אני רוצה להתחיל מחדש ואני רוצה שישייה.
אני חושב להתחיל עם צימצ'אר. אני רוצה יעוץ לשישייה טובה ואם אפשר גם להגיד לי איפה תופסים כל פוקימון.
יש איזשהם סוגים שאתה ממש רוצה?
תשמע, גארצ'ומפ חרוש אולי בכל שישייה של כל שחקן וזה כמובן כי הוא כל כך טוב...לכן אני לא חושב שאתה צריך להיות שונה ולא לשים אותו ם:
יש את רייפריאור החזק והנהדר, אולי את מגנזון בתור פוקימון חשמל וספשל אטקר?
טוב, האפשרויות בלתי מוגבלות, אני צריך שתיתן לי כיוון מסוים
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אז תוכל לקחת
מגנזון-ספשל-חשמל\ברזל
אש יש כמה אפשרויות...או שתרצה רפידאש שמאוד נפוצה בשדות, או מגמורטר שתפתח ממגמר שגם ניתן למצוא...או האונדום...מה שאתה מעדיף..אבל יש לך צ'ימצ'ר ם0
לגבי מים אולי גרידוס?
לגבי עשב האמת שאין לי מושג כי אני משתמש בטורטרה ולא ממש מתעניין איזה פוקימוני עשב טובים נוספים יש במחוז O:
מעופף...יש לך האנצ'קראוו,תצורה האחרונה של סטארלי..אולי גליסור? למרות שהוא יותר בטון פסר ולא ממש טוב לליגה בתור סתם תוקף
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
איפה אני תופס מגנזון? מגמר? האונדאור או האונדום?Originally posted by Aviv@Oct 12 2009, 10:11 PM
אז תוכל לקחת
מגנזון-ספשל-חשמל\ברזל
אש יש כמה אפשרויות...או שתרצה רפידאש שמאוד נפוצה בשדות, או מגמורטר שתפתח ממגמר שגם ניתן למצוא...או האונדום...מה שאתה מעדיף..אבל יש לך צ'ימצ'ר ם0
לגבי מים אולי גרידוס?
לגבי עשב האמת שאין לי מושג כי אני משתמש בטורטרה ולא ממש מתעניין איזה פוקימוני עשב טובים נוספים יש במחוז O:
מעופף...יש לך האנצ'קראוו,תצורה האחרונה של סטארלי..אולי גליסור? למרות שהוא יותר בטון פסר ולא ממש טוב לליגה בתור סתם תוקף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)