חוק חדש!
לאחר כול חקירה צריך להגיב פה!!!
תומר-
אתה במרחק 4 צעדים מחדר העבודה (שם יש מעבר סודי לאולם הנשפים).
ובמרחק 10 מחדר השינה.
חוק חדש!
לאחר כול חקירה צריך להגיב פה!!!
תומר-
אתה במרחק 4 צעדים מחדר העבודה (שם יש מעבר סודי לאולם הנשפים).
ובמרחק 10 מחדר השינה.
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
אולי כדאי שתעשה מפה כזאת O:?
(אני מנדב את נדב 3: )
אני הולך לחדר עבודה ושם חוקר את מתן (הזה שיש לו טוגטיק באווטר O
1.חדר עבודה
2.פצצה
3.המשרתת גורל
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
לא לא אני מדבר על מתן,לגבי החקירה אתם כבר גמרתם את החקירה
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
עניתי לו על החקירה
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
אוקיי ירין- אתה 8 צעדים מהמטבח
4 צעדים מהחדר מסאג'.
מה תעשה?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אני שואל את נדב:
אקדח,חדר המסאג',העלמה רוז
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אוקיי אתה יכול גם לשלוח לו ה"פ על החקירה ואחרי החקירה שמישהו יגיב
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אבל אני מתעדכן כל הזמן OםOriginally posted by איווי האקזוטי@Oct 13 2009, 09:44 PM
אוקיי אתה יכול גם לשלוח לו ה"פ על החקירה ואחרי החקירה שמישהו יגיב
עניתי לו.
ספוילר
אוקיי מתן!
אתה 7 צעדים מחדר ביליארד ו7 מהמטבח..
לאן תלך?
נדב-לא תמיד מתעדכנים עדין לא כולם נכנסים אז אפשר גם בפרטי
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אני הולך לחדר הביליארד ושם חוקר את ירין על חדר ביליארד,
חרב סמוראי ואקדח.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
אתה לא יכול.. אתה צריך לבחור דמות אחת,נשק אחד והחדר שקבועה..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
התבלבלתי...
אני יודע את זה לא שמתי לב מה כתבתי...
המפקד סטאר במקום אקדח.
עניתי לו...
--------
![]()
-------
![]()
גיא פיז'ון-
אתה 2 צעדים מחדר הביליארד
ו10 מחדר המטבחים
מה תעשה?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אני הלך לחדר הביליארד.
ויחקור את מתן על המפקד סטאר וחרב סמוראי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)