Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 32 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 471
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 07:50 PM

מייקל
    "בכיף,צא נינג'סק" הוא אומר לך ואז מוסיף :"שמי הוא מורגן אל תשכח אותו" במי תבחר לקרב??
    "בסדר בסדר"אני אומר לו בזילזול,"סטארלי צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תשתמש בצוות כפול ואז ניקור ומכת כנף!"אני אומר לסטארלי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 07:50 PM
    ירין
    סקווירטל תוקף בסילון אקווה מסובב ופוגע בקרודנט שבדיוק עמד לתקוף בפטיש סרטן,קרודנט נופל וסווירטל תוקף אותו במכת בוץ שמעוורת את קרודנט לזמן מה ונותנת היתרון לסקווירטל.סקווירטל משתמש בזנב שלו וקופץ לגובהה ואז תופס תנופה ותוקף בהיתקלות שפוגעת בקרודנט קלות,קרודנט עדיין לא רואה כלום מה תעשה??
    "תקוף עכשיו בבועות ואז שוב סילון אקווה מסובב חזק!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 08:03 PM
    תמיר
    אתה שואל את הקקליאון והוא אומר לך בפוקימונית:"קק לי קקל און" אתה לא מבין כלום ממה שהוא אמר אך נראה שיש לו מבט מעריץ בעיינים מה תעשה??
    "אל תגיד לי...אתה רוצה להצטרף לצוות שלי?" אני שואל אותו במבט משועמם,למרות שבפנים אני די מתרגש,שלמרות שאני די טירון כבר רוצים להצטרף אלי לצוות

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מייקל
    "חבל שאתה מזלזל חבל,צא נינג&#39;סק מספרי X ,חיתוך לילה ,זריזות,ריקוד חרבות ותחסל אותו עם היתנגשות ג&#39;יגה" נינג&#39;סק ישר שולח אל סטארליי שבידיוק תוקף בצוות כפול מספרי X ומונע ממינו לגמור את התקפה ובנוסף לפגיעה,סטארלי מתרגז ועף במהירות אל נינג&#39;סק ובמהירות ענקית מתחיל לנקר אותו בעוצמה רבה ~למד מתקפת מקדחת ניקור~נינג&#39;סק נפגע אך הוא משיב בחיתוך לילה עוצמתי ואז עולה לאוויר שם הוא מחזק את עצמו בזריזות ובריקוד חרבות,סטארלי עולה אחריו ומנסה ליתקוף אותו במכת כנף אך ללא הצלחה נינג&#39;סק עמוד לתקוף בהיתנגשות ג&#39;יגה מה תעשה??

ירין
    סקווירטל משלב את הסילון אקווה מסובב עם בועות ויוצר סילון בועות מסובב שפוגע בעוצמה בקרודנט ופוגע בו חזיתית,קרודנט חזר ליראות והוא תוקף את סקווירטל בגיליוטינה שפוגעת בסקווירטל אך לא מחסלת אותו שניהם מותשים ופצועים,המאמן צועק:"קרודנט ריקוד חרבות ואז חיתוך לילה ופטיש סרטן חסל אותו כבר" מה תעשה קרודנט עומדד לתקוף בשתי המתקפות הכי חזקות שלו??

תמיר
    הקקליאון מהנהן~הוא בתור מתנה על תחילת המשחק כי אתה היחיד שלא רשם פוקימון בבקשות אז החלתתי לתת לך קקליאון חזק=]~ אתה מביא לו פוכדור ואז סורק אותו בפוקידע כדי לראות איזה מתקפות הוא יודע להלן הרשימה:
    גניבה
    ליקוק
    הצלפת זנב
    הצקה
    שריטה
    אחיזה
    מתקפת עימום
    חבטות זעם
    מה תעשה??

Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 09:25 PM
    תמיר
    הקקליאון מהנהן~הוא בתור מתנה על תחילת המשחק כי אתה היחיד שלא רשם פוקימון בבקשות אז החלתתי לתת לך קקליאון חזק=]~ אתה מביא לו פוכדור ואז סורק אותו בפוקידע כדי לראות איזה מתקפות הוא יודע להלן הרשימה:
    גניבה
    ליקוק
    הצלפת זנב
    הצקה
    שריטה
    אחיזה
    מתקפת עימום
    חבטות זעם
    מה תעשה??
    אבל קקליאון
    --
    תודה ^^
    --
    אני מכניס את הפוכדור שלו לכיסי,מלטף את ראשו של סינדקוויל והולך לעיר הבאה

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 08:25 PM
    מייקל
    "חבל שאתה מזלזל חבל,צא נינג&#39;סק מספרי X ,חיתוך לילה ,זריזות,ריקוד חרבות ותחסל אותו עם היתנגשות ג&#39;יגה" נינג&#39;סק ישר שולח אל סטארליי שבידיוק תוקף בצוות כפול מספרי X ומונע ממינו לגמור את התקפה ובנוסף לפגיעה,סטארלי מתרגז ועף במהירות אל נינג&#39;סק ובמהירות ענקית מתחיל לנקר אותו בעוצמה רבה ~למד מתקפת מקדחת ניקור~נינג&#39;סק נפגע אך הוא משיב בחיתוך לילה עוצמתי ואז עולה לאוויר שם הוא מחזק את עצמו בזריזות ובריקוד חרבות,סטארלי עולה אחריו ומנסה ליתקוף אותו במכת כנף אך ללא הצלחה נינג&#39;סק עמוד לתקוף בהיתנגשות ג&#39;יגה מה תעשה??

תעדכן בראשי
    ----------
    "תתקוף במקדחת ניקור ואז צוות כפול ואז מכת כנף ואז התקלות ומקדחת ניקור&#33;"אני צועק לסטארלי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 07:42 PM
    שון
    "תיקח אותו לעצמך הוא כניראה ריק" הפרופסור אומר ונכנס למעבדה מה תעשה??
    &#39;&#39;כדאי שאני אבדוק אם הפוקדור באמת ריק&#39;&#39; אני אומר לעצמי ופותח את הפוקדור
    -------------------
    יש שם סטאריו נכון? חחח

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 08:25 PM

ירין
    סקווירטל משלב את הסילון אקווה מסובב עם בועות ויוצר סילון בועות מסובב שפוגע בעוצמה בקרודנט ופוגע בו חזיתית,קרודנט חזר ליראות והוא תוקף את סקווירטל בגיליוטינה שפוגעת בסקווירטל אך לא מחסלת אותו שניהם מותשים ופצועים,המאמן צועק:"קרודנט ריקוד חרבות ואז חיתוך לילה ופטיש סרטן חסל אותו כבר" מה תעשה קרודנט עומדד לתקוף בשתי המתקפות הכי חזקות שלו??
    "סילון בועות מסובב בכל הכח&#33;&#33;&#33; אל תוותר&#33;&#33;" אני צועק
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. AllwaysStriveAndProsper
    תמיר
    אתה מתחיל ללכת בשביל אך לא מוצא את הדרך לעיר ואתה מתחיל להיתיאש,אתה לא מוותר ומשיך לחפש את הדרך לעיר בתוך היער ומגיעה לפיצול של השביל יש שלוש כיוונים ישר שמאלה או ימינה לאן תפנה??

שון
    אתה זורק את הפוכדור לאוויר וממנו יוצא סטריו מה תעשה??

מייקל
    נינג&#39;סק עם היתנגשות ג&#39;יגה וסטארלי עם מקדחת ניקור תוקפים אחד את השני ונפגעים כל אחד מהמקפה הכי חזקה של השני ומתעלפים,מורגן צועק:"יפה יפה הסטארלי שלך חזק אבל הפלאפי שלי יותר פלאפי תיתכונני לקרב" במי תבחר לקרב??

ירין
    סקוויקטל וקרודנט תוקפים אחד את השני ונפגעים סקווירטל יותר נראה שהוא נפצע ברגלו מחיתוך הלילה אך מתאמץ להסתיר זאת בינתיים קרודנט עומד לחסל אותו בפטיש סרטן מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 08:48 PM

מייקל
    נינג&#39;סק עם היתנגשות ג&#39;יגה וסטארלי עם מקדחת ניקור תוקפים אחד את השני ונפגעים כל אחד מהמקפה הכי חזקה של השני ומתעלפים,מורגן צועק:"יפה יפה הסטארלי שלך חזק אבל הפלאפי שלי יותר פלאפי תיתכונני לקרב" במי תבחר לקרב??

"אני מחזיר את סטארלי לפוקדור,"טורטוויג צא&#33;"אני קורא ומוציא אותו,"תקוף בסחרור עלים ואז ספיגה ועלי תער&#33;"אני צועק לו
    ----
    מתקופת חשמל לא משפיעות על אדמה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    שון
    אתה זורק את הפוכדור לאוויר וממנו יוצא סטריו מה תעשה??
    &#39;&#39;יש זה סטאריו&#33; תמיד רציתי אחד&#39;&#39; אני אומר לעצמי בהתלהבות
    ואז אני נזכר שעוד לא ראיתי את הצ&#39;ימצ&#39;אר שקיבלתי אז אני מוציא אותו מהפוקדור
    &#39;&#39;שלום לכם צ&#39;ימצ&#39;אר וסטאריו, נעים מאוד להכיר אתכם. אני שון ואני מקווה שאנחנו נהיה צוות טוב וחברים טובים&#39;&#39; אני אומר לשניהם

12. משתמש מנוסה

ירין
    סקוויקטל וקרודנט תוקפים אחד את השני ונפגעים סקווירטל יותר נראה שהוא נפצע ברגלו מחיתוך הלילה אך מתאמץ להסתיר זאת בינתיים קרודנט עומד לחסל אותו בפטיש סרטן מה תעשה??
    "תנסה לקפץ עם הזנב שלך מעליו ואז סילון אקווה מסובב לסיום&#33;&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

13. AllwaysStriveAndProsper
    שון
    הם שניהם מחייכים ונראים שמחים שיש להם מאמן מה תעשה??

מייקל
    טרטוויג לא אדמה כשהוא מתפתח לטורטרה הוא ניהיה אדמה&#092;עשב
    ~~~~~~~~~~~~~
    טרטוויד יוצא ותוקף בסחרור עלים מסובב שפוגע בפלאפי שמתקדמת אליו עם אגרוף אש לא ממש חזק אך מהיר ביותר טרטוויג תוקף בשאיבה אך פלאפי קופצת ונוחת עליו עם אגרוף האש שלה,טרטוויג נפגע ומנסה להוריד את פלאפי ממנו אך היא לא יורדת ממינו והיא מתכוננת לתקוף אותו בקרן סיגנלית טרטוויג חסר העונים לא יודע מה לעשות מה תעשה??

ירין
    סקווירטל מנסה לקפוץ עם הזנב שלו ומצליח הוא עולה לאוויר ומתחיל להיסתובב ויוצר סילון אקווה מסוחרר שפוגע בקרודנט אך קרודנט עוצר את המתקפה מלפגוע בו עם מתקפת צבט כיבוי מדויקת שמעיפה את סקווירטל עצידה מה תעשה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 09:12 PM

מייקל
    טרטוויג לא אדמה כשהוא מתפתח לטורטרה הוא ניהיה אדמה&#092;עשב
    ~~~~~~~~~~~~~
    טרטוויד יוצא ותוקף בסחרור עלים מסובב שפוגע בפלאפי שמתקדמת אליו עם אגרוף אש לא ממש חזק אך מהיר ביותר טרטוויג תוקף בשאיבה אך פלאפי קופצת ונוחת עליו עם אגרוף האש שלה,טרטוויג נפגע ומנסה להוריד את פלאפי ממנו אך היא לא יורדת ממינו והיא מתכוננת לתקוף אותו בקרן סיגנלית טרטוויג חסר העונים לא יודע מה לעשות מה תעשה??

אוקיי
    ----------
    "תקוף בעלי תער לכיוון העיניים שלה ואז בשאיבה ובסחרור עלים פעמיים&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

Originally posted by ~SciZor~@Oct 12 2009, 09:48 PM
    תמיר
    אתה מתחיל ללכת בשביל אך לא מוצא את הדרך לעיר ואתה מתחיל להיתיאש,אתה לא מוותר ומשיך לחפש את הדרך לעיר בתוך היער ומגיעה לפיצול של השביל יש שלוש כיוונים ישר שמאלה או ימינה לאן תפנה??
    אני מתלבט,ובסוף הולך ימינה.

עמוד 8 מתוך 32 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •