Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 32 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 471
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    בלשים
    תמיר:אתה מקבל את הדברים ואת הסינדוקוויל שלך ויוצא שם אתה רואה את ירין.
    שניכם:אתם מתחילים ללכת לכיוון העיר הבאה כשפיתאום פרופסור ג'ונסון יוצא מהמעבדה ואומר לשניכם:"מר.בראון התקשר ואמר לי למסור לכם שאתם צריכים לבוא אליו לתחנת המשטרה הראשית" מה תעשו??

מייקל
    אתה יוצא מהמעבדה והולך בדרך שמובילה לעיר ריינבוו אתה הולך ובדרך רואה פידג'י קטן שמקפץ לו במקום ~~ מה תעשה??

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 11 2009, 07:20 PM

מייקל
    אתה יוצא מהמעבדה והולך בדרך שמובילה לעיר ריינבוו אתה הולך ובדרך רואה פידג'י קטן שמקפץ לו במקום ~~ מה תעשה??
    השאלה היא-פיג'יוט או סטארפטור
    -------
    "טוטודייל תקוף באקדח מים ואז שריטות!"אני אומר אחרי שאני מוציא אותו מהפוקדור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

Originally posted by ~SciZor~@Oct 11 2009, 08:20 PM
    בלשים
    שניכם:אתם מתחילים ללכת לכיוון העיר הבאה כשפיתאום פרופסור ג'ונסון יוצא מהמעבדה ואומר לשניכם:"מר.בראון התקשר ואמר לי למסור לכם שאתם צריכים לבוא אליו לתחנת המשטרה הראשית" מה תעשו??
    "אין בעיה!" אני קורא אליו בקול וממשיך ללכת,מסתכל על הנוף סביב ומחפש פוקימון להתאמן מולו

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 11 2009, 07:20 PM
    בלשים
    "איפה זה?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    הפרופסור עונה לך:"בעיר ריינבוו" מה תעשה??

טייגר
    אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר ריינבו ורואה נידורן זכר ~~ מה תעשה??

מייקל
    טוטודייל יוצא וקופץ לכיוונו של הפידג&#39;י שריטות עוצמתיות שמעיפות את פידג&#39;י על הרצפה טוטודייל ממשיך לשרוט אותו עד כדי כך שפידג&#39;י מדמם מה תעשה??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 11 2009, 08:38 PM

מייקל
    טוטודייל יוצא וקופץ לכיוונו של הפידג&#39;י שריטות עוצמתיות שמעיפות את פידג&#39;י על הרצפה טוטודייל ממשיך לשרוט אותו עד כדי כך שפידג&#39;י מדמם מה תעשה??
    "טוטודייל עכשיו תגמור אותו עם אקדח מים&#33;&#33;"אני צועק
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    טוטודייל תוקף באקדח מים עוצמתי ומחסל את פידג&#39;י חסר העונים מה תעשה??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 11 2009, 08:47 PM
    מייקל
    טוטודייל תוקף באקדח מים עוצמתי ומחסל את פידג&#39;י חסר העונים מה תעשה??
    "הוא חלש מדי"אני חושב לעצמי,"יפה טוטודייל,עכשיו תחזור"אני אומר ומחזיר אותו וממשיך בדרך
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. AllwaysStriveAndProsper
    אתה מחזיר את טוטודייל וממשיך בדרכך,אתה הולך במשך 10 דקות ופוגש בסטארלי ~~מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 11 2009, 08:38 PM
    ירין
    הפרופסור עונה לך:"בעיר ריינבוו" מה תעשה??
    "תודה&#33;" אני אומר וממשיך בדרכי
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 11 2009, 08:56 PM
    אתה מחזיר את טוטודייל וממשיך בדרכך,אתה הולך במשך 10 דקות ופוגש בסטארלי ~~מה תעשה??
    "טורטוויג צא&#33;"אני קורא ומוציא אותו,"תקוף בספיגה ואז בעלי תער&#33;"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. AllwaysStriveAndProsper
    מייקל
    סטארלי מסתכל איך טרטוויג יוצא ותוקף אותו בניקור,טרטוייג שעמד לתקוף בשאיבה נפגע מהניקור ומאבד שיווי משקל,סטארלי ממשיך לנקר ומפיל את טרטוויג.סטארלי עומד לתקוף במכת כנף מה תעשה??

ירין
    אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר רינבוו ופוגש בבדו~~ ובפצ&#39;יריסו ~~ובצ&#39;רובי~~ מה תעשה??

Originally posted by ~SciZor~@Oct 11 2009, 09:38 PM
    טייגר
    אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר ריינבו ורואה נידורן זכר ~~ מה תעשה??
    אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע עליו.
    לאחר מכן אני מוציא את סינדקוויל ופוקד עליו:"מסך עשן,ואז כמה פעמים גחלת לתוך מסך העשן&#33;"

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 11 2009, 09:06 PM
    מייקל
    סטארלי מסתכל איך טרטוויג יוצא ותוקף אותו בניקור,טרטוייג שעמד לתקוף בשאיבה נפגע מהניקור ומאבד שיווי משקל,סטארלי ממשיך לנקר ומפיל את טרטוויג.סטארלי עומד לתקוף במכת כנף מה תעשה??

"טורטוויג תקוף פעמיים בספיגה ואז בעלי תער ושוב ספיגה"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 11 2009, 09:06 PM

ירין
    אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר רינבוו ופוגש בבדו~~ ובפצ&#39;יריסו ~~ובצ&#39;רובי~~ מה תעשה??
    "פצ&#39;ריסו ובדו יהיהו טובים.. מגבי, סקווירטל צאו&#33;מגבי פזילה ואז גחלת על בדו&#33; סקווירטל בועות ואז סילון אקווה על פצ&#39;ריסו&#33;" אני קורא
    --------

-------

עמוד 3 מתוך 32 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •