוא אומר בקול שגורם לך פחד מה תענה??
    &#39;&#39;לא, אני לא יודע, מצטער. אני אשמח אם תוכל להסביר לי עוד קצת&#39;&#39; אני אומר לו

Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 5 2009, 11:35 PM
    תמיר
    אתה לא יכול להשיג סואיסייד כבר ניצח בקרב וגילה תמיקום שלו מצטער.
    תבחר משו אחר לעשות רגע אתה בלש אם כן תלך לתחנת המשטרה.
    שיט...
    הגבתי את התגובה הזו ביום שלישי,אבל בדיוק כשאמרתי לו לשלוח את התגובה, האינטרנט שלי נדפק...
    --
    אני אלך לתחנת המשטרה

10. AllwaysStriveAndProsper
    עומר נמצא באשכול זה מפחיד אותי=[

תמיר
    אתה הולך לתחנת המשטרה וקשה לך שלא למצוא את הביניין הכי בולט בעיר בעל הגג הכחול עם הכוכב הצהוב הגדול שעליו בצירוף עם הכיתוב-"police station" אתה נכנס לבפנים ורואה כמה שוטרים עוברים ליד הכניסה לתחנה ושמים לב אלייך אחד מהם שואל אותך:"היי איך אפשר לעזור לך נערי.??" מה תענה לו??

שון
    "טוב הסיכונים הם סכנת מוות ציידי הפוקימונים יכולים להרוג אותך בלי שום סיבה מוצדקת אז תבחר טוב אם אתה עדיין רוצה לעבדו בתור בלש ואל תשכח גם אתה תקבל אקדח אז הסיכון יורד".
    מה תענה??

11. משתמש מנוסה

ירין
    ירין אני חושב שארבע פוקימונים זה מספיק לך לבינתיים לא למה להגזים ולהשיג שישיה לפני המכון השני.?[
    ~~~~~~~~
    תבחר משו אחר לעושת או שתלך לחפש פוקימונים לאיתאמן עליהם?
    התכוונתי פוקימונים להתאמן&#33;
    --------

-------

12. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שקד
    אתה מוציא את אלקיד ונראה שהוא נרגע מה תגיד לו?
    "אתה מוכן עכשיו להקשיב לי?" אני שואל אותו ומוכן לתפוס אותו אם הוא ירוץ.
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 5 2009, 10:55 PM
    שון
    "טוב הסיכונים הם סכנת מוות ציידי הפוקימונים יכולים להרוג אותך בלי שום סיבה מוצדקת אז תבחר טוב אם אתה עדיין רוצה לעבדו בתור בלש ואל תשכח גם אתה תקבל אקדח אז הסיכון יורד".
    מה תענה??
    &#39;&#39;אני מבין, תודה על ההסבר. עוד משהו?&#39;&#39; אני אומר לו

14. AllwaysStriveAndProsper
    שון
    "כן בוא איתי, אתה צריך לקבל את החפצים הדרושים ואולו נמצא לך שותף או שותפה" הוא אומר ~מה תענה לו על חלק האחרון במה שהוא אמר??

שקד
    אלקיד מהנהן, ונראה שמשו שונה בו מה תעשה??

ירין
    אתה הולך ומחפש מקום יש בו פוקימונים ומגיע לפיצול דרכים הימנית מובילה לחוף הים שמלא בפוקימוני מים והשמאלית מובילה ליער הקטן שבו יש פוקימוני:עשב,רגיל,חרק ומעופף. לאן תלך??

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha_Madara@Nov 6 2009, 09:04 AM
    שון
    "כן בוא איתי, אתה צריך לקבל את החפצים הדרושים ואולו נמצא לך שותף או שותפה" הוא אומר ~מה תענה לו על חלק האחרון במה שהוא אמר??
    &#39;&#39;שותף או שותפה דווקא יהיה נחמד, לא אכפת לי אם זה בן או בת&#39;&#39; אני אומר לו

עמוד 28 מתוך 32 ראשוןראשון ... 182627282930 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •