Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 32 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 471
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 06:20 PM
    טייגר
    אתה ממשיך ללכת בדרך ופתאום הדרך מתחילה להראות יותר כמו יער ואתה מאבד את הדרך אחרי כמה זמן של הליכה בניסיון למצוא את העיר אתה רואה קקליאון מטייל לו מה תעשה??
    אני מתעלם ממנו ויצשיך לחפש פוקימון אחר

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מייקל
    האיש הצעיר עונה לך:"אתה נמצא בדרך לעיר ריינבוו אולי אתה צריך משהו יש לנו פה מכונת ריפוי ואוכל פוקימונים ??" מה תענה לו??

טייגר
    אתה ממשיך ללכת שהקקליאון עוקב אחרייך אתה ממשיך להיתעלם ממינו וממשיך בדרכך ורואה סרסקיט אוכל לו אורן ברי מה תעשה??

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 05:20 PM

ירין
    אתם מתחילים ללכת ופוגשים בספינרק וסנובול מה תעשה??
    "בוא נמשיך.. איפה תפסת את הפיצ'יריסו שלך?" אני שואל אותה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 05:32 PM
    מייקל
    האיש הצעיר עונה לך:"אתה נמצא בדרך לעיר ריינבוו אולי אתה צריך משהו יש לנו פה מכונת ריפוי ואוכל פוקימונים ??" מה תענה לו??

טייגר
    "האמת שאני צריך לרפות את הפוקימונים שלי"אני אומר ומגיש להם את הפוקדורים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    יסמין עונה לך:"הוא התחלתי שלי טוב אני רוצה להילחם נגד הסנובול החמודה הזאת 3= צא צ&#39;רובי תקוף בשאיבה ואז הקסמה" מה תעשה ~הזכרה הספינרק פנוי לקרב אימון של מגבי =]~??

מייקל
    אתה מביא לאיש הצעיר את הפוקימונים ואחרי כמה דקות הוא מחזיר לך אותם בריאים מה תעשה עכשיו??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 05:42 PM
    ירין
    יסמין עונה לך:"הוא התחלתי שלי טוב אני רוצה להילחם נגד הסנובול החמודה הזאת 3= צא צ&#39;רובי תקוף בשאיבה ואז הקסמה" מה תעשה ~הזכרה הספינרק פנוי לקרב אימון של מגבי =]~??
    "מגבי צא&#33; בערפיח ואז גחלת חזקה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 05:42 PM

מייקל
    אתה מביא לאיש הצעיר את הפוקימונים ואחרי כמה דקות הוא מחזיר לך אותם בריאים מה תעשה עכשיו??
    "מישהו אולי רוצה נגדי קרב?"אני שואל אותם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

8. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    מגבי יוצא ותוקף בערפיח שלא משפיע על ספינרק בגלל הסוג הנוסף שלו~רעל&#092;חרק~ ספינרק תוקף בעוקץ רעל ומגבי חומק ותוקף בגחלת ספינרק נפגע והוא נראה כועס ספינרק תוקף בשדי לילה מה תעשה??

מייקל
    "לא אנחנו נגד קרבות פוקימונים אבל בדרך יש הרבה מאמנים תנסה את המזל שלך נגדם" מה תעשה??

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 05:48 PM
    ירין
    מגבי יוצא ותוקף בערפיח שלא משפיע על ספינרק בגלל הסוג הנוסף שלו~רעל&#092;חרק~ ספינרק תוקף בעוקץ רעל ומגבי חומק ותוקף בגחלת ספינרק נפגע והוא נראה כועס ספינרק תוקף בשדי לילה מה תעשה??
    "תשתמש בגחלת לרגליים שלו בכל הכח&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

10. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    מגבי תוקף בגחלת לרגליים של ספינרק ומונע ממינו לתקוף בשדי לילה,ספינרק מתעצבן ותוקף ברשת עכביש מורעלת ומרעיל את מגבי בנוסף לזה שהוא לא יכול לזוז בגלל הרשת מה תעשה??

Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 06:32 PM
    טייגר
    אתה ממשיך ללכת שהקקליאון עוקב אחרייך אתה ממשיך להיתעלם ממינו וממשיך בדרכך ורואה סרסקיט אוכל לו אורן ברי מה תעשה??
    "צא סינדקוויל&#33;מסך עשן,גלגל להבה ואז גחלת&#33;"

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 06:01 PM
    ירין
    מגבי תוקף בגחלת לרגליים של ספינרק ומונע ממינו לתקוף בשדי לילה,ספינרק מתעצבן ותוקף ברשת עכביש מורעלת ומרעיל את מגבי בנוסף לזה שהוא לא יכול לזוז בגלל הרשת מה תעשה??
    "תשתש בגחלת חלשה על הקורים ואז תקפוץ עליו ותן את הגחלת הכי חזקה שלך&#33;" אני אומר
    --------

-------

13. AllwaysStriveAndProsper
    טייגר
    סינדוקוויל תוקף במסך עשן וישר אחריו תוקף בגלגל להבה לא מש חזק ופוגע בסרסקיט שמיתעצבן ויורה על סינדוקוויל בועות ואז מסיח את דעתו בניחוח מתוק ואז תוקף עוד פעם בבועות,סינדוקוויל שנפגע מתרגז ותוקף בגחלת עוצמתית את סרסקיט שמגיב בבועות אך הגחלת מפוצצת חלק ופוגעת בסרסקיט,סרסקיט םצוע מאד אך הוא לא מוותר ותוקף בבועות שהופכות לקרן בועות עוצמתית מה תעשה??

ירין
    מגבי שורף את הרשת וישר קופץ על ספינרק ומחסל אותו עם גחלת מה תעשה<??

Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 07:12 PM
    טייגר
    סינדוקוויל תוקף במסך עשן וישר אחריו תוקף בגלגל להבה לא מש חזק ופוגע בסרסקיט שמיתעצבן ויורה על סינדוקוויל בועות ואז מסיח את דעתו בניחוח מתוק ואז תוקף עוד פעם בבועות,סינדוקוויל שנפגע מתרגז ותוקף בגחלת עוצמתית את סרסקיט שמגיב בבועות אך הגחלת מפוצצת חלק ופוגעת בסרסקיט,סרסקיט םצוע מאד אך הוא לא מוותר ותוקף בבועות שהופכות לקרן בועות עוצמתית מה תעשה??
    "תקפוץ ותשתמש בגחלת ואז דחיפה&#33;"

15. AllwaysStriveAndProsper
    תמיר
    סינדוקוויל קופץ ומצליח לחמוק מקרן הבועות,סרסקיט תוקף בניחוח מתוק אך סינדוקוויל לא מושפע מזה הפעם.סינדוקוויל תוקף בגחלת ופוגע בסרסקיט חזיתית,סרסקיט פצוע מאד והוא מנסה לברוח אך בלי הצלחה סינדוקוויל מסיג אותו ומחסל אותו בהיתקלות,פתאום אתה שומע מחיאות כפיים אתה מסתכל הצידה ורואה את אותו קקליאון מוחא כפיים מה תעשה??

עמוד 6 מתוך 32 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •