שלום וברוכים הבאים למשחק חדש מסוגו בפורום המבוסס על משחק הלוח "הרמז".
תוכן עניינים:
1.הסבר המשחק.
2.החשודים.
3.מקומות האפשריים לרצח באחוזה.
4.נשקים.
5.טופס הרשמה.
6.הסבר מפורט על חקירה.
7.מקום שמור לזוכים בכול סיבוב
1.הסבר המשחק:
אי שם באחוזה רחוקה נרצח בעל האחוזה ואתם ששת האנשים שהיו באחוזה צריכים לגלות מי היה הרוצח,איפה נרצח ואיך נרצח.
החשודים הם לא המשתתפים האמיתיים אלא אנשים דימיוניים שאפרט עליהם בהמשך.
כול תור אחד מכם (סדר התורות נמצא באופן רנדומלי לחלוטין.) יש 7 צעדים בהם הוא יכול להחליט עם להשאר בשטח ריק או להכנס לחדר.
למה כדאי להכנס לחדר? כי שם תוכלו לגלות פרטים נוספים על הרצח.
בתחילת המשחק כול אחד מכם יקבל בפרטי חלק מהפרטים ואז הוא יוכל לחקור אחד מהאנשים. כול אחד יקבל 3 נתונים מתוך 21 הנתונים שיש ו-3 נוספים לא יגולו לאף אחד.
כדי לחקור מישהו תוכלו לשאול אותו לגבי שלוש נתונים אבל כול אחד מקטגוריה שונה (נשק,חשוד ומיקום).
עוד דבר חשוב לדעת הוא שאתם יכולים לשאול על חדר ספציפי רק בחדר בו אתם נמצאים (כלומר עם אתם בסלון אתם יכולים לשאול רק על הסלון)
הראשון שימצא את החשודים יכריז מצאתי אבל רק בתורו. מי שמכריז שולח לי הודעה ואני אומר עם זה נכון או לא ואם הוא טועה הוא מודח מהסיבוב
אם המשחק יצליח נעשה מספר סיבובים.
יש מקום ל-6 אנשים בלבד
2.אלה כול החשודים שיש.
1.אדון בורדר.
2.הגברת לופז.
3.המפקד סטאר.
4.המשרתת גורל.
5.העלמה רוז.
6.מר דורף
3.אלו כול הנשקים שיש:
1.אקדח.
2.חרב סמוראי.
3.רעל.
4.סכין.
5.מוט ברזל.
6.פצצה.
4.:
אלו החדרים הקיימים:
1.-סלון
2.-חדר המשחקים.
3.-המטבח.
4.-הספרייה.
5.-חדר השינה.
6.-אולם הנשפים.
7.-חדר עבודה.
8.-חדר המסאג'.
9.-חדר הביליארד.
5.טופס הרשמה:
שם אמיתי.: (סואיסייד תרגע אני מתחשב בך)
שם משתמש:
6.בכול תור אם אתה נמצא בחדר אתה יכול לחקור את מי שבא לך (לא כמו ברמז המקורי שאתה יכול לחקור רק את מי שאחרייך).
בהנחה ומי שאתה חוקר אותו בעל אחד הנתונים ששאלת אותו הוא ישלח לך בפרטי את אחד הפרטים ששאלת ולא את כולם רק נתון אחד.
בחקירה אתה יכול לשאול דבר אחד מכול קטגורייה (אני חוקר את עומר על העלמה רוז,סלון,פצצה).
והדבר האחרון,אם אתה נמצא בסלון אתה יכול לחקור בקטגוריית המיקום רק אל הסלון.
7.שמור לפרטים נוספים.