Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 32 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 471
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 06:12 PM

ירין
    מגבי שורף את הרשת וישר קופץ על ספינרק ומחסל אותו עם גחלת מה תעשה<??
    "כל הכבוד&#33;&#33;" אני אומר ובודק מה עם הקרב לשה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 07:32 PM
    תמיר
    סינדוקוויל קופץ ומצליח לחמוק מקרן הבועות,סרסקיט תוקף בניחוח מתוק אך סינדוקוויל לא מושפע מזה הפעם.סינדוקוויל תוקף בגחלת ופוגע בסרסקיט חזיתית,סרסקיט פצוע מאד והוא מנסה לברוח אך בלי הצלחה סינדוקוויל מסיג אותו ומחסל אותו בהיתקלות,פתאום אתה שומע מחיאות כפיים אתה מסתכל הצידה ורואה את אותו קקליאון מוחא כפיים מה תעשה??
    אני מתעלם ממנו,וזורק במהירות פוכדור על סורסקיט

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    אתה רואה שהיא בדיוק זורקת פוכדור על סנובול ותופסת אותה מה תעשה??

תמיר
    אתה זורק את הפוכדור על סרסקיט והוא נתפס
    מתקפות
    בועות
    ניחוח מתוק
    קרן בועות
    התקפה מהירה
    השפרצת מים
    מה תעשה??

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 06:48 PM
    ירין
    אתה רואה שהיא בדיוק זורקת פוכדור על סנובול ותופסת אותה מה תעשה??
    "בוא נמשיך&#33;" אני אומר לה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 07:48 PM
    תמיר
    אתה זורק את הפוכדור על סרסקיט והוא נתפס
    מתקפות
    בועות
    ניחוח מתוק
    קרן בועות
    התקפה מהירה
    השפרצת מים
    מה תעשה??
    אני מרים את סינדקוויל
    "אוקיי קקליון,אז למה אתה עוקב אחרי?" אני שואל אותו

6. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    היא מסתכלת עלייך ורצה אלייך עם חיבוק גדול ואז אומרת :"יואוו אני כל כך מאושרת אני תמיד רציתי סנובול ועכשיו קיבלתי,טוב עכשיו אני רק יביא לה את אבן הנצח שלי והיא היא תשאר סנובול לתמיד" והיא מוציא מהתיק אבן שאף פעם לא ראיתה ~~ ואז מביאה אותה לסנובול ומחזירה אותה לפוכדור.
    אתם מתחילים ללכת ואחרי הליכה ארוכה רואים את היציאה מהיער אך שם עוד איש מוזר ~~ ואומר:"אף אחד לא נכנס לעיר בלי קרב איתי מי ממכם ילחם בי?" מה תעשה??

תמיר
    אתה שואל את הקקליאון והוא אומר לך בפוקימונית:"קק לי קקל און" אתה לא מבין כלום ממה שהוא אמר אך נראה שיש לו מבט מעריץ בעיינים מה תעשה??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 07:03 PM
    ירין
    היא מסתכלת עלייך ורצה אלייך עם חיבוק גדול ואז אומרת :"יואוו אני כל כך מאושרת אני תמיד רציתי סנובול ועכשיו קיבלתי,טוב עכשיו אני רק יביא לה את אבן הנצח שלי והיא היא תשאר סנובול לתמיד" והיא מוציא מהתיק אבן שאף פעם לא ראיתה ~~ ואז מביאה אותה לסנובול ומחזירה אותה לפוכדור.
    אתם מתחילים ללכת ואחרי הליכה ארוכה רואים את היציאה מהיער אך שם עוד איש מוזר ~~ ואומר:"אף אחד לא נכנס לעיר בלי קרב איתי מי ממכם ילחם בי?" מה תעשה??
    "א. מי שואל אותך בכלל? וב. אני&#33; קרב 2 על 2?רו צה להילחם?" אני שואל אותה
    --------

-------

8. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    "חוצפן לתת לך מכות עכשי או אחר כך,ואני נלחם רק קרבות רגילים צא קרודנט" והוא זורק פוכדור שממינו יוצא קרודנט עצבני במיוחד מה תעשה??

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 07:22 PM
    ירין
    "חוצפן לתת לך מכות עכשי או אחר כך,ואני נלחם רק קרבות רגילים צא קרודנט" והוא זורק פוכדור שממינו יוצא קרודנט עצבני במיוחד מה תעשה??
    "באמת&#33;סקווירטל צא&#33;מכת בוץ לעיניים שלו ואז הצלפת זנב&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 05:48 PM

מייקל
    "לא אנחנו נגד קרבות פוקימונים אבל בדרך יש הרבה מאמנים תנסה את המזל שלך נגדם" מה תעשה??
    "טוב,תודה בכל זאת"אני אומר להם ויוצא ומחפש מאמנים בדרך
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

11. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 04:52 PM
    שון
    "אז אתה בטח שון טוב הינה הצ&#39;ימצ&#39;ר שלך אם אני לא זוכר טוב ושאר הדברים,ומר.בראון ביקש ממיני למסור לך שתבוא לתחנת המשטרה שבעיר ריינבוו" הוא מלווה אותך אחוצה ומראה לך תדרך לעיר ריינבוו בדרך אתה שם לב שנופל לו פוכדור מה תעשה??
    אני מרים את הפוקדור ואומר לו: &#39;&#39;הפוקדור הזה נפל לך בדרך אז קח אותו&#39;&#39;
    ואז אני נותן לו את הפוקדור

12. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    :חחחח אפס אפילו להילחם אתה לא יודע חח קרודנט מספרי X ואז פעימת אופל וישר אחר כך פטיש סרטן ואז תחסל אותו עם גיליוטינה חחחהחחה" הוא אומר וקרודנט תןקף במספרי X שחוסמות את מכת החול ופוגעות בסקווירטל בעוצמה.סקווירטל מיתאוש וקם ותוקף בהצלפת זנב שמסיחה את דעתו של קרודנט והוא מפספס עם פעימת האוםל את סקווירטל,קרודנט רץ אל סקווירטל במטרה לתקוף אותו בפטיש סרטן מה תעשה??

מייקל
    אתה יוצא מהביקתה והולך בשביל שבין העצים,אחרי הליכה ארוכה אתה רואה נער יושב לו על אבן ואוכל וביחד איתו פלאפי ונינג&#39;סק שאוכלים גם כן~~ ~~ ~~ מה תעשה??

שון
    "תיקח אותו לעצמך הוא כניראה ריק" הפרופסור אומר ונכנס למעבדה מה תעשה??

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 07:42 PM
    ירין
    :חחחח אפס אפילו להילחם אתה לא יודע חח קרודנט מספרי X ואז פעימת אופל וישר אחר כך פטיש סרטן ואז תחסל אותו עם גיליוטינה חחחהחחה" הוא אומר וקרודנט תןקף במספרי X שחוסמות את מכת החול ופוגעות בסקווירטל בעוצמה.סקווירטל מיתאוש וקם ותוקף בהצלפת זנב שמסיחה את דעתו של קרודנט והוא מפספס עם פעימת האוםל את סקווירטל,קרודנט רץ אל סקווירטל במטרה לתקוף אותו בפטיש סרטן מה תעשה?
    "מהר סילון אקווה ותסתובב&#33;&#33;&#33;ואז שוב מכות בוץ לעניים שלו ותשתמש בהצלפת זנב כדי לקפוץ גבוה ואז היתקלות&#33;" אני אומר
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 07:42 PM

מייקל
    אתה יוצא מהביקתה והולך בשביל שבין העצים,אחרי הליכה ארוכה אתה רואה נער יושב לו על אבן ואוכל וביחד איתו פלאפי ונינג&#39;סק שאוכלים גם כן~~ ~~ ~~ מה תעשה??

"היי אתה&#33;קרב פוקימונים עכשיו&#33;"אני צועק ומתקרב אליו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

15. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    סקווירטל תוקף בסילון אקווה מסובב ופוגע בקרודנט שבדיוק עמד לתקוף בפטיש סרטן,קרודנט נופל וסווירטל תוקף אותו במכת בוץ שמעוורת את קרודנט לזמן מה ונותנת היתרון לסקווירטל.סקווירטל משתמש בזנב שלו וקופץ לגובהה ואז תופס תנופה ותוקף בהיתקלות שפוגעת בקרודנט קלות,קרודנט עדיין לא רואה כלום מה תעשה??

מייקל
    "בכיף,צא נינג&#39;סק" הוא אומר לך ואז מוסיף :"שמי הוא מורגן אל תשכח אותו" במי תבחר לקרב??

עמוד 7 מתוך 32 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •