"חבל פוקימון כזה טוב..." אני אורמ לעצמי וממשיך בדרך לעירOriginally posted by ToBi_SaMa@Nov 16 2009, 07:09 AM
ירין
לאאא
"חבל פוקימון כזה טוב..." אני אורמ לעצמי וממשיך בדרך לעירOriginally posted by ToBi_SaMa@Nov 16 2009, 07:09 AM
ירין
לאאא
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
שון
צ'ימ יוצא מהפוכדור ומאיטיאנה רואה אותו ומתחיל לרטון ~יאנו רארר ראררר קול כזה שיוצא מבלי לפתוח את הפה~ וישר אחר כך הוא משגר קרן על, על צ'ימ שבדיוק עמד לתקוף את מאיטיאנה בגלגל להבה.
קרן העל פוצעת את צ'ימ מאד והוא מתקשה לקום מה תעשה??
ירין
אתה רצית לאמן את הפוקימונים שלך לא??
רגע יש לי שלאה...במכון זה כמה על כמהOriginally posted by ToBi_SaMa@Nov 16 2009, 08:44 PM
ירין
אתה רצית לאמן את הפוקימונים שלך לא??
----
אני ימשיך לחפש פוקימונים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
''תחזיק מעמד צ'ימצ'אר, עכשיו הוא משותק לקצת זמן בגלל הקרן על אז תוכל לפגוע בו עם שריטה, אחרי זה תתרחק ממנו ותשתמש בגחלת'' אני אומר לצ'ימצ'אר בתקווה שהוא יצליח לקוםOriginally posted by ToBi_SaMa@Nov 16 2009, 08:44 PM
שון
צ'ימ יוצא מהפוכדור ומאיטיאנה רואה אותו ומתחיל לרטון ~יאנו רארר ראררר קול כזה שיוצא מבלי לפתוח את הפה~ וישר אחר כך הוא משגר קרן על, על צ'ימ שבדיוק עמד לתקוף את מאיטיאנה בגלגל להבה.
קרן העל פוצעת את צ'ימ מאד והוא מתקשה לקום מה תעשה??
ירין
אם הייתי רוצה שתדע הייתי כותב את זה במידע על מנהיג המכון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתובב שם באזור ורואה 2 לדיבות~משחקות ביחד מה תעשה??
שון
צ'ימצ'אר מתקרב אל מאיטיאנה המשותק ותוקף אותו בשריטה שלא מזיזה לו כל כך,צ'ימצ'אר תוקף אותו פעם נוספת אל הפעם בגחלת שגם לא כל כך פוגע במטיאנה שיצא מהשיתוק והוא עומד לתקוף בכדור צל מה תעשה??
''וואו, המיטיאנה הזה חזק. צ'ימצ'אר תשתמש בצוות כפול כדי להתחמק מהכדור צל, ואחרי זה רוץ אליו ותשלח לו כמה שיותר חבטות זעם חזקות'' אני אומר לצ'ימצ'ארOriginally posted by ToBi_SaMa@Nov 17 2009, 07:10 AM
שון
צ'ימצ'אר מתקרב אל מאיטיאנה המשותק ותוקף אותו בשריטה שלא מזיזה לו כל כך,צ'ימצ'אר תוקף אותו פעם נוספת אל הפעם בגחלת שגם לא כל כך פוגע במטיאנה שיצא מהשיתוק והוא עומד לתקוף בכדור צל מה תעשה??
"זה יהיה אימון טטוב!טריקו אבסול צאו! עכשיו טריקו מכת בוץ לכנפיים של הלדיבה הראשונה ואז התקפה מהריה ורדיפה!!!אבסול לגלוג ואז רוח טער והטעיה עם חיתוך לילה!!" אני אומרOriginally posted by ToBi_SaMa@Nov 17 2009, 07:10 AM
ירין
אם הייתי רוצה שתדע הייתי כותב את זה במידע על מנהיג המכון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתובב שם באזור ורואה 2 לדיבות~משחקות ביחד מה תעשה??
--------
![]()
-------
![]()
ירין
טוב סתכל אני יעשה את הקרב הכפול ככה קודם הקרב של טריקו ואז עיוברים לאבסול כאילו שאני מקפיא את החלק של אבסול טוב??
~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו תוקף במכת בוץ אך הלבידה חומק ותוקף את טריקו במתקפת רוח כסופה,טריקו נפגע ממנה וישר אחרייה תוקף את הלדיבה במתקפה מהירה ופוגע בה בעוצמה,טריקו תוקף ברדיפה אך הלדיבה חומקת ותוקף באגרוף שביט מה תעשה??
שון
לפני שאתה מספיק לסיים לדבר קורטני צועקת:"מיסי גלסי צאו,גלסי קרן קרח,מיסי כדור צל" בזמן שהיא מוציא את המיסדרווס והגלסיאון שלה שתוקפים את המטיאנה ומחסלים אותה מה תעשה??
"מהר תתחמק עם מתקפה מהירה ואז מכת בוץ לעניים שלו ואז שאבה וחבטה!" אני אומרOriginally posted by ToBi_SaMa@Nov 19 2009, 08:54 PM
ירין
טוב סתכל אני יעשה את הקרב הכפול ככה קודם הקרב של טריקו ואז עיוברים לאבסול כאילו שאני מקפיא את החלק של אבסול טוב??
~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו תוקף במכת בוץ אך הלבידה חומק ותוקף את טריקו במתקפת רוח כסופה,טריקו נפגע ממנה וישר אחרייה תוקף את הלדיבה במתקפה מהירה ופוגע בה בעוצמה,טריקו תוקף ברדיפה אך הלדיבה חומקת ותוקף באגרוף שביט מה תעשה??
--------
![]()
-------
![]()
ירין
תבין מתקפה מהירה זה לא דרך לחמוק נמאס לי כבר שאתה רושם את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מנסה לחמוק אך לדיבה פוגע בו, טריקו נפגע מאגרוף השביט בראש ונכנס לבילבול וזה גורם למכת הבוץ לפספס ולשאיבה לפגוע ולחבטה לפגוע בטריקו בכל שהוא חבט באדמה.לדיבה שענפגע מהשאיבה מתרגז ותוקף באגרוף מאאך מה תעשה??
טוב...Originally posted by ToBi_SaMa@Nov 19 2009, 10:06 PM
ירין
תבין מתקפה מהירה זה לא דרך לחמוק נמאס לי כבר שאתה רושם את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מנסה לחמוק אך לדיבה פוגע בו, טריקו נפגע מאגרוף השביט בראש ונכנס לבילבול וזה גורם למכת הבוץ לפספס ולשאיבה לפגוע ולחבטה לפגוע בטריקו בכל שהוא חבט באדמה.לדיבה שענפגע מהשאיבה מתרגז ותוקף באגרוף מאאך מה תעשה??
------
"תנסה לקפוץ עם הזנב שלך ואז קח תנופה מהאוויר (הבנת?) וחבטה!!! ואז שוב שאיבה וחבטה שתחסל אותו!" אני אומר
--------
![]()
-------
![]()
''צ'ימצ'אר נלחמת ממש טוב, כל הכבוד'' אני אומר לצ'ימצ'אר ומחזיר אותו לפוקדורOriginally posted by ToBi_SaMa@Nov 19 2009, 08:54 PM
שון
לפני שאתה מספיק לסיים לדבר קורטני צועקת:"מיסי גלסי צאו,גלסי קרן קרח,מיסי כדור צל" בזמן שהיא מוציא את המיסדרווס והגלסיאון שלה שתוקפים את המטיאנה ומחסלים אותה מה תעשה??
''זה היה מגניב, תודה קורטני, הפוקימונים שלך ממש חזקים. אז מה נעשה עכשיו?'' אני אומר לקורטני
שון
"אני יעזור לך לאמן את הפוקימונים שלך"עונה קורטני ומעלה חיוך על הפנים שלה ואז מוסיפה:"נצטרך להיתאמן הרבה כי מכון החשמל בעיר דנג'ו ואנחנו ממש קרובים אלייה, לפני שנתחיל להיתאמן תגיד לי איזה פוקימונים יש לך בנוסף לצ'ימצ'אר?" מה תענה??
ירין
כן-תקרא לזה מעכשיו חבטה אווירית או חבטת שמיים
;~~~~~~
טריקו תוקף בחבטת שמיים שפוגעת בלדיבה ומרסקת אותה על האדמה,טריקו תוקף בשאיבה ושואב ללדיבה כמעט את כל האנרגייה שלה,לפני שטריקו מספיק לתקוף הוא פתאום מתחיל לזהור באור שחור ולגדול טיפה אך לא להישתנות יסמין שלידך אומרת לך:"ירין הטריקו שלך היתבגר הוא עכשיו בגיל ההיתבגרות עוד כמה אימונים והוא יתפתח". טריקו שסיים לזהור והפך לגדול וחזק יותר ממה שהיה, תוקף את הלדיבה בחבטה ומחסל אותה מה תגיד לאבסול לעשות??
''יש לי את סטאריו'' אני אומר לה ומוציא את סטאריו מהפוקדורOriginally posted by ToBi_SaMa@Nov 20 2009, 09:14 AM
שון
"אני יעזור לך לאמן את הפוקימונים שלך"עונה קורטני ומעלה חיוך על הפנים שלה ואז מוסיפה:"נצטרך להיתאמן הרבה כי מכון החשמל בעיר דנג'ו ואנחנו ממש קרובים אלייה, לפני שנתחיל להיתאמן תגיד לי איזה פוקימונים יש לך בנוסף לצ'ימצ'אר?" מה תענה??
''סטאריו תכיר את קורטני, היא תהיה שותפה לצוות'' אני אומר לסטאריו
ואז אני מסתכל על הפוקדור של לרביטר בעצב ואומר לקורטני בהיסוס ''יש לי גם לרביטר, אבל בזמן האחרון יש לי בעיה איתו, בהתחלה הוא הקשיב לי והכל היה טוב, אבל אחר כך הוא הפסיק להקשיב לי והוא אפילו התחיל להתנהג בצורה נוראית ואכזרית. למרות שאת לא רופאה, את יכולה לבדוק מה לא בסדר אצלו ולנסות לעזור לי לגרום ללרביטר להקשיב לי?''
אני פורש מהמשחק...
היה כיף,אבל לא יודע למה,לא בא לי להמשיך...
מצטער שלא הודעתי עד עכשיו...
בהצלחה בהמשך המשחק
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)