פוקימון צינוק מיסתורי!
עלילה-
"בוס, מה נעשה?! יש סופת רעמים איומה בחוץ!" נשמע קול מתוך ספינה אדירה שנקראה MD.SHIP.
"אין מה להלחץ! תיכף בן באנוש יהפוך לפוקימון!" נשמע קול חזק ולפתע הופיעו שני פוקימונים במסדרון- אחד מהם היה גדול וסגול עם איתורים צהובים ומין ארובות בראש. השני היה פשוט יותר ונראה כמו מסטיק עם פנים. לפוקימון הגדול קראו אקספלאוד והוא היה הבוס בספינה. הפוקימון הקטן נקרא דיטו והיה הסגן של אקספלאוד.
"בוס, תקשיב, זה לא בטוח יצ..." אמר דיטו אבל אקספלאוד קטע אותו- "אין זמן לוויכוחים!" צעק והספינה רעדה.
השניים התקדמו לחדר גדול עם המון כפתורים. אקספלאוד התקדם ולחץ על כפתור גדול ואדום. לפתע נשמעה צווחה מצמררת של אדם מבחוץ וקול של נפילה למים...
מטרות-
-לגלות מה זומם אקספלאוד
~עוד מטרות יחשפו בהמשך~
חוקים-
1. כל חוקי המערכת תקפים גם כאן!
2. אני שה"מ המשחק ואני אחליט מה יקרה לכם. בקשות מיוחדות אולי יתקבלו.
3. אני יכול להוציא שחקנים שלא התנהגו כראוי על פי דעתי האישית
4. להנות D:
פוקימונים שישמשו כאופציית בחירה-
1. פנפי-
2. ריולו-
3. פיקאצ'ו-
4. מאנצ'לאקס-
5. באלבזור-
6. טרטוויג-
7. צ'יקוריטה-
8. טריקו-
9. סקווירטל-
10. טוטודייל-
11. מדקיפ-
12. פיפלאפ-
13. צ'ארמנדר-
14. סינדיקוויל-
15. טורצ'יק-
16. צ'ימצ'אר-
חשוב! ישנו מספר רב של פוקימונים אבל בינתיים ישמקום רק ל-6 משתתפים!
איוונטים-
1. מי שיפתח את עמוד 10 יקבל ביצה להשגחתו
2. מי שיפתח את עמוד 30 יאופשר לו להתפתח
~עוד איוונטים יחשפו בהמשך~
סרטונים
במהלך המשחק יופיעו מספר סרטונים.
1. החיזיון הנבואי-
יופיע בסטיאוציות בהן השחקנים יגעו בדבר מה ולפתע יראו דבר שיקרה בעתיד/קרה בעבר ע"י נגיעה במשהו הקשור בו.
~עוד יחשפו בהמשך~
נ.ב.- אני מכין את הסרטונים הללו לבדי ואני מבקש לא להעתיקם.
טופס הרשמה-
קוד:.1 [/B]השאלות-[/B] ישנן 4 שאלות שיקבעו את אופייכם, ענו על כולן כדי לדעת איזה פוקימון אתם א. אתם שומעים את חברכם צועק בפחד מקצה של צוק תלול. מה תעשו? ב. אתם יוצאים לפיקניק ואתם ממש רעבים. בתוך סל הפיקניק יש חטיפים שאתם ממש אוהבים. אתם...? ג. הגעתם לשיעור ממש ממש משעמם... אתם לא מבינים את החומר והמורה משעממת אתכם. אתם...? ד. אתם בן או בת? 2. כינוי- 3. שם במשחק- 4. בקשות מיוחדות- 5. אחר-
צוותים שתפגשו בדרך-
1.
שם הצוות- צוות בזלת
פוקימונים בצוות (שאינם מנהיגי הצוות)-,
מנהיג/ת הצוות-
2.
שם הצוות- צוות "דאסק"
פוקימונים בצוות (שאינם מנהיגי הצוות)-
מנהיג/ת הצוות-
~עוד צוותים יחשפו כשתפגשו בהם~
אפשרויות מסויימות שינתנו במהלך המשחק
1. +חבר נוסף- תפגשו פוקימון שירצה להצטרף אליכם. תוכלו להסכים/לסרב
2. פיתוח- תוכלו לבחור להתפתח/שאחד מחברי הצוות שלכם יתפתח
3. שילוב צוותים- יכול להתבצע רק אחרי שכל הפוקימונים בצוות פותחו. תוכלו לבחור צוות שפגשתם כבר ולעשות איתו משימה מסויימת.
4. החלפה- אם ברצונכם להחליף חבר צוות בחבר מצוות אחר ותינתן לכם אפשרות זו, תוכלו לבצע זאת.
*חשוב- אפשרות תינתן בזמן אקראי לחלוטין!
מקומות חשובים
1. מועדון הגילד- נראה מבחוץ כמו אוהל בצורת ויגליפאף אבל מכיל 2 קומות. פה תהפכו לצוות, תילנו ותקבלו עבודות
~מקומות נוספים יתגלו כשתגיעו אליהם~
©- הזכויות על המשחק/הסרטונים והאנימציות (למעט אלה של הפוקימון שמצויינים ליד שמות הפוקימונים הנבחרים) שמורות לי!
נא לא להגיב!