Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 32 ראשוןראשון ... 22303132
מציג תוצאות 466 עד 471 מתוך 471
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ToBi_SaMa@Nov 20 2009, 09:14 AM

ירין
    כן-תקרא לזה מעכשיו חבטה אווירית או חבטת שמיים
    ;~~~~~~
    טריקו תוקף בחבטת שמיים שפוגעת בלדיבה ומרסקת אותה על האדמה,טריקו תוקף בשאיבה ושואב ללדיבה כמעט את כל האנרגייה שלה,לפני שטריקו מספיק לתקוף הוא פתאום מתחיל לזהור באור שחור ולגדול טיפה אך לא להישתנות יסמין שלידך אומרת לך:"ירין הטריקו שלך היתבגר הוא עכשיו בגיל ההיתבגרות עוד כמה אימונים והוא יתפתח". טריקו שסיים לזהור והפך לגדול וחזק יותר ממה שהיה, תוקף את הלדיבה בחבטה ומחסל אותה מה תגיד לאבסול לעשות??
    "כל הכבוד טריקו!אבסול מהר תשתגר מאחורי ואז הטעיה וחיתוך לילה ובסוף שריטה לפנים שלו!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שון
    "תוציא אותו אני יראה מה קרה לו" עונה לך קורטני, מה תעשה??

ירין
    אבסולמשתגר מאחורי הלדיבה ובחומק מהרוח הכסופה שלה ותוקף בהטעיה שמבלבלת את לדיבה וגורמת לו לפגוע בעצמו,אבסול תוקף את הלדיבה בחיתוםך לילה וישר אחר כך בשריטה ומחסל אותה בכך, יסמין אומרת:"ירין האבסול הזה חזק מאד נראה שהמאמן שהביא לך אותו אימן אותו טוב" מה תעשה??

תמיר-טוב החלטה שלך =]

3. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by ToBi_SaMa@Nov 20 2009, 04:39 PM
    שון
    "תוציא אותו אני יראה מה קרה לו" עונה לך קורטני, מה תעשה??
    &#39;&#39;בסדר, אבל תיזהרי, הוא יכול להיות מסוכן&#39;&#39; אני אומר לקורטני
    &#39;&#39;צא לרביטר&#39;&#39; אני צועק ומוציא את לרביטר מהפוקדור בזמן שאני מפחד שהוא יעשה משהו נורא

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שון

לרביטר יוצא מהפוכדור, אתה מסתכל עליו בחשדנות מכיוון שהוא לא עושה כלום רק יושב ומחכה, בנוסף אתה שם לב שהוא ישנוני מאד.קורטני מתקרבת אליו ואומרת :"נראה שהוא חולה,כניראה שזאת מחלה שגרמה לו ליהיות אגרסבי ועכשיו היא התחילה להשפיע בכך שהיא גורמת לו להיתעייף. צריך לקחת אותו למרכז פוקימונים" מה תעשה??

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ToBi_SaMa@Nov 20 2009, 04:39 PM

ירין
    אבסולמשתגר מאחורי הלדיבה ובחומק מהרוח הכסופה שלה ותוקף בהטעיה שמבלבלת את לדיבה וגורמת לו לפגוע בעצמו,אבסול תוקף את הלדיבה בחיתוםך לילה וישר אחר כך בשריטה ומחסל אותה בכך, יסמין אומרת:"ירין האבסול הזה חזק מאד נראה שהמאמן שהביא לך אותו אימן אותו טוב" מה תעשה??

"כן...בוא נמשיך&#33;" אני אומר לה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by ToBi_SaMa@Nov 20 2009, 04:57 PM
    שון

לרביטר יוצא מהפוכדור, אתה מסתכל עליו בחשדנות מכיוון שהוא לא עושה כלום רק יושב ומחכה, בנוסף אתה שם לב שהוא ישנוני מאד.קורטני מתקרבת אליו ואומרת :"נראה שהוא חולה,כניראה שזאת מחלה שגרמה לו ליהיות אגרסבי ועכשיו היא התחילה להשפיע בכך שהיא גורמת לו להיתעייף. צריך לקחת אותו למרכז פוקימונים" מה תעשה??
    אני מרים את לרביטר ומסתכל עליו
    &#39;&#39;זה לא נראה טוב, צריכים להגיע למרכז הפוקימונים כמה שיותר מהר. יש כאן אחד בסביבה? תובילי אותי כי אני לא מכיר את האיזור&#39;&#39; אני אומר לקורטני ובינתיים אני מחזיק את לרביטר

עמוד 32 מתוך 32 ראשוןראשון ... 22303132

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •