צמחכה!!!
צמחכה!!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש למה לחכותOriginally posted by Dingo@Oct 26 2009, 07:50 AM
צמחכה!!!
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אני מה זה במתח.
תודהOriginally posted by Tami@Oct 27 2009, 03:52 PM
אני מה זה במתח.
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
מתי אתה ממשיך?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני צריך לכתוב עוד פרק שיחפה עליי במקרה שאני לא אהיה מוכן..Originally posted by Dingo@Oct 28 2009, 04:20 PM
מתי אתה ממשיך?
ביינתים סיימתי את פרק 4..
בקרוב אפרסם.
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
סבבה!
חשבתי שכל הפרקים מוכנים..
--------
![]()
-------
![]()
הפעם אני עובד בסגנון אחר...Originally posted by Dingo@Oct 28 2009, 04:41 PM
סבבה!
חשבתי שכל הפרקים מוכנים..
כך אני אוכל לכתוב יותר טוב
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
פרק 4:מסין האגדה ועד כאן!
אתם מכירים את זה שאתם משקיעים במשהו הרבה זמן ?
ובסוף הוא מחזיר לך לרעתך ,או שאין לך כוח או שאתה עצמך חושב שזה מגיע לך... הכוח שלנו נמצא תמיד בידיים שלנו ,אנחנו קובעים את חיינו ואיך הם יראו ,לילד הבא היה את כל הכוח שהוא צריך ,אבל יכולת לשלוט על עצמו ,לא ממש הייתה לו.
שנת 2009 ,סין ,2 בספטמבר (לוח שנה לועזי ,בגלל לוח השנה הסיני) ,כפר אוטומאיו עד ליד העיר בייג'ין,השעה 23:00 בלילה.
"תאי ,לא הגיע הזמן שתלך לישון? כבר מאוחר מאוד." אמר איצ'יגו אימו של תאי.
"עוד 5 דקות ,אני לומד את 'בעיטת הדרקון' " אמר תאי בשיא הרצינות.
מבינים ,תאי הוא לא כמו כל הילדים ,הוא אומנם לומד את כל החומר בבית ,אבל זמן לאימונים יש לו הרבה.
תאי ,זה שם מגניב דווקא ,שמו המלא הוא תאיצ'י קזנקי .
תאי הוא בן 16 וקרוב להיות בן 17 ,הוא משקיע כבר שש שנים מחייו באימוני לחימה ,הוא יודע את כל סוגי הלחימה ,גונג פו ,טאי צ'י ,קארטה ,ואפילו ג'ודו.
תאי אומנם חזק והכול אבל חסר לו קצת אישיות משכנעת לבן אדם ,החושים של תאי מאוד חדים ,הוא מסוגל לשמוע ולראות למרחקים שבן אדם רגיל אולי לא יצליח וזה כל עוד שהוא מקשיב לעצמו ונותן לעצמו כמה דקות מדיטציה על הבוקר.
תאי מאמין באמונות משלו ,אולי אין לו את אותו אלוהים כמו שלנו ,אבל דבר אחד ,סבא שלו עלה מישראל לסין לפני הרבה זמן ,ומאז תאי מדבר עברית וסינית .
"תאיצ'י ,אתה יכול לבוא ולשבת איתנו לכוס תה?" שאל סבא
"קונימו טו צ'א!" צעק תאי בסינית שהמשמעות היא 'לא עכשיו ' .
"ארומי מיוגה נו מה סה !" צעקה אימו בסינית שהמשמעות היא 'אני ארתק אותך לחודש בלי אימונים'
המחשבה של תאי שהוא לא יוכל להתאמן בלתי אפשרית אז הוא עשה הכול הכי מהר שהוא יכול והגיע לשבת ליד סבא.
"תאיצ'י ,אתה יודע שעובר עוד יום ועוד יום ואני מתקרב לסיום חיי ,יש לי משימה בשבילך "
תאי לא הבין במה מדובר ... הוא הבין שסבא רציני כי הוא בדרך כלל מחייך שהוא מדבר.
"ישנם 10 קמעות שחבויות בכל העולם ,10 קמעות הדרקון ...
אנשים זרים תמיד ינסו לחפש אותם כי איתם אפשר לשלוט על הזמן. "
"בזמן?" שאל תאי את סבא שלו .
"כן ,הכוח הכי גדול הוא לשלוט בדבר הבלתי מנוצח שנקרא זמן. " אמר סבא של תאי שאגב שמו של סביו הוא פיס.
"אז מתי אני מתחיל את המשימה שלי?" שאל תאי בהתלהבות.
"קודם כל אנחנו מטיסים אותך לישראל ,שם תגיע למערה שבה יהיה בן אדם שיסביר לך כל מה שאתה צריך לעשות... " אמר סבא פיס כשהוא משתעל בכבדות על ידו .
"אוקיי ,אעשה כל מה שצריך "
אבל מה הסיפור של תאי?
שנת 2000 ,15 ביוני ,העיר בייג'ין ,מחסן ישן ליד שדה התעופה 00:00 בלילה.
"אבא ? מתי מגיעים הביתה אני צריך לעשות פיפי " אמר תאיצ'י הקטן לאביו שהם הולכים בסמטה חשוכה בדרך אל תחנת המוניות הקרובה...
"אנחנו נגיע כמה שיותר מהר.. אני מבטיח.
לפתע צצו חבורה של כמה בחורים עם חליפות ודיברו עם אבא של תאיצ'י ...
אחד מהם שלף נבוט והתחיל להכות באביו ,תאיצ'י התחיל לבכות ,אחד מהבחורים הכה בו בחוזקה
וכל הבחורים קפצו על אבא של תאיצ'י והרביצו לו ,תאיצ'י התעלף מרוב שהוא היה בשוק ,ומהמכה של האיש... כשהוא קם הוא כבר ראה שאביו לא שם ,אבל הוא ראה דבר אחד.. כתם דם גדול על הרצפה..
"אבא?" שאל תאיצ'י כמה פעמים שהוא נותר לבד שם...
אחרי שבועיים הוא הצליח לחזור הביתה.
מאז תאיצ'י הבטיח לנקום את מות אביו בכל מה שסביו יגיד לו ,הוא יודע שהיאקוזה –(שמכונת כיום בישראל "ארגון האלכסון ") כבר כמה שנים מחפשים את הקמעות ,אם תאיצ'י ימצא את הקמעות הוא בטוח ימצא את האחראים על המוות שלו .
תאיצ'י חייך ואמר :"מתי הטיסה?"
שנת 2009 ,4 בספטמבר ,ישראל ,המוסך של טוני וניק ,השעה 17:00 אחר הצהריים.
"לא נשאר עוד הרבה" אמר טוני בשמחה ששנינו ראינו את מכונות הזמן עומדת וכל כך יפיפייה ,ועכשיו רק נותר לבדוק אם היא עובדת ,אבל שנינו פחדנו להתניע.
"אוי לא, שכחנו הדבר הנורא מכל." אמר טוני.
"מה כבר שכחנו?" שאלתי .
"שכחנו שעונים,כדי לכוון תאריך הגעה ושעה" אמר טוני.
"צודק" אמרתי וישר הלכתי להביא במהירות ... טוני הוסיף חיזוקים אחרונים במכונה
אבל... זה לא הכול ,החברים אולי סיימו את המכונה ,דון ומיי כבר אצל ארמגדון ,תאי בדרך לישראל...
עדיין משהו מריח מוזר באוויר ,השמיים כבר לא סגולים כל כך כפי שהם היו ,החוקרים סבורים שזהו סוף העולם ,אבל בן אדם אחד שכנע אותם שזה לא.
שנת 2009 ,1 בספטמבר ,השעה 14:00 בצהריים ,ישראל.
"ועכשיו לסערה הענקית של התושבים שפרצה בצעקות איומות ומבטים של ראשי כולם כלפי מעלה ומסתכלים על השמים הסגולים ופיהם פתוח " אמר הכתב בחדשות וסיפר את הסיפור של אותו היום ,שהשמיים התגלו כסגולים מאוד ,מדענים וחוקרים שיערו שזהו סוף העולם ונותרו רק כמה שעות עד שהכול הסתיים ,אבל זה היה מוזר .
המדענים אפילו הם ,החכמים ביותר לא שיערו לעצמם דבר אחד פשוט...
"זוזו ,כולם לזוז ,אני מבקש לזוז" אמר איש לחוץ מאוד הלובש חליפה ועניבה משוחררת ,והוא רץ עם מחשב נייד בידיים וניירת ענקית שנופלת לו בדרך הריצה .
"יש לי את זה" אמר הבחור לעורך החדשות
"יש לך מה? " שאל העורך את סטיוארט המתנשף .
"יש לי הוכחה לכך שסוף העולם ..לא הגיע והמדענים טועים.
תחילה העורך היה בספק אם להאמין לכך ... הוא אמר לסטיוארט:"אני רוצה לראות את החומר שיש לך "
אמר העורך בציווי .
"אין מצב ,אני עולה עם החומר הזה לשידור עכשיו ,או שאני הולך לערוץ המתחרה." איים סטיוארט וקיווה עד מוות שהעורך יסכים.
העורך הסתכל בעיניו של סטיוארט וראה סטודנט רציני ,אולי הוא רק בן 23 אבל עדיין יש לו סיפור גדול בידיים ,הוא הביט בו ואמר :"אתה עולה עוד 5 דקות ,מאפרת!"
סטיוארט שמח וצחק אפילו שהצליח לשכנע את העורך לעלות את הסיפור שיחשוף את ההתגלות של השמיים הסגולים.
עולים לשידור בעוד .5..4...3..2..1.. אקשן!
"ועכשיו לידיעה של סטודנט הטוען שגילה שזהו אינו סוף העולם ושהמדענים והתקשורת עבדו בצורה רשלנית " אמר מגיש החדשות בצורה מזלזלת וחיכה לפתיחת דבריו של סטיוארט .
"שלום ,שמי סטיוארט אנדרסון ואני בן 23 ,אני לומד בארה"ב ,אבל אני כאן מסיבות משפחתיות ,כעת גיליתי ידיעה שמערפלת את כל מה שהתקשורת גילתה." אמר סטיוארט בשיא הרצינות ועמד לספר את הסיפור.
"אולי השמיים סגולים ,אבל האם המדענים בדקו אם זה בכל העולם? " שאל סטיוארט את המגיש .. והמגיש בפרצופו החיוור לא ידע מה לענות ושיער שהם בדקו זאת.
"הנה צילומים על השמיים באמריקה הצפונית ,הדרומית ,וכל אירופה." הראה סטיוארט למצלמה וראו בצילומים שהשמיים נראים כרגיל .
"כמו כן גם לפני כמה דקות קיבלתי תמונות אלו שמראות שבאוסטרליה ואפריקה זה אותו דבר...
אבל.. תראו.. בישראל ושכנותיה ,ועד סין ,זה מופיע רק..השמיים לא סגולים בכל העולם"
המגיש נראה כבר ממש חולה והוא לא יודע מה להגיד לסטיוארט.
"אז ערכתי עוד מחקר "התחיל להגיד אנדרסון בקול מאושר עד שמיים ,"ובמחקר הזה גיליתי שלפני כ 1000 שנה המאורעות האלה קרו גם כן ,באותו אזור פחות או יותר. וחברים אני רוצה להגיד שהתוצאה של הדבר הזה היא..." אנדרסון לא סיים את דבריו וחיכה לאווירת מתח.
ארמגדון מסתכל בטלוויזיה ורואה את אנדרסון הצעיר חושף את הדבר המסוכן והאמת שאף אחד לא יאמין לה..
הקול מהטלוויזיה נשמע לאורך כל המערה...
"חברים ,התוצאה שגרמה לשמיים להיראות כך היא לא אחר מאשר מסע בזמן."
כל צוות הצילום התפקע מצחוק איך שהוא סיים את דבריו וסטיוארט נראה אולי מובך אבל לפחות ארמגדון יודע שהוא צודק.
"זוהי האמת " סטיוארט אומר כאשר אפילו המגיש נקרע מצחוק.
"וכעת נצא לפרסומות " התמונה הסתיימה כאשר אנדרסון עומד עם המחקר שלו בידיו והוא נראה מושפל .
אנדרסון נולד כגאון אולטימטיבי שאי אפשר לנצח .הוא מאוד חכם והעתיד שלו מזעיר.
אבל מאז אותו שידור ביום השוד של המשאית ,הוא הפך להיות בדיחה.
"וכעת נעבור לצילום של שני ילדים אשר עזרו למשטרת ישראל לעצור שודד עם משאית מלאה בדולרים "
אמר המגיש ,ובאותו רגע ארמגדון ניגש לסולארי שלו והתחיל להקליד את ההודעות של טוני וניק.(שימו לב שהתאריך שוב ה-1 לספטמבר)
אתם מבינים בערך מה קורה כאן?
אנדרסון גילה מחקר גאון שמוכיח שהוא צודק ועשרות מדענים טעו.
זה קצת מבאס שאומרים שאתה לא דובר אמת וצוחקים לך בפנים..
אבל מה יש לעשות ,זה באמת נשמע מגוחך ,אבל מי יודע? רק אני וטוני יודעים את האמת מהבית ספר ,אם נגיד על זה משהו יהרגו אותנו בכאפות של ערסים...
שהם מכנים את זה "כאף שטות"
"אם אתה מוצא תגלית ,אל תפרסם או תאמר ,שמור זאת לעצמך עד שתמצא מישהו שמאמין לדבריך "
זה מה שסבא של תאי אמר פעם...
אבל הדרך למפגש של כולנו עוד ארוכה..
ואיך אנדרסון קשור לסיפור שלנו?
בפרק הבא:פרק 5:צרות של עשירים.
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
פרק חזק!
אתה פשוט מדהים!
נראה לי שאניי מתחלי להבין מה קורה פבה..הם חזרו בזמן שוב ל1 בספטמבר או שזה לא ספויילר...
טוב מחכה לפרק הבא!!!!!!
--------
![]()
-------
![]()
תודה לך וגם לדינגו.Originally posted by CraZyCatMe@Oct 30 2009, 06:18 PM
מחכה לפרק הבא כדי לברר עוד פרטים לגבי הסיבה לשמיים הסגולים האלה ומה גרם להם להיות כאלה...יכול להיות שמישהו אחר ביצע מסע בזמן?
מעניין למה מסע בזמן גורם לשמיים להיות סגולים...
ואני אסביר הכל בפרקים הבאים.
במיוחד סילאטון שביצע מסע בזמן
אם אתם זוכרים אותו...
השמיים סגולים מסיבה כלשהי,אני אסביר בפרקים הבאים..
שווה לחכות!!
עוד תגובות
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
אוקיי ,יש לי אישור מSexStyle עומר לפרסם דאבל פוסט חד פעמי כדי להודיע משהו חשוב לגבי הספר.
אני מבין שאתם רוצים לקרוא ואולי גם נהנים ,אז עכשיו ,אני צריך ממש הרבה תגובות ותמיכה בתקופה הזאת ,לוקח לי זמן לכתוב את הספר ואת העלילה ולארגן אותה בצורה הטובה ביותר.
בקשה ממכם ועצה...
מה דעתכם 2-3 פרקים כל סוף שבוע?
אשמח אם תגיבו לי כאן
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
אני אומר בסדר, דווקא יותר טוב...
--------
![]()
-------
![]()
אוקיי ,תנו לי עד סוף השבועOriginally posted by Dingo@Nov 1 2009, 10:10 PM
אני אומר בסדר, דווקא יותר טוב...
ביינתים תקראו את הספר עוד פעם או משהו
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)